Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
sziasztok,
vannak eladó wobblereim érdekel valakit ? főleg rapalák. kisebbek nagyobbak egyaránt. c sinálok majd képet róluk.
üdv
-
MeTaL
tag
válasz sityupityu #26703 üzenetére
melyik részen ?
-
MeTaL
tag
mostanában ( elmúlt 1 hónapban ) fogott valaki süllőt a nagydunán?
[ Szerkesztve ]
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
szokott valaki pergetni a nagydunán fővárosi, csepeli részen ? esetleg M0 környékén vagy tökölön, halásztelken?
Üdv.,
-
MeTaL
tag
daiwa osprey 15-50 gr 3 méter hossz érdekel valakit ? illetve rapala műcsalik elaód kedv. áron. láttam hogy vki keres pergető motyót gondoltam ideírom
-
MeTaL
tag
-
MeTaL
tag
ezt most mindenkinek mondom és nem kioktatás céljából hanem segítségképpen:
akinek kevés tapasztalata van horgászatból olvassa a haldorádó fórumot, meg google-zzon , a helyi horgászoktól kérjen tanácsot ötletet , lessel el a szerelésüket, nézze hogyan fogja a másik a halat és tanuljon tőle! keressen rá hogy néz ki egy mártogató szerelés és hogyan kell azt használni, alkalmazni... és így tovább.
persze nem kell mindent megfogadni attól akitől tanácsot kérsz, erre majd később rájössz!
-
MeTaL
tag
válasz nickwaren #9428 üzenetére
Fej meg farok ????? Ezt a kettőt soha nem szoktuk feltenni...értelmetlen butaság, gondold már el.. hátából, oldalából szoktunk vágni hosszú vékony halcsíkokat, szeleteket. Tavon egyébként nem túl jellemző ez a módszer szerintem.. inkább folyóvízen. A víz sodrása meglepegteti a szeletet ,s ez ingerli kapásra a halat. Tavon élőhal. Mondjuk halszelet se rossz csak úgy kell megcsinálni a szerelést hogy a fenék felett lebegjen a csali ( mártogatásnál! ).
-
MeTaL
tag
Feeder bottal sokan szoktak kishallal horgászni! Első és utolsó sorban süllős pályákon. Szivarolóm, legalul, felette kb. 30-40 centis zászlón pedig egy süllőző horog egy kishallal. Mártogatni és letéve egyaránt... Érdemes, élvezetesebb vele a horgászat, lehet látni a kisebb hozzányúlásokat is. Könnyebb , élvezetesebb a fárasztás is. A válasz igen, csak ésszel.
-
MeTaL
tag
felsőkategóriás pergetőbot a linken látható ár helyett 20.000-ért eladó, akit érdekel írjon rám.
-
MeTaL
tag
fox rage 30-100 gr pergető bot eladó. akit érdekel írjon
-
MeTaL
tag
válasz lakisoft #9330 üzenetére
hát öregem mit vártál tisztán előfordulhat nagyobb harcsa de szokj hozzá ezekhez... ne számíts nagy állatokra, nagyon kevés van belőlük és persze nehéz megfogni... szted miért mennek ki Lukácsiék a pó-ra ? meg az ebróra ? mert ott tudnak fogni nagy harcsát, meg a nagydunán lehet még... de nem úgy hogy kimséz és fogsz. hanem kimész betli, kimész betli és majd XY idő múlva talán beleütsz egybe ami elmegy... vagy megtép vagy megfogod mert szaros volt a kezed
-
MeTaL
tag
válasz lakisoft #9325 üzenetére
lótetű szaporítás... megint olyan téma mint a csonti. felejtős! ne csináld! szar meló és gusztustalan egyébként csónakos témában annyia nem vagyok otthon, nem tdom mire vagy kíváncsi. venni kell egy fát ( kuttyogatófát ), oszt kuttyogatni ! kb. 2 méteres víznél kisebb vízben nincs nagyon értelme kuttyogatni, ez az amit javasolni tudok, meg talán még azt hogy 270-esnél hosszabb bot semmiképp sem kell, zavaró hogy ha hosszabb. tiszán fonott zsinór nélkül ne nagyon állj neki kuttyogatni ( bejöhet jobb hari is ). megoszlanak a vélemények hogy hanyas fonottal kellene nyomulni , én 0.30 -asat javasolnék. minek vastagabb, ennek is 30 kg a szakítója, sztem ennél nagyobb harcsára nem kell számítani. csali az lótetű , nadály , pióca legyen, nem nagyon szoktam kuttyogatni egyébként, nem tudom hogy kisebb méretű keszeggel mennyire érdemes, szerintem simán. A kuttyogató hangjára jön fel a harcsa, ami azt jelenti hogy ahol ütöd a vizet annak a kb. 5-6 méteres körzetében láthasz forgásokat ( magadkörül ) ebből azt következtetem ki hogy ha pl. egy szebb méretű sneci a csalid akkor sztem azt is fel kell vennie... a fék ne legyen nagyon laza... a bot legalább 50-100 gramm dobósúlyú legyen. kemény, gerinces. orsó se árt hogy ne piaci legyen, a fékjének jónak kell lennie és szintén erős orsó szükséges, a nagy igénybevétel miatt. ( 2 kg-os harcsának is olyan ereje van hogy megérzed, be kell feszítened azért annak is ... ) ha az orsó szar, akkor kb. széthullik a kezedben darabokra esik. ( fémházas orsó ajánlott )
egy kis videó anyag a tiszai kuttyogatásról
ha van még vmi kérdésed akkor hajrá
találhatsz itt orsó bot zsinór horog ajánlót is amit én is ajánlanék... megfizető és jó cuccok. -
MeTaL
tag
én a helyetekben nem foglalkoznék ilyennel... azt hogy büdös azt nem lehet elkerülni... a rohadó húsból kel ki a "lárva". meg kb. simán el lehet kapni valami fertőzést ha olyan helyre jut... szóval sztem hanyagolni kéne.. meg minek előállítani csontit ? nem azt mondom hogy tök olcsó a csonti de sztem teljes megfizethető még a nagyobb mennyiség is... aki csontival akar etetni az vegyen, úgy se nagyon lehet otthon házilag olyan minőségű csontit készíteni mint amit boltban kapsz... azokat a csontikat is "nevelni" kell... ami ki kel az egy kis vékony szar lesz, azt meg is kell etetni , hogy megnőjön akkorára mint amit boltban kapsz.
-
MeTaL
tag
azok iszonyat jók... már a 8 lóerős is megy mint az állat. igaz régi motor ez de szerintem attól függetlenül is mehet rendesen. ha elkészül a csónakunk mi majd cresscent 4 lóerőset teszünk rá. új 4 lóerős mercury motort már láttam használat közben meg éreztem, és az is megfelelő gyorsaságú ( bár kinek mik az igényei, horgászni tökéletes ), szóval annyi pénzért ajándék lesz főleg ha úgy fog menni ahogy gondolom
-
MeTaL
tag
én is kb. ugyanezt tudom de mégis kicsit megspékelve...
Felforralsz vizet, és szép lassan beleöntöd a kukoricadarát,közben kevergeted, mintha tejbegrízt csinálnál. Közben mehet bele kb. 3-4 evőkanál kristálycukor ezzel ugye egyrészt jobban fog tapadni az etetőanyagod, másrészt édes ízt ad neki. Addig kell kavargatni a lángon amíg majdhogynem megáll a kezedben a fakanál, tehát alig tudod már kavarni. Ekkor kész, elzárhatod. Utána még tehetsz rá egy kevéske őrölt fahéjat, nem kell egy csomag, kb. 2 teáskanálnyi. Elkevered, és kész. Lefeded, és hagyod hűlni... Jó ha lefeded mert még jobban megpuhul a dara.
Amúgy jó addig főzni amíg meg áll a kezedben a fakanál mert amíg kihül addig a pára miatt kap egy kis nedvességet, ha nem főzöd meg rendesen akkor kicsit vizes lesz.
Ez jó etetni is és etetőkosárba is egyaránt. Ennél vacilálósabb kaja nem kell. És ezt az időt megéri rááldozni amíg megcsinálod.kb.10-15 perc.mire elhúlaz hosszabb idő.Ami gyorsabb megoldás de nem olyan jó: áztatsz kenyeret, jó alaposan kinyomod belőle a vizet,utána száraz kukoricadarát teszel hozzá, annyit hogy rendesen összeálljon, össze tudd gyúrni. Mehet bele megint egy kis fahéj. Cukor ebben az esetben nem, mert nem tud elolvadni normálisan.
Amit még lényegesnek tartok: terményesnél vásárolt kukoricadarát vegyél és ne "ABC-set".
-
MeTaL
tag
lent voltam a holtágba keszegeztünk egy kicsit. kizárólag csak kenyér rózsa.. 3 keszeg jött így is. nagyon finnyásak, csak kenyérre jön semmi másra, abba is vagy beletol vagy ne. parttól 4 méterre. szép karikák, dévérek. tenyerest felejtsd el, csak szép jön
-
MeTaL
tag
Voltam tegnap este 9től éjfélig ráckevén pecázni, másnap persze meló.. most is melóba vagyok. nem fogtunk semmit, volt 2-3 harcsa rablás! kisebb süllő rablások, és irdatlan nagy ponty ugrások, kb. 10 kilós pontyok lehetttek és a harcsákat is olyan 10-es körüliekre saccoltam
-
MeTaL
tag
na igen ebben is van valami... szegény Koós sem tud nagyobb harcsát fogni úszóval meg kuttyogva sem, mivel azok az idők már elmúltak... az hogy a tavon horgászik ahol szinte csak nagyobb harcsák vannak, hát ott nem művészet megfogni a halat... tavon soha se művészet halat fogni. azhogy élővízen nem dobják vissza a kb. 10 kg fölötti halat az is no comment. aztán csodálkozik ha nem fog halat jövőre.. talán mer nincs minek leívnia
-
MeTaL
tag
a vélemények megoszlanak ... én úgy vélekedek erről hogy az nem bűnös aki harcsára perget süllő és balin tilalmi időszakban, és pl. süllőt fog. Az aki már el is teszi, az bűnös. Aki direkt süllőre dobál ebben az időszakban az szintén hibás...
van aki egyáltalán nem is perget ebben az időszakban pont azért hogy véletlenül se fogjon süllőt. A cikkben én azt hangsúlyoznám ki hogy a szándékos süllő fogás és rablás van előtérben. ha ezt el akarnák kerülni akkor meg lenne tiltva május 1ig a pergetés. Ami a harcsa horgászokat jogosan zavarná is
-
MeTaL
tag
Én mostanában nem pecázok mert a nyárfa meg a nyírfa nagyon virágzik és tiszta szösz a víz... meg amúgy se lehet fogni semmit, aztán addig megy a csónak projekt. csiszolás lassan kész, kb. pénteken megy a gyantázás, képek hamarosan, tehát bő 1 hét múlva már vízre szállás, de jó is lesz
-
MeTaL
tag
ki-hogyan szereti. ami horgászhelyünkön ( RSD ) ez a bevált horog méret... A kisebbel általában nem tudjuk megfogni, üresek lesznek a bevágások. Nem lesz meg a hal. 1/0-ással kifogástalan az akadás, és meg lehet vel fogni a halat. Van, hogy 2/0-asat is nyugodt szívvel felteszünk. Ezekre megfogjuk az 1 kg-os pontyot , vagy akár dévért is. Persze elképzelhetőnek tartom hogy más vízen nagy lesz a pontyoknak is az a horog. Attól függ hogy hogyan esznek a halak.. na meg hogy mi kell nekik. lehet hogy nem a pufi csak a kukorica. próbálgatni kell. van hogy nem veszi fel a kukoricát csak akkor ha van mellette pufi. de csak ha pufit teszel akkor azt nem veszi fel mer nincs mellette kukorica vannak ám ilyen furcsaságok
-
MeTaL
tag
én majd megcsinálom haverommal a csónakot és utána megyek szabikra
-
MeTaL
tag
jól teszed. hajrá. ha pontyozol akkor egy szem vagy kettő kis szermű mézes pufi és ha tdsz akkor főzz kukoricadarát. meg sztem 1/0-ás pontyozóhorog, simán. hagyományos etetőkosaras feszereléssel. felül egy horog meg alul középen etetőkosár. én így szoktam nyomni. felesleges gubancgátló meg hasonló. sőt. hátráltat is. amit az előbb írtam azt picker boton szoktam 20as zsinorral.
ja és kis fahéj az etetőbe, de csak egy pici hidd el elég
-
MeTaL
tag
van még egy Shimano Stradic 4000 FB orsóm is, 25ért vettem szószerint 3szor volt használva.
amúgy most olvastam ezt akit érdekelne pergető orsó:25ér sztem nem rossz
Shimano TECHNIUM 4000 FC eladó ! Karcmentes alighasznált az orsó ! Kihasználatlanság miatt eladó ! Képeket tudok küldeni.
Ár: 25.000 Ft
Tel: 06703308504 | attes6@hotmail.comv
-
MeTaL
tag
igaz én "RSD"-s vagyok , nálunk szinte ugyanolyan a vízállás ( nem rossz ) több hete, mégis rossz a fogás.. én a felmelegedésben bízom, a jelentős felmelegedésbe és a hosszú napsütéses órák számában, talán akkor már jobb lesz a helyzet... a harcsáknak és balinoknak is már illene jönniük, mégse jönnek. Ugyanez igaz a pontyokra is... fura..
-
MeTaL
tag
Volt, volt már. Majd mutatok róla képet. Mármint csinálok. Az volt, hogy kilyukaszották a dunaparton.. Aztán be lett foltozva, aztán utána megint kilyukadt és folyt be a víz. Hazavitte a haverom, és most meg rájöttünk hogy kéne csónak mert partól nagyon keserves halat fogni... ( ponty, harcsa, süllő ). És most úgy döntöttünk hogy megcsináltatjuk a csónakot, aztán rájöttünk hogy megcsináljuk mi magunk mert akkor spórolunk 20 ezert, plusz mi csináljuk meg és nem gányolják össze. Aztán olyan is eszembe jutott hogy facsónak kéne mert az stabilabb... De sajnos kénytelenek leszünk fel-le hordozni a csónakot, ház kertjéből a partra, hogy ne lyukasszák ki, ne lopják el stb. Ezért a legjobb a műanyag csónak, mert könnyű hordozni, asszem 150 kg talán... a lényeg hogy ketten simán feltesszük egy " kiskocsira " és úgy meg letoljuk a partra. A kis kocsit meg leláncoljuk és máris mehetünk is vele. Nem nagy was ist das egyébként mert kb. 5 percre vagyunk a parttól. Egy régi csónakmotor is van hozzá Cresscent csónakmotor, 4 LE. Majd a javítás után vmikor egy halradart kéne beszerezni, a pontosabb törések, medrek, tartások könnyebb megtalálásához és meghorgászásához.
Egyébként ha csónakot akarsz, akkor azért nem árt ha alaposan át van vizsgálva. De azért facsónak rizikós használtan. Lehet hogy ereszt, látszólag nem, de kb. ha csak 3 nap után derül ki hogy ereszt, akkor viheted megjavíttatni... Egyébként talán a lemezcsónak a legjobb. Azt nem kell minden évben ápolni. A facsónakot elvileg igen... A lemez meg kicsit időt állóbb és masszívabb.. Nekimész véletlenül egy élesebb kőnek akkor a fa megsérülhet, a lemez meg nem igazán.
-
MeTaL
tag
akartok halat látni srácok ? sikerült fognom ma egy szép, amire sajnos tilalom van még 2 hétig.
-
MeTaL
tag
Ok, teszek majd fel. egyébként műanyag csónak.. szerinted ha van egy nagyobb krumpli nagyságú lyuk a csónakon azt elég ha műgyantával, paplannal, és szövettel megerősítjük ? vagy valamit kéne odatenni foltozás gyanánt ? nem jut eszembe semmi hogy mit kéne még odarakni erősítésként
-
MeTaL
tag
ma pihentettem a pecát, csónakot csiszoltunk haverommal sajnos lesz egy jó pár nap mire kész lesz a csónak
-
MeTaL
tag
lent voltam ma is egy kicsit. lemaradt egy balin, de kicsi lehetett.. harcsáknak meg semmi nyoma... katasztrófa .. hol a fenébe lehetnek.. harasztiba van egy pár de oda meg kell csónak. kb. 12-13 folyamkilóméter. ilyenkor már szoktak fogni itt harcsát
-
MeTaL
tag
ugyan, ebben az időszakban könnyű őket megfogni. a fenék közelben ( is ) sokat tartózkodnak, ő is fenékről jött relax shark gumihalra. ilyenkor íváshoz készülődnek, és a fenéken barangolnak, gondolom az ívás miatt, így ott is szoktak táplálkozni ilyenkor. De pl. nyáron jó eséllyel csak felszínről foghatóak meg.
-
MeTaL
tag
-
MeTaL
tag
válasz lakisoft #8882 üzenetére
én is mennék már... ( csónakból ), gondold el, letolom a csónakot akkor amikor akarom, 3 percre lesz gyalog a csónak a parttól, berántom a motort, és megyek... leginkább pergetni. meg majd pontyozni is. de a pontyozás kb. úgy fog kinézni hogy 2-3 óra alatt megfogom a 3 pontyot, valószínűleg. legalábbis haverom megfogta 2 óra alatt... mert a medert kicsit könnyebben meg lehet dobni mint partról. pergetésnél meg ha lesz radar akkor fogom bekapcsolom, jéé itt egy gödör, ott egy tartás, és akkor hát dobáljuk körülötte párat.. jé itt nincs semmi akkor megyünk tovább... na ez partról kicsit esélytelen
-
MeTaL
tag
a mai eredmény egy 1,5 kg-os 53 centis balin és egy 27 centis kősüllő
-
-
MeTaL
tag
abu az jó, garcia is meg a cardinal is.. csukázni lehet végülis olcsóbb kategóriával is, de leginkább attól függ hogy milyen műcsalival dobálsz és hogy hol... mert ha harcsa is bejöhet.. akkor érhet egy kis meglepetés de sztem leginkább balin fog meglátogatni a csuka mellett. nevis orsói között is nézegetsz, azok is jó orsók amúgy és olcsóbbak
-
MeTaL
tag
válasz lakisoft #8852 üzenetére
Snorth és lakisoft:
Nemcsak az évek, hanem a halak is. Ha betévedhetnek nagyobb harcsák, értem ezalatt pl. a 10 kg és felettieket, én ne használnék match orsót pergetésre... sőt semmilyen pergetésre sem. A pergető felszerelésnek erősnek kell lennie. Főleg ha az ember nagoybb halat is akar fogni. Manapság már szinte minden bot alkalmas lehet akár harcsázásra is, értem ezalatt az elmúlt kb. 10 éves botjait. Azok már úgy vannak kialakítva hogy rendeltetésszerű használatkor szép halakat lehet velük kifogni. Köszönve ezt annak az anyagnak amiből készülnek. Az orsókkal más a helyzet. Ha nem erős egy orsó, nem jó a fékrendszere, simán "megtép" a hal. Tönkreteszi az orsódat is akár. Csapágyokat széttöri, és máris tekerhetetlenné válik az orsó. A tengelyt simán kettőtörik... stb. Banax Iris orsó akár alkalmas is lehet és 12 ezer forint. Annál alább nem adnék... Az biztos. Sajnos a pergetőorsók inkább olyan 18 ezertől kezdődnek, amik már jók. Ryobi Applause és társai. Kiváncsi lennék hogyan muzsikál egy fonott zsinór az említett matchorsótókkal... sztem röhögni fog a orsó Nem lesz az úgy jó... Teljesen másképp fog viselkedni a cucc. Főleg az ember úgy perget vele hogy tekeri, nem pedig emelgeti a botot... Harcsafenekezésre se használnám, nem hogy pergetésre sem. Úgyhogy sztem nézzetek vmi más orsót, ami olcsó, de jobb, erősebb stb. Megveszed 6 ezerért, rájössz hogy nem jó, eladni se fogod tudni, és vehetsz helyette drágábbat. Vagy melléteszel még egy 10-es vagy 15-öt és veszel egy hosszú ideig kitartó orsót...
Hanyas fonottat használnál egyébként? És milyen botot ? Hány méteres, mekkora dobósúly tartomány? Pergetnél vele?
[ Szerkesztve ]
-
MeTaL
tag
remélem lassan már beindulnak nálunk a halak... már 2 hete folyamatosan rabol a balin, tegnap harcsa rablás is volt, de nem ütnek oda a műcsalira...
-
MeTaL
tag
spicc
http://www.energofish.hu/product.php/ET-BLADE-POLE/5109/
az igen, 35 ezer huf a 7-es. ellenben lásd, 300 gramm a bot.
és láss csodát nem mondtam az előbb hülyeséget, ime a méret és árbeli különbségek:
EnergoTeam Blade Pole spicc botok ( nagyon jó anyagúak! a legerősebb IM carbon)
11011-600 6,00m 6 IM12 karbon 130 cm 190 g 22.700 Ft
11011-700 7,00m 7 IM12 karbon 150 cm 306 g 34.700 Ft
11011-800 8,00m 8 IM12 karbon 150 cm 439 g 46.700 Ft -
-
MeTaL
tag
azt kikéne kitaláltni először hogy hány métereset szeretnél, és utána nézegetni. Egyébként top mix spiccbotra még vethetnél egy pillantást, ha jól tudom a top mix isis svelte az nem rossz áron van..
http://www.topmix.hu/hu/products/detail/2049/
a 8 méteres 380 gramm.. a 7-es olyan 300 lehet azért az elég kellemesnek számít már. és sztem olyan 23 ezer körül lehet az ára.
-
MeTaL
tag
néztem most róla képeket gyorsban, hát a túl oldala ilyen bokros, nádasos rész, kb. mittomén 15 méter széles lehet ha nem tévedek, vagy 20... én a matchbotot választanám inkább, főleg ha nagyobb testű halak is betévedhetnek. igaz a pontyot is meg lehet fogni spiccbottal is, de azért kényelmesebb lenne a matchbot. persze többet is kell rákölteni... amit néztem képet még nagyon jó lenne picker, feeder bot... egy 3 méteres vagy 2.70-es picker nagyon jó lenne oda. csúzlival megetetni közvetlenül, szorosan a bokor alatt részt, és ügyesen, kis gyakorlással a bokor tövébe dobni... rendszeres etetéssel pontyokat lehetne fogni... de a spiccbotozás is szóba jöhet, ha a nagyobb testű halak kijönnek a bokorból, nem csak ott tanyáznak bent a bokroknál.. keszegezni is matchbot lenne a jó. egyébként én a helyedben ha spicc botot vennék valami csőspicceset vennék és begumiznám, begumiztatnám. egy lágy matchbot kéne 16-os zsinorral, vagy 14-essel, halaktól függően.
-
MeTaL
tag
Szinte csak gumihallal pergetek harcsára. Ebben az időszakban valóban gumihallal lehetünk eredményesek, pontosabban plasztikcsalikkal fenék közelben. Wobblerrel is lehetünk ilyenkor eredményesek, fenékközelben járó wobblerekkel. Az pedig így nem igaz, hogy nyáron csak éjszaka jön fel a harcsa fenékről. Néha-néha, a jobb vizeken pedig többször is lehet látni nyáron úgynevezett harcsa forgásokat. Pontosan nem tudom már , hogy ilyenkor miért jön fel a harcsa. Ekkor "rádobálva" nagy eséllyel meg lehet őket fogni, szinte bármilyen csalival. Szintén nyáron nem túl mély vízben, de akár mély víznél is, fényes nappal kanállal ( támolygó villantó ) lehet bátran dobálni harcsára. Fogott is így egyik haverom harcsát, úgy hogy mellette horgásztam. Ez nem ritka.
"Nem tudom, mennyire lehet ilyenkor pergetve harcsát..." - erre a válasz pedig az, hogy én meg tudom. Többek között a víz hőmérsékletétől is függ az, hogy mikortól lehetünk eredményesek harcsára. Méghozzá +7°C körüli hőmérsékletnél kezdenek el mozogni a harcsák. Egyébként pont ettől az időszaktól, március közepétől körübelül. De inkább áprilistól. Áprilistól mindenképpen már lehet őket kergetni eredményességgel. Most kicsit felcsigáztál Neki is állok pergetni rájuk, hogy feltölthessem neked a képet róla . Már meg is fogták az első harcsákat itt az RSD-n. Nem voltak nagyok, de harcsák voltak.
-
MeTaL
tag
A hétvégén szinte csak matchbotoztam, nagyon sok keszeg jött, jött egy két kisponty is, sajnos normális nem jött egy se... meg is untam a matchbotozást, a héten már csak pergetni fogok, harcsa és balin lesznek a célhalak
-
MeTaL
tag
Én is kint voltam matchezni egy kicsit.. ( egész nap ) a helyi holtágba mentem. 10 percre lakom a parttól így nem nehéz lemenni. Keszegek, kis pontyok és kárászok jöttek. Csonti-pinki szendvicsre. Jó peca volt, holnap megismétlem. Egy kis napszúrást is mintha kaptam volna, ami majd holnapra valszeg elmúlik. Egyébként főként pergetek, de azért ez a match-ezés se rossz így tavasszal. Úszóval fogok álmodni
-
MeTaL
tag
válasz ngabor2 #8740 üzenetére
őszinte részvétem. én inkább keresnék akkor egy másik vízterültet, valahol csak fognak keszegeket meg pontyokat... nem próbáltad, hogy csemegekukorciával etetsz meg keményebbrefőzőtt kukoricadarával ? arra rákéne állnia a pontynak ha van ott. minden nap etetni és horgászni rajta..
-
MeTaL
tag
akkor felhősít, ha híg lett, túl lett vizezve... egyébként meg jobban ragad mint egy átlag etetőanyag... én soha nem tapasztaltam még hogy felhősítene... folyóvízben!!!!! is ezzel etetünk, és szép lassan olvad fel. olyan állaga lesz amikor oldódik fel hogy imádják a halak ( pontyok )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest