- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Helómindenki
Teoretikus kérdés. Nincs ilyen rollerem még, viszont már annyit Lime-ozok, hogy egyszerűen már megérné inkább sajátot venni. Nekem leginkább az lenne most a kérdésem hozzátok, hogy látom a sok 5000 wattos duál motor szörnyet ilyesmit , nekem nem ez kellene, DE nem is az mint mondjuk a Xiaomi roller. Kb 93-95 kiló vagyok és valami olyasmi lenne a cél, hogy nem akarok én száguldozni meg semmi , de olyan rollert szeretnék ami normál (nem extrém , sima) emelkedőn is könnyedén felvisz (amire gondolok a ott a Lime ilyen 6-9km/h sebességgel visz fel a saját mérője szerint) és sima egyenes úton meg egy picit többet tud mint egy Lime ami 25km/h , mondjuk ilyen 30-32-35 környékén.
A kérdésem igazából az, hogy single vagy dual motort lenne érdemes néznem és az, hogy csak így nagyon kb , de hány wattos roller felelne meg ennek az igénynek ? Kb mit lenne érdemes nézni teljesítményben ami ezt így magabiztosan tudja , de többet nem ? Tényleg nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest