Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
Sziasztok !
Tanácsot szeretnék kérni ! Mert úgy gondolom, rosszul mértem fel, mennyit kérhetek/kaphatok Budapesten .EÜ-ben dolgozó informatkus vagyok, az év elején több helyre is beadtam az önéletrajzom és több helyről is pozitív visszajelzét kaptam, hogy szívesen várnak. Márciusban felmondási dő letöltése nélkül felmondhattam volna, de magán okok miatt nem tettem.
Igaz mostmár felmondási idővel, de rendeződtek a soraim és újra megpróbálnék az alföldi síkságból felköltözni.
Jelenleg nettó 360-380.000 Ft keresek, egy helyi kórházban vagyok junior rendszergazda.Kereken 3 éve dolgozom itt, nincs felsőfokú végzettségem , csak szakrányú "OKJ".
Viszont szeretem amit csinálok és jelenleg úgy érzem, a 3 év alatt (pont 1 hete) amit lehetett itt megtanultam.
Már nem érzem benne a kihívást, szeretnék valami újat tanulni, jelenleg nem prioritás az életemben a letelepedés sehol sem.Ez előtt a 3 év előtt végeztem a suliban, nincs más releváns szakmai tapasztalatom.
Ha szükséges leírom a feladatköreim. Nemtudom mennyire kell itt belemenni a részletekbe.Ugyan így IT Rendszergazda pozícióra vágyom, a felvételi tesztek nem ilyesztenek meg.
Esetleg ha itt vagy privátban valaki leírná mi az amit kérhetek megkönnyítené az állsákeresési kalandjaim !
Köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Hobby elektronika
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Tőzsde és gazdaság
- BIOS frissítés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs