- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldier2
üzenetére
lyézusom, emberek, itt mindenki megbolondult?!

szeretném, ha nem képződne minden mordori témából itten sok hsz-es izé. valaki belinkeli, tegye. nem értem, hogy miért muszáj, nem értettem egyet adp indoklásáva, de belinkeli (hivatkozik rá, pontosabban). tegye, semmi gond. nem is akkor töröltem ám, hanem amikor már az x-edi poszt jött a témában, és egy napja megint a mordori témát tartottátok életben.
miért kell még napokig beszélni róla? és ha mégis leült, miért volt fontos újfent előszedned, életben tartanod? (feltámasztanod) arra aztán semmilyen értelmes magyarázat nincs, ha mindig a végtelenségig toljuk. ha muszáj, mordorozzon bárki. ha nem muszáj, akkor ne, mert - mondjuk úgy, hogy - illetlenség. van, hogy a fontos infó igénye ezt felülírja, minden más esetben meg illetlenség és kerüljétek.
végül, de nem utolsósorban mindenkinek ajánlok egy kis önvizsgálatot segítő összehasonlítást: nézzétek meg a ph-s hivatkozások számát mordorban, aztán nézzétek meg a mordoriakat itt. a két számot összehasonlítva gondoljátok végig, hogy van-e értelme nekem írnotok, hogy "hol a határ?", meg hogy "ellendiktatúra van". odaát miért fórumoztok? komolyan kérdezem, mert azzal, hogy fórumoztok, nyilvánvalóan elfogadjátok az ottani értékrendet. de oké, elfogadjátok, de akkor egész pontosan mit hiányoltok itt, mivel és főleg miért kritizáltok engem? ott miért nem kerül szóba ugyanez? teljes aránytévesztés szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest