Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
b_alazs
üzenetére
Air 2-n már iOS11 beta 4 óta szórakozik a Dock (lehet hogy előtte is csinálta, de én beta 4-el kezdtem) és bár egyre kevesebbszer jön elő, de pont tegnap megint nem jött be a Dock, miután elforgatom a kijelzőt, észhez tér a rendszer. Elcsúszott Dockot viszont jó ideje nem láttam, mióta a végleges iOS11 kint van, csak az szokott előfordulni, hogy egyáltalán nem tölt be a Dock, rosszul betöltés betak óta nem volt.
-
kenny123
addikt
válasz
b_alazs
üzenetére
Idokin 2 külön tétel a digitizer meg a kijelző.

-
Noxy
veterán
válasz
b_alazs
üzenetére
#9650-ban auratech szépen leírta amire én is gondoltam.
Volt jó pár i kütyüm az évek alatt, ezek közül csak egy volt (iPad Mini) amit én bontottam ki. A többi mind használt volt. (4-5 telefon, 3-4 iPad) soha eggyel sem kellet szervízbe rohangálnom, meg aku cserére sem, és a mai napig hibátlanul működnek.
Ja egy 3GS most érett meg az aku cserére.
Itt meg sokszor azt hiszi az ember hogy ezek a világ legsza..b okoskutyüi mert csak a gariztatasról megy a duma oldalakon keresztül. Használd ezért van, persze ami elromolhat az el is romlik, de abszolút nem ez a jellemző. -
b_alazs
tag
válasz
b_alazs
üzenetére
Azért ez durva...
1. Felhívtam az Apple ügyfélszolgálatot -> Passzoltál a kérdést (????)
2. Ismét felhívtam, bízva más ügyintéző jártasságában - > 10 perc várakoztatás után passzolta a kérdést (??)
3. Felhívtam az AlmaVilágot -> Passzolták a kérdést
4. Felhívtam az iStyle-t -> Szerintemmel kezdődő mondattal azt válaszolta a szervizes, hogy 90% az esélye, hogy visszadobják.Abszolút a WTF kategória...
Ez ennyire rendhagyó kérdés lenne? Nem tudom elhinni, hogy nincs egy folyamatleírás vagy még nem találkoztak ilyen esettel...No mindegy, gondoltam megosztom.
Üdv,
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viccet félretéve, ilyet még nem láttam, nálam semmi gubanc nincs. Igaz 2017-es iPad.