Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nem fogod megbánni. Szerintem itt a legtöbben az androidban csalódtak ezért váltottak ipadre. Én is így voltam ezzel. Annyit költöttem a zöld robotos vackokra, hogy simán tudnék venni belőle kb. 2db ipad mini retinát. Ha szeretnél egy olyan eszközt ami nem fagy le, megbízható, villámgyors, sokáig bírja az akkuja, valamint minden játék a legszebb grafikával és akadásmentesen fusson, akkor válts.
-
törölt tag
Én is Androidról váltottam egy retinás Mini 2-re, és maximálisan elégedett vagyok. Az Androidos cuccot a sok lefagyás, lassulás miatt cseréltem le. Ez a gép viszont tükörsimán fut, nem fagy, nem lassul. Az akkuja is tovább bírja. Az én androidos tabletemnél legalábbis jóval tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest