Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3LL
csendes tag
Sziasztok. Ha jól tudom, ki lehet tükrözni a képernyőt kábelen keresztül egy monitorra. Elég lenne egy ILYEN kábel egy C portos ipadhez? Ha ez nem jó, tudnátok megfelelőt ajánlani? Nem szeretnék külön átalakító hubbal bajlódni.
-
D3LL
csendes tag
Nagy dilemmában vagyok.. Már vagy 2 éve nagyon szeretnék egy ipadet, de azóta is húzom halasztom a dolgot, mert nem tudok dönteni a két véglet között. Perpill Ipad 9 vs Ipad Pro M1 11. Pénz van, de sajnálom rá. Kívánom a 120hz kijelzőt és a sztereó hangszórót. Alap tartalomfogyasztásra lenne (yt, netflix, böngészés, néha rajzolás - firkálás), semmi extra. Erre túl nagy luxus lenne a pro. 130 ezer vs 330 ezer. Semmi "szükségem" a prora, mégis folyton ott van a fejemben, hogy KELL a LEGJOBB. Félek tőle, hogy bármelyiket veszem meg, úgy is megbánom. Vagy azért, mert túl sokat költöttem egy ilyen eszközre.. vagy mert lejjebb adtam az igényt, miközben lett volna pénz a másikra. De vehetném az olcsóbbat is + a különbözetből még valamit / valamiket.. De KELL a sztereó hang. Gyakorlatilag 220 ezer forint "kidobott" pénz egy jobb kijelzőért, illetve hogy fektetett módban mindkét oldalról szóljon a hang. Luxus. De kell. De felesleges költekezés.
Ez most nem kimondott sírás akart lenni, de képtelen vagyok dönteni. A "van X napod ha online rendeled és nem tetszik" visszaküldős sztori nem érdekel.
Valaki volt hasonló helyzetben? Hogy győzte meg magát?
-
D3LL
csendes tag
Mikorra várhatóak az első hands-on / review videók az új miniről?
-
D3LL
csendes tag
Sziasztok! Pár hónapos hibátlan Nexus 9-emet (32gb, wifi, fehér) szeretném lecserélni egy Ipad mini 3-ra vagy egy Ipad Air (első változata)-re.
Valahogy elment a kedvem az androidtól.
Vélemények?
Mit veszíthetek és/vagy nyerhetek, ha a csere mellett döntök?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest