Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
Sajnos még én se vagyok vérbeli horgász, régen horgásztam már nagyon, jövőre fogom elkezdeni most már, és meg se szeretnék állni életem végéig.. Mert nem volt eddig pénzem , de most szánok majd rá, veszek felszerelést meg mindent. Sokat járok le a dunapartra beszélgetek stb. ugyhogy szedem az infókat bőven. Horgásztam is már feeder/picker bottal, és hát ez az egyik legmodernebb módszer. Sőt eszembe jutott valami. Akit érdekel a feederezés tudom ajánlani Döme Gábor Feederbottal állóvízen c. filmjét. Onnan lehet tanulni ezt azt. De arra felhívom a figyelmet, hogy ne essetek bele abba a csapdába amibe én is majdnem, hogy kimondottan csak Spro cuccokat vennék... Ezt átgondoltam vagy 100szor és hál istennek nem vettem Spro terméket. De kezdőknek kiváló. ( botot, orsót )
Ui.: 800 Ftért tőlem megvehető, boltban 1000 huf. Van több része is, 2-3. Ha kell akkor privit írjál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest