- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
bbalazs_ #26445 üzenetére
Szia!
Nem vagyok pro a témában, meg régen is tanultam már, de ez a fék üzemmód biztos jó így?
Ha ebben is 3 fázisú asszinkron motorok vannak, mint a legtöbb modern rollerben, akkor nem lenne jobb generátor üzemben fékezni velük?
Én annak idején azt tanultam, hogy a lassabban forgó mágneses mezős generátor üzem nagyobb nyomatékkal fékez, mint a fordítva forgó mágneses mezős fék üzem.
Mert akkor ez alapján úgy erősebben kellene fognia, csak meg kellene oldanod, hogy vagy az akkuba vagy egy fűtő ellenálláson el tudd vezetni a keletkező áramot. Aztán akkor elvileg ugyanakkora (vagy közel ugyanakkora) árammal és nyomatékkal tudnál elektronikusan fékezni, mint gyorsítani.Bocs, ha esetleg hülyeséget írtam. Több mint 10 éve tanultam és nem nagyon használom, így elképzelhető, hogy nem teljesen pontosak az emlékeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest