Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! Szerintem elég common eset: szülőknek akarok egy fancy kis tabletet, hogy ne essenek ki a körforgásból, valami kis kütyüvel benne legyenek a mai pörgésben. Én droid párti vagyok, de nekik túl nagy falat lenne, nem szeretnék meg az eszközt. Így alap hogy apple termék kell. Ipad minit néztem. A retina nem szempont.Viszont egymás mellett nyomkodva sokkal gyorsabban nyitotta az alkalmazásokat a mini2. Hiaba kell 4x annyi pixellel kalkulálnia. A mini nagyon döcögős. Pont annyira hogy egy usernek aki tart még a tapizástól, problémát okozzon(mire megnyílik az app, már megijed hogy nem jól nyomta-e be,megint rányom és megvan a káosz) egyedül a méret kérdéses. Sok gépelés és képnézegetés lenne rajta. Mailezés, és tükrös gépből kiesett családi képek nézegetése papírképek helyett. mini2 szintet mi hoz rendszer gyorsaságban 10colon? Szeretnék 70-80k körül megállni. Várni is tudok akár hátha valami tovább nyomja az árakat. Maku használt játszana leginkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Arch Linux
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest