Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Nekem 2 cserekészülék után már a harmadik fekete iphone 5-öm van.
Az első valóban kopott, simán a használattól, de a második és harmadik már érezhetően más anyaggal van oldalt kezelve, ezek már egyáltalán nem koptak meg. A mostanim olyan, mintha most vettem volna le róla a fóliát!Én egyébként azt várom, hogy 4 vagy 4,2 collosban hozzanak ki egy upgradelt készüléket és teljesen elégedett leszek. Nekem már az i6 is kicsit kezelhetetlen.
Az Iphone 5, Ipad mini 2, MacBook Air 11" tökéletesen hozza a kívánt szinteket, a használatot mindig a használt készülékhez igazítom. Azt szoktam elővenni amire szükségem van. Ha fényképezni akarok, azt általában fényképezővel teszem...:-)
-
Ilidzser
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Az AVI-t nem nagyon akarja...
-
Ilidzser
tag
Segítséget kérnék please. ddig sosem tetem filmet az ipadre és most úgy érzem, hogy hosszú lesz a repülőút.
Hogyan lehet a legkönnyebben egy avi-s videót rávarázsolni és le is játszani?
Per pillanat egy windowsos gép az adott. Leszedtem a sync ios programot.
Vagy segítenétek hogy a legegyszerűbb a folyamat?
Köszi! -
Ilidzser
tag
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Biztos!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest