Hirdetés
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci77
tag
válasz
ebéd elek #12109 üzenetére
No várj csak. Te azt kérdezed, hogy a rolleren lévő telefonfólián keresztül mennyire érzékel a kijelző? Az nem érintőkijelző a rolleren, hogy érzékelnie kelljen. Az egy szem gombja szépen nyomogatható, mert elég rugalmas a fólia és nem túl feszesen raktam ott rá. A kijelző láthatóságát egyáltalán nem befolyásolja, hiszen telefonokra is ezt rakjuk. Ha azt kérdezed, hogy milyen telefonokon a használata, akkor szépen működik, nem homályosítja el a kijelzőt, érintésérzékelés érzékenységére nincs panasz. Van, aki úgy demonstrálja, hogy elkezdni ütni a telefonját kalapáccsal. Hááát, azt azért én nem merném, de jellemzően olyan kisebb ütéseket tompít, vagy hárít, amik egy üvegfóliát már lehet, hogy eltörnek, szóval nem gondolom, hogy rosszabb lenne annál. Felületi karcoktól, kisebb ütésektől és főleg beázástól úgy védi a roller kijelzőjét, hogy nem egy ocsmány szilikonos kotont húztam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fűnyíró topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest