Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
válasz -secret- #9481 üzenetére
Próbáltam én már sokmindent mivel én is sokaltam a 28000-et,meg i6-s-re - 17000-et,de komfortba mind mind hibádzik vhol,vagy fogásban,gombnyomásban,tartásban,tapintásban,kézbevétel-bekapcsolás---kikapcsolás-elrakás->kényelemben,stb.
Nem beszélve arról,h maga az esztétika+tapintás olyan minőségi érzést+élményt nyújt,hogy soha nem tudod meg egy utángyártott,nem átgondolt ratyi használatával.
2000ft?🙃😆😂
szerinted én nem próbáltam több árkategória/minőségben is?🤓
Próbáld ki a gyárit mindegyikhez,hidd el még egy +örömöt/élményt nyújtanak minden nap."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
30z.Samu
félisten
válasz -secret- #9554 üzenetére
Nem is drága! Csak az a baj, hogy én tuti nem tudnám normálisan felrakni rá. Nézelődtem a szolgáltatónál, ahol vagyok. Elég siralmas, hogy egy Mini 4-et nem tudnak beszerezni...nekem igazából az lenne az optimális. A Mini 2 sem rossz, csak ugye az sem mai darab.
Sic Parvis Magna
-
blakey
titán
válasz -secret- #9569 üzenetére
Pocsék. Mármint a feltett fólia.
Fel lehet tenni szépen is, csak türelem kell hozzá, két minire tettem fel, 2 különbözőt és tökéletes lett, 40 perc/db, de megéret. Buborék- és pormentes.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz -secret- #9573 üzenetére
A fólia felrakását is meg kell tanulni, Baszki.
Régen én is kidobtam néhányat, mert nem sikerült, néha most is van olyan, de fel lehet tenni hibátlanul, nem kell pára mellett feltenni, türelem, szigetelőszalag és mikroszálas törlőkendő kell hozzá, Ha rossz a fólia, akkor kuka, sajnos ilyen is van.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nederlanden
senior tag
válasz -secret- #9624 üzenetére
A lényeg,hogy akkor nem reklamálhatok mert ez ilyen gyárilag,jóval gyengébb akkuban,és füles nélkűl már halgathatatlan,és igazán repedt fazék hangú az air 2.
Ok köszi
Majd jobb lesz a 3[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
agabe
addikt
válasz -secret- #9616 üzenetére
Hát ja.
Szép árak, bár ha azt nézzük I6S plus 128Gigával még drágább is az ugyanakkora memóriás wifis verziónál, akkor nem értem mit csodálkozunk...jóval nagyobb kijelző, erősebb hardver, plusz funkciók (meg mínusz is a 3D Touch hiánya miatt és ugye telefonálni nem lehet vele).
Drága, és kérdés, hogy lesz-e ennyiért itthon pl. megfelelő kereslet rá (vagy akár külföldön), de elválik.
Tabletet azért szeretem, mert viszonylag olcsó, 98%-ban kiváltja laptopot, asztali gépet, könnyű ide-oda hurcolni, így az Air2 ideális most is. Amire használom asszem arra nem fogok pro-t venni. -
D@niel
addikt
válasz -secret- #9685 üzenetére
én 1 hó elteltével vettem rá fóliát gsm üzletből 1400-ért, szval ez ebayen kb a fele lehet, legszimplább fólia. örülök, hogy rajta van, alig lehet észre venni, meg mégiscsak védi, amelett, hogy smart cover típusú tokom van (labato). én 4-5 évig meg szeretném őrizni a retina mini-t, mivel tudom, hogy annyi időt ki fog bírni, de valszeg venni fogok rá egy masszívabb tokot is.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
blakey
titán
válasz -secret- #9677 üzenetére
Valami hasonló van a Mini2-mre, Angliából rendeltem, tökéletesen ébreszti, nagyon jól működik. Szerintem is a mágnesek vannak rossz helyen.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
agabe
addikt
válasz -secret- #9691 üzenetére
Lehet, hogy nem is rossz helyen, csak rossz polaritassal van benne a magnes.
Volt 3-as ipadnal olyan smart cover ami mukodott 4-essel is es volt olyan ami 4-essel nem. Ami mar 4-esre volt gyartva az mar mindkettonel mukodott.
En [ezt] neztem most ki (sotetkekben)...kep alapjan tetszik, de nem irnak rola, hogy eleszti-e a keszuleket, az meg, hogy benne van a neveben, hogy "smart" nem biztositek (pedig ugye apple-nel az jelenti, hogy nyitasra felebreszti).
Rakerdezek eladonal erre a sleep / wake up funkciora...de ha valakinek ilyenje van megoszthatna a tapasztalatokat (nem csak az ebresztes / elaltatas funkcioval kapcsolatban) altalnos minodegrol is. -
agabe
addikt
válasz -secret- #9694 üzenetére
Azt a rezonálást azért tokban is valamennyire lehet érezni, de már megszoktam. Sőt ha tok nélkül leteszem asztalra, akkor elég kellemesre terebélyesedik a hangszín ahogy a rezgéseket átveszi a nagy felület. Jobb a hang mint a 4-es ipadnál volt, csak fura, hogy már lassan egy éves és nincs mire lecserélni (pro-t nem tervezem) 3-as air meg csak talán egy év múlva ? Végül is még jól bírja a 2-es elvagyok vele, de azért A9X-et kipróbálnám
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz -secret- #9721 üzenetére
Természetesen NEM úgy volt. Csak hát, elég kellemetlen lenne, hogyha egy ilyen drága eszköznél erre hivatkoznának, és elküldenének. Emellett meg hogyha teljesen sötétbe nézek az Ipad-en egy fekete képet akkor a képernyő alsó peremén egyes pixelek világosabbak azaz nem "feketék". És Ezen kívül még találtam rajta hibás pixelt is, ami világosabban világot mint a többi.
-
november
tag
válasz -secret- #9736 üzenetére
Köszönöm szépen az őszinte választ
Engem is nagyon zavar hogy berezonál a hátulja és irtó pofátlan húzásnak tartom az Apple részéről hogy amikor ez kiderült nem hogy visszahívták volna a készüléket és újraterveztél volna a hangszórókat, hanem piacra dobták azzal az üzletfilozófiával hogy a "paraszt" majd úgyis megveszi. És ezt senki ne vegye magára aki megvette a terméket, ezzel a céget minősítettem csak..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest