Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Munkakör: Sales (gyak. területi képviselő)
Kor: 32
Végzettség: Közgazdász
Nyelv: Angol felsőfok, de nincs szükség rá a cégnél 90%-ban
Juttatás: Bruttó 830.000, + negyedévente 1 havi bónusz, +céges autó korlátlan saját használatra
Tapasztalat: ~8 évnyi tapasztalat
Lokáció: Budaörsi iroda, de alapvetően terepmunka, nem kell bejárni
Cég: UK központú multi, MRO (maintenance, repair and operational) termékek forgalmazása -
tototos
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Én csak HR körig jutottam principal pozinál. Most Staff/senior pozíciót pályáztam ugyanott itt már engineering managerig jutottam és várok visszajelzésre. Ami kicsit érdekes, hogy bérről nem tárgyaltunk csak a principal esetén, szóval kíváncsi leszek ha tovább jutok mikor merül fel megint a téma. Vagy ha megadják staff szintnek a principalnál kértet akkor örülni fogok
-
Egon
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Na ja.
Tegnap voltam egy bértárgyaláson, kikerekedett a szem amikor elmondtam a jelenlegi csomagom, abban maradtunk hogy agyalnak rajta, és majd hívnak...
Ez már a CEO-val folytatott egyeztetés volt (elég kis cég), de azt azért láttam rajtuk, hogy amúgy eléggé szeretnének alkalmazni, csak nem jön ki a matek...
Meglátjuk mi lesz ebből (meg a többiből). -
2 hetes aránylag friss sztori, a cégneveket szándékosan úgy írom ahogy kiejtjük.
Hélyz recruiter megkeresett hogy az ebbí (2 B, 2 Y) processz szolúsön keres Principálista SOC Advisor-t, ami a Tech manager titulust takarta a CISO alatt.
Bár a pozi leírása overkill volt, de aránylag normálisan voltak a taskok megfogalmazva benne, nem fantázia szavakkal meg soundbyte-okkal teletűzdelt. A hirdetésbe beleírták, hogy 8-12 év tapasztalat az elvárt. Szimpi volt a dolog, az pláne hogy rájuk kerestem és itt vannak a Gyöngyösi és Forgách M3 megálló között, de ez nyilván csak egyéni preferencia.
Na szóval, felhívott a recruriter: mindent is kell csinálni (ez még OK is), home office-ben nagyon jófejek, azt mondta a havi 2 irodanap elég. \o/
Ja utána rátértünk a pénzre...csak sikerült kiszedni a lányból, ők max bruttó 2 millióra gondoltak...de a 8-12 év tapasztalat az ott füstöl a hirdetésben, ami Principal szóval kezdődik. Ja meg kiderült hogy nem frissítették a címet és már 6. kerben vannak nem a 13-ban. Megkérdezte milyen bérrel érdekelne, elmondtam a jelenlegi fizum + csomagom, sajnos nem egymást kerestük. Kár. Ez a principal szó is csak clickbait
-
-
Revolit
senior tag
Szerintem stimmel, azt írja eltartottanként annyi plusz nettó jövedelmed van most, a Júliusi támogatás emelésével. Janurtál már 20/40/66k lesz per eltartott, azaz pl 3 gyerekkel 200k-val kevesebb SZJA-t kell fizetned, egy gyerekkel meg összesen 20k-val kevesebbet, van egy 10x szorzó.
-
avl
senior tag
[csaladi adokedvezmeny növekedese] marhasagot ir, nem ?

brutto marad
adoalap 1 gyermek eseten 33330 Ft-tal csökken
ezen 33330 Ft-nak 5000 Ft az adoja (15%)
azaz a netto 5000Ft-tal nö -
tototos
addikt
Na vannak ilyen álláshirdetések is:
Job Title: Lead Software Architect & Engineering Manager
Location: Budapest (Hybrid: 2 days in-office / 3 days remote)
Salary: HUF 2.4m – 2.6m gross/month + Bonus (up to 10%) -
válasz
tototos
üzenetére
Hát, full remote-ot én csak contractorként csinálnám. És jellemzően ők is. Ugyanis a magyar jog szerint kell adóznod, amit nem biztos, hogy kint szívesen bevállalnak.
Sógor küzdött ezzel egy darabig, pedig ő már kvázi nélkülözhetetlen egy extrém magas hozzáadott értékű niche pozícióban (és nem is Bp-n él, hanem a határ mellett). Végül kimozogta a dolgot, de évekbe tellett.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Bécsi fizetések milyen arányban vannak egy budapestihez képest? Jelentkeztem egy kinti állásra ami remotenak van hirdetve de közben 50% HO van náluk. Én fizetés igénynek azt adtam meg amit itthon is kérnék(évi 60 ezer EUR). Ismerős aki kinti bankban dolgozik azt mondta hogy szerinte biztos van valamilyen szorzó Bécs javára.
-
carapace
tag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Hát én egy kisebb finance multinál kaptam 3at, mondjuk szerintem iparági viszonylatban az extrém jó volt, de azért elérhető.
-
Dare2Live
félisten
+ ez nem új emlékeim szerint KSH adatok alapján mindig pénzügy vonal fizetett a legjobban. Persze itt is nagy a szórás meg mi számit annak. -
Xero
nagyúr
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Ezt vezeto elemzokent. Nyilvan jo teruleten kell lenni.
-
Egon
nagyúr
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Mert a magyar bankszektor híresen legendás, hogy milyen rosszul fizet.
Feleségem 30 éve bankban dolgozik (2 különböző pénzintézetet járt meg ez idő alatt). Maradjunk annyiban, hogy nagy a szórás: ott is vannak jól fizető pozíciók, bőven...
-
Egon
nagyúr
válasz
eladocuccaim
üzenetére
De, a bruttó bérekről beszélgetünk itt. Most a cafeteriat meg a bonuszt ne szamoljuk mar bele, mert akkor minden móricka juttatast beleforintositva teljesen komolytalan hulyesegek lesznek leirva.
Elmondom ezzel mi a gond. Jelenleg éppen váltásban vagyok, van 4-5 ajánlat amiből választanom kell. Ebből van olyan, ahol pontosan 0 plusz juttatás adott, és csak a bruttó bér játszik. A másik véglet meg 30% prémium és még plusz 4-5% körüli önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulás... Ebből az jön ki, hogy éves szinten, adott jövedelmi sávban, egy 10%-kal alacsonyabb bruttó bér a magasabb plusz juttatásokkal éves szinten 5 azaz öt millával magasabb juttatási csomagot eredményez...
Persze lehet jönni azzal, hogy a prémium a kutya vacsorája stb., de erre meg azt tudom mondani, hogy meg kell nézni a céges gyakorlatot visszamenőleg pár évre (persze ehhez nem árt a beépített ember), és az sokatmondó tud lenni... -
eladocuccaim
tag
válasz
Vision
üzenetére
Risket irta, hogy azzal foglalkozik. Az investment bankingot ne keverjuk ide, az magyarorszagon nem letezo munkakor..
Te egy “can make” számot írsz, engem a typical jobban érdekel. Controller typical 100K GBP. Ha ott ennyi, akkor nálunk nyilván nem ezt megközelítő a reális fizu…
Xero: és ezt pénzügyesként, vagy bankszektorban fejlesztőként?
Mert a magyar bankszektor híresen legendás, hogy milyen rosszul fizet. A kulfoldi befbankok hazai leányainál a managerek meg “vice presidentek” keresnek 1.5-ot, illetve az alatt bőven a valóságban. És ezek audit-accounting-alilyenolyan analyst területeken.
Ha nem ők, akkor, akkor kik keresnek 2,5-öt?
A magyar haysban miért nem a 2,5-ös számokat látom? Hazudnak? Nem jól mérnek, és itt ezen a fórumon van az igazság?
-
Xero
nagyúr
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Bankszektorban gazdasagi backgrounddal 10+ evvel es egy kis gogyival azert meg lehet loni a 2.5+ alapbert. Altalaban e melle jar 2-6honap bonus es vagy reszveny meg egyeb salata.
Nyilvan ez nem reprezentalja az alkalmazottak 50%-at, de az 5%-ot tapasztalataim alapjan siman. -
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Amit linkeltél, az inkább jogi terület. A kolléga elsősorban a pénzügyi elemzés/tervezésről beszélt.
A google ezt dobta:
Financial Controllers: Salaries can exceed £100,000 per annum, with some roles potentially reaching £150,000
Ez sima kontrolling terület.
Investment Banking:Junior investment bankers (analysts) can earn £50,000 to £80,000, while those in senior positions can make over £300,000 with bonuses.
-
eladocuccaim
tag
Tessék, google első találat, ez 2022-es, nincs kedvem a legújabbat előbányászni, nincs eget rengető különbség.
A fórumtárs által említett risk terület, ez London, vidéken kevesebb. És ezek zömében manager fizuk, nem sima senior.
De bp-en biztos pont ennyit vagy többet adnak, hagyjuk…

-
eladocuccaim
tag
válasz
ParmaBoy
üzenetére
Ismerem, fele-harmada van ott, amit te itt írsz

Amúgy nem kell bankszámla kivonat, de kamu, amit állítasz.
Tapsi: mondom, ott s hays, abból lehet tájékozódni, google, ingyen letölthető. Nekem is vannak kint ismerőseim, illetve olyanok is, akik kiköltöztek Londonból, ott jóval alacsonyabbak a számok. Meg persze ezer egy ismerősöm itthon, akik br 1M alatt keresnek, illetve néhány aki kicsivel felette. -
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Most vagy nagyon lecsoffadt London, vagy ezek nem senior bérek a cityben. Mármint tényleg az a mondásod, hogy 6-7 ezer font a bruttó bér egy seniornak/expertnek a pénzügyi szektorban? Ez számomra hihetetlen. Most első kézből van Hollandiára infóm fmcg szektorra, és simán megkapják ezt a pénzt (a helyiek bőven többet is). A pénzügyi szféra pedig mindig is jobban fizetett.
-
ParmaBoy
aktív tag
Egyebkent ez elgondolkoztatott, lehet ha a kozeljovoben felvetodik a "kivel mi van", kerem a bankszlakionatot, lehet en leszek a legnagyobb kiraly.

De alabb irja a fiatal kollega, kozel sem csucsvezetoi poziban, h "megfizetik", en tartom, h penzugyeskent is meg lehet elni boven.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
* "Feor kodokra erdemes ranezni amugy, ksh-nal, tanulsagos."
Es nyilvanos.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Ismerem. De a jovedelem az nem csak a brutto ber, sztem ugy adna ki.
Ha ranezel egy atlag konyvelesre e-beszamolon, akkor egy 60-as fotevekenysegu vallalatnal boven van egyeb szemelyi jellegu raforditas, nem csak berkoltseg.
Vaaagy, csak hazudoznak.
A tevedes jogat fenntartom. -
eladocuccaim
tag
válasz
ParmaBoy
üzenetére
Töltsd le az angol hayst. Ki beszélt itt svájcról?

Szerintem 2,5-3 az alja allitas tulzas. Inkabb a top 1%.
2.5-3M-ót a CFO-k ESETLEG keresnek. D eaz ugye 1 ember minden nagyvállalatnál.
Az atlagot ne is emlitsuk.De, a bruttó bérekről beszélgetünk itt. Most a cafeteriat meg a bonuszt ne szamoljuk mar bele, mert akkor minden móricka juttatast beleforintositva teljesen komolytalan hulyesegek lesznek leirva. Sejtettem hogy kamu. Gondolom az ingyen kávét is beleszámolták, meg ahogy írod, nem tudod, és te sem ennyit keresel. Semmi értelme az ilyen félrevezetéseknek, de komolyan.
-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Nem tudom, irtam a pozit, a helyszint es a szektort. En nem keresek ennyit, ne ertsd felre, viszont kepben vagyok, nincs okom ketelkedni. Ismetlem: bankszektor, kockazatkezeles, budapest.
Azert nem londoni, ezt Te sem gondoltad komolyan... Svajci szallodaipari menedzserkent boven tobbet raksz el.

-
ParmaBoy
aktív tag
válasz
Vision
üzenetére
Persze, h nem, csak a PH az IT kozossegre epul, felulreprezentalt, meg nyilvan azert nem egy rossz kenyer.
De en pl. Statisztikus-elemzokent vegeztem, viszont csak bsc, pszf anno. Foglalkozom cegvizsgalattal, kockazatkezelessel, vagyongazdalkodas (napelemparkok) illetve teljeskoru flottamenedzsment, szemermesebb vagyok annal, h beirjam a konkretumokat, de nincs okom panaszra, (10+ ev tapasztalat), viszont tobb szaktarsammal tartom a kapcsolatot, akik szinten kockazatmenedzsmenttel (vagy eppen elemzes, esetleg casflow, uzleti tervezes) keresik a kenyeruket, es a brutto 2,5-3 az alja. Nyilvan 10+ ev tapasztalat ott is, meg a legtobbjuk msc, esetleg meg mba, de a penzuggyel is el lehet lenni, ha "jo vagy benne". Budapest persze es foleg bankszektor. Feor kodokra erdemes ranezni amugy, ksh-nal, tanulsagos.

-
Pfiucska
aktív tag
válasz
Vision
üzenetére
Év elején szóltam, hogy kevés a $$, majd a főni mondta, hogy irt hosszútávon se várjak jelentősen mást. Mondtam ok, azóta hol aktívabban, hol passzívabban de keresgéltem.
Persze amikor felmondtam, akkor kérdezte, hogy mivel tarthat vissza, de 1) nem csak a pénz miatt megyek el (=kiakarok szakadni a magyar kkvk világából) 2) jó esetben sem adott volna többet 15-25%-nál.
Szakmai fejlődés szempontjából biztos, hogy ez a jó döntés, minden más tekintetében meg majd az idő megmondja. -
Pfiucska
aktív tag
válasz
Pfiucska
üzenetére
PH leallas alatt kaptam vegre egy ajanlatot, amit el is fogadtam, igy oktobertol a kovetkezo lep eletbe:
Munkakör: Főkönyvelő (CFO alatt leszek kozvetlen, varhatoan nem csak konyveles lesz), egy 10-12 fos csapattal.
Kor: 26 leszek
Vegzettseg: Finance MSc + IFRS könyvelő
Nyelv: Angol
Juttatás: Brutto 1.900.000 + 12% bonusz + auto uzemanyaggal + szepkartya, maganeu, baleset es eletbiztositas meg ilyen aprosagok.
Tapasztalat: ~6 eve vagyok a szakmaban, 3 ev vezetoi tapasztalattal.
Lokacio: Bp szelerol 50-60p auto videkre. 4 nap iroda/hét.
Ceg: UK anyavallalatnak a magyar gyarto cege, nem autoipar.Nagyon elegedett vagyok a csomaggal, remelem hosszutavon jol fogom magam itt erezni es lesz szakmai fejlodesi lehetoseg. Elso korben ugy nez ki, hogy mindenre igen a valasz. Dolgozni sokat kell majd, ez nem kerdes, de ez most - ahogy eddig sem - nem problema.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Az én logikámmal semmi gond
Keress rá a #40835-#40289 közötti hsz-re, 546 hiányzik. -
Egy jó cca 500 hsz hiányzik, reméljük csak meglesz egy FAT32-re formázott pendrive mélyén

-
tototos
addikt
Jah olyat én is láttam hogy középvezetői szintén oldalaztak. Ott már megvan a kapcsolati háló és segítenek egymásnak. Az alacsonyabb szinteken van szerintem nehezebb dolga az embernek ha oldalazna. Találni kell hasonló felelősségi kört hogy megtartsa a fizetést. Feleségemet ugyanennél a cégnél visszafokozták fizu csökkentéssel azért mert szerintük megszűnt egy adott pozicio.
-
-
-Skylake-
addikt
válasz
Steve_Brown
üzenetére
nem erre akartam kihegyezni a hszem. a baj itt szerintem az volt, hogy ha olyan helyen dolgoznek ahonnan nem lehet felallni es elmenni mashova dolgozni (akar onszantambol akar elbocsajtas utan), akkor az baj. lenyegeben mindegy is, hogy veszteseges volt, vagy politikai problema, vagy a tulaj gyerekkent arrol almodott hogy legyen 5.555.555.555 forintja es ezt pont ma erte el, szoval rolo le es viszlat.
ha olyan munkat vegzek, amire egy 200km sugaru koron belul egyetlen munkaltato tart igenyt, az kockazat. aki ilyen szituacioban ezzel nem foglalkozott, az vallalta ezt a kockazatot. -
-
-Skylake-
addikt
válasz
tototos
üzenetére
ertem en, de mi a masik lehetoseg ? uzemeltessen valaki egy veszteseges ceget, hogy aki nem akar mast tanulni annak lehessen az a munkaja ami eddig volt ? erted. kraftxld-vel ertek egyet, ha olyan munkam lenne ami a kornyezetemben/a varosban/ az orszagban egyetlen egy munkahelyre korlatozodik akkor azert csak felmerulne bennem, hogy mi lesz ha holnap aztmondja a tulajdonos hogy vegeztem szia.
mindenkinek megvannak a sajat problemai, nekem, neked, meg a 10ezer embernek aki ott dolgozott. az ovek peldaul az volt, hogy olyan munkat vegeztek amire egyertelmuen es jol beazonosithatoan egyre kisebb igeny volt. ertem, nem arra voltak szocializalodva, hogy tunaljanak mast, de hogy igy ez egy dontes. mondhatod azt hogy "a teremburajat en oszt nem tanulok semmi mast hejj" es lehetsz munkanelkuli ha bezar az egyetlen munkahely ami fizet a tudasodert, meg mondhatod azt hogy hat ja geci kenyelmetlen, de hat ez a helyzet nagyon veszelyes, muszaj valami mast is tudnom ha bezar az az egyetlen munkahely ami fizet a skillset-emert akkor mondjuk ne halljak ehen.
mondom megegyszer, a masik lehetoseg hogy valaki jofejsegbol uzemeltessen egy ceget es adjon fizetest mikozben a ceg nem csinal bevetelt. mivel ez ertelemszeruen soha mem fog megtortenni, a masik lehetoseg a kenyelmetlen "tanuljunk valami mast" lesz. nem ezt valasztottak, ez van. ezt a dontest akarki meghozhatta volna.kicsit olyan flessem van mint az osszes eddigi hitel-storynal, hogy "majd valaki megment". engem szemelyesen soha senki nem ment meg, 32 evesen a szopott fasznak mindig arra az oldalara kerulok amin nem szeretek lenni. miert kellene rajtam kivul mindenki mast megmenteni ? nekem nap mint nap tanulnom kell es fejleszteni magam, hogy ne haljunk ehen, en ha ma azt mondom hogy nekem nincs kedvem elfaradtam 1 ev mulva nem lesz munkam, mert 1 ev alatt a jelenlegi skillsetem kvazi elavul (IT, nyilvan..)
most akkor mi ? nekem nem kenyelmetlen szerinted, hogy ujat kell tanulni ? en is kurvara ellennek ha mostantol csak csinalnam minden nap ugyan azt aztan a kovi 40 evben meg jonne a fizu... de nem fog. nem ertem miben mas a vasmu alkalmazottak helyzete (azt leszamitva, hogy ok el tudtatk lenni X evet ugy, hogy - feltehetoen - nem kellett minden kurva nap ujratanulni a szakmat. -
426os
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Én annál az előző cégnél láttam olyat, hogy valaki elvállalta a group lead szerepet a pénzért, autóért, aztán 1 év múlva oldalazva váltott szakmai poziba minden juttatás megtartásával (megjegyzem jól tette, mert jó szakember volt, kár lett volna managernek állnia hosszú távon). Bár ez a részleg elég különc volt ebből a szempontból és talán itt volt a legtöbb 1 főre jutó SL1-es (mondjuk volt is miért). Szóval szerintem ez hely és managemenet függő, hogy mennyire lehetséges. Mindenképpen megéri beszélni róla a vezetőkkel!
-
válasz
Dinter
üzenetére
Nalunk (kkv) volt ilyenre pelda, igaz ott nem önszántából valtott vissza az egyén. Egyebkent most amolyan fejlesztő+ munkakorben van, ~architect, de a ppl management dolgokat leszedtek rola teljesen. Működik, de kellett egy jo fél év mire el tudta engedni es a "hiszti" faktor is visszaszorult.
-
tototos
addikt
válasz
Dinter
üzenetére
Hát én céget váltottam és úgy váltottam vissza fejlesztői irányba menedzsmentből.
Nem tudom mekkora cégnél vagy, de én ezt az előzőnél nem tudtam volna megcsinálni. Ott mezei fejlesztőként nem lehetett annyit keresni mint csapatvezetőként. Szóval vagy el kellett volna mennem projekt menedzsment irányba vagy esetleg product ownernek, hogy megtarthassam a fizumat. -
Kickass
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Elcsépelt lett ez a boomer kifejezés is, azok közül akik ezt a kifejezést használják nem is tudják milyen generációra vonatkozik, meg akik tudják azok is használják kb mindenkire.
-
Dinter
addikt
Volt már olyan, aki menedzsment irányból visszalépett a fejlesztés felé?
1 éve viszem a backend teamet, 10% emelést kaptam a fejlesztői fizuhoz képest. Már akkor is alulfizetettnek éreztem, viszont a tapasztalat érdekelt.
Mostanra viszont úgy érzem, egyáltalán nem éri meg így folytatni, ennyi felelősséget vállalni ennyi pénzért. Az 1:1-ek, OKR-ok és hasonló adminisztratív feladatok sem a kedvenceim.
Egy ideig még tudnám csinálni, viszont ha váltanék, akkor biztos sima fejlesztő poziba. Hamarosan viszont lehet lesz egy kis átrendeződés, és arra gondoltam, hogy én visszalépnék ugyanazzal a fizuval, nekik meg mondanám, hogy hozzanak kintről új leadet.
Meg lehet ezt csinálni régi helyen? Nem lenne furcsa utána mindenkinek?
-
Dare2Live
félisten
válasz
tototos
üzenetére
Most biztos nagyon nehéz de minden esélyed megvan csak próbálkozz esetleg add alább. Az biztos, hogy most nehéz és nem pörög. De legalább a stacket nem húzták ki alólad.
@Steve_Brown Pár napja bedobta yt a Dunaújvársi elbocsátást. 15-35 év után kirúgnak és nem értesz máshoz mint vasöntés, acélakármi meg kokszolás. És ehez értenek még 10.000en és 1nek sincs hely. BPre nem lehet feljárni, Iváncsán nincs felvétel meg ha lenne akkor is 1-2%ot tudna felvenni és jelenleg Szfvár se pörög. Ingatlanok a jelenlegi 55m2 panel =25misi áron se eladhatóak. Végére nagyon sajnálom őket vérvérhalálhalál érzésem lett pedig nem engem küldtek el.
-
tototos
addikt
válasz
Steve_Brown
üzenetére
Én is úgy érzem hogy a legrosszabb időpontban rúgtak ki minket is. Vagy az önéletrajzom a szar vagy adott témában több éves direkt tapasztalattal akarnak embert felvenni a cégek. Volt kolléga beajánlott a saját csoportjába és még interjúig sem jutottam. 2 hét után automata levél hogy mással mennek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mert a magyar bankszektor híresen legendás, hogy milyen rosszul fizet. A kulfoldi befbankok hazai leányainál a managerek meg “vice presidentek” keresnek 1.5-ot, illetve az alatt bőven a valóságban. És ezek audit-accounting-alilyenolyan analyst területeken.
Amúgy múltkor voltam általános iskolás osztálytalálkozon(36 éves vagyok) és a legtöbb ember helyben dolgozik 2 cégnél.