- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Sziasztok!
Hosszu posz lesz, remelem nem zavaro!
Gyerek Pro2 rolleren gumi cserere keszulok. A gumi mar megerkezett, holnap a gumi szerelesehez szukseges 3db 30 centis fem szerszam is megerkezik.
Keszulok a cserere. Ezen a videon (es ezen) egyszerunek tunik - en inkabb lekotnem a motort, ne akadalyozzon a rovid kabel. Erdemes lekotni a motort? Le lehet egyaltalan kotni forrasztas nelkul? (akad itthon Weller 50W paka - igaz inkabb finom heggyel, nem a gyari lapossal)
Ugyanilyen gumikat rendeltem (tok nehezek, 2 gumi majdnem masfel kilo, lemertem).
A rolleren most is ilyen van, de azt nem en raktam fel.
Akkor - amikor az elso gumit probaltam cserelni (csak belsot) - megfogadtam, hogy en nem fogok szorakozni (vagy inkabb szopni) a szeleppel tobbet, vagy fel ora volt mire kiimadkoztam a szelepet az elso kerekbol.A hatso kereknel az elozo gumit felrako elmondasa szerint nem art ha van jo par eros kabel kotegelo, mert azt a gumit megtartando meg lehet szoritani es akkor nem tud leugrani a mar sikeresen beugrott reszekrol. Van kabel kotegelo, de a fenti videon annyira egyszerunek tunik (az elso kereknel), hogy talan csak a fek tarcsat kellene leszedni nehogy azt a felrakas kozben elgorbitsem ha taposom.
Nekem azt mondtak, dugjam at a nagy csavarhuzomat a lukakon es ugy igazitsam ra a gumit a felnire ha mar fent van (hogy egyenletesen legyen rajta es ne usson).
Mit javasoltok? Aki mar cserelt ilyet elol es hatul, az hogyan csinalta?
Eleg lesz a meleg vizes lagyitas es a 3 db 30 centis szerszam? (akad meg nagy csavarhuzo, kabel kotegelo, pajszer, es holegfuvo is ha kellene).A gazkar csereje utan amikor kiprobaltam, akkor a motorbol jon egy kis nyikorgas. Foleg amikor szabadon futasnal lassul.
Nem tudom 2k km utan kell-e csapagy csere, vagy csak egy kis zsir/olaj kellene valahova.
Szerintetek?A harmadik kerdes: a rolleren ezek az adatok vannak (Mi Pro2) :
Erdemes ezen (ESC/BLE/BMS) FW-t frissiteni? (nyilvan lehetne unlockolni a speed limitet - de az a kerdes erdemes-e?)
Sokat nem ment - ossze kevertem a biciklijevel, abban 6e KM van. Ebben csak ~2e Km.Azaz elvileg meg birnia kellene egy ideig. Most lesz rajta uj gumi - a tobbi stock (fekbetetet es gazkart kiveve)( meg egyszer eltort a hatso sarvedo mervitoje es szarakodott a vilagitas is, mert a sarvedo toveben erintkezesi hibas volt a csatija, de arra rendeltem egy uj gyari sarvedot aminel nem olyan lehetetlenul rovid a kabel es nem feszul).
Szoval javasolt-e erre ujabb FW-t rakni? Le lehet menteni az eredetit, vagy nem kell?
(informatikus vagyok, akad minden ami kellhet akar az in-circuit programozashoz is - 3,3v vagy 5v feszultsegu illeszto, programozo, soros/usb interfesz, stb.)Most rendbe tennem a gepet, hogy kesobb meg ennyit kibirjon.
Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest