- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Valami megváltozott bennem. Régen ha túl sok "kávét" ittam, akkor gyomoridegességem lett, meg hányingerem. Később ahogy otthon is elkezdtem kávézni, ez szépen elmúlt, és bár élénkített a kávé, semmi kellemetlen mellékhatása nem volt. Most munkahelyen reggel tolok egyet, meg ebéd után, és a délutáni másodiktól már megint gyomoridegem és hányingerem van. Álmosnak viszont ugyanolyan álmos vagyok mintha nem innék. Szelektív hozzászokás?
Teljesen tökmást akartam kérdezni egyébként, de azt simán annyira elfelejtettem, hogy gondoltam addig írogatok mindenfélét összevissza, de sajnos mivel nem jut eszembe, inkább maradok ennyiben egyelőre.Na hálistennek eszembejutott. Szóval létezik-e olyan automata gép, amelyik a "hosszú kávé" gyártásánál nem a pogin ereszti át a teljes mennyiséget, hanem normális adagot főz le, és a plusz vízmennyiséget meg mondjuk csak forróvízként hozzáadagolva, pl. megkerülőszeleppel?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest