- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
először is a gratuláció fragolát illeti, én csak okoskodtam a folyamat során inkább bonyolítva a dolgokat.
@von toth, az nem karbon csak annak látszik és gyári
@Parci, ugye-ugye Az kérlek az általad is ismert "szervíz" nyomásmérő belseje átszerelve a gyári gőzbojler nyomásmérő testébe
épp ezzel szívtam tegnap egy pár órát de tökéletesen működik és mutat.
Az előáztatás meg teljesen más. Ez egy nagyon pontos tűszelep, olyan mint ami a slayerben van (innen az ac/dc név ugye). Ezzel állítható az átfolyás, de előáztatás közben fix. Csak az előáztatás részét nézve az pont olyan mint a slayerben, csak itt a kapcsoló nem az eltolható karban van, hanem egy gomb a régi hőmérséklet állító poti helyén.@Bazsee hétvégén szándékozom mérni a víz hőmérsékletet, meg tesztelni kell sokat az e61 - eredeti vízterítést. Esetleg csinálok még egy rancilio klónt is, majd meglátjuk. Na úgyhogy idővel lesz beszámoló bőségesen. Egyelőre annyi látható, hogy gyönyőrűen szabályozható az előáztatás, viszont minden teljesen más. Tök más daráló állás, hőmérséklet, stb
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
épp ezzel szívtam tegnap egy pár órát de tökéletesen működik és mutat.