Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
polo493
üzenetére
Az rohadtul semmit nem er, ha a kulso nem olyan ami birja a szoget.
Gyerek Giant bringajaba (Talon1) vettem, bele is toltottuk az eloirt adagot (tekert is vele, hogy szepen el legyen oszlatva), 1 het mulva megint lukas volt az elso kerek.
Kapott masik belsot, kivettet beragasztottam.Utana vettem bele gyarilag ilyen szarral toltott belsot (Dunlop vagy Contnantal, 3x annyi mint a sima Decathlonos szutyokkal toltott belso), az is 1 hetig tartott.
Most kapott ra puncture proof kulsoket, ilyen szarral toltott belsot, az a kombo birja mar vagy masfel eve.
Itt felenk akacfa tuskebe szakadnak bele.
Tehat erosen alkalmazas es hely fuggo, hogy mukodik-e.
Mivel ezeknek a rollereknek a gumi cserejenel nem sok nagyobb szivas letezik a vilagon, igy en azt mondom, aki nem akar szivni, az vegyen tomor gumit. Lehet, hogy az utazasi komfort picit csokken, de tuti hazaersz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest