- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz
papeti01 #43786 üzenetére
De így nézve neked pont a mini lenne az optimális.
Oké, hogy tanulsz rajta de azért nem feltétlenül jegyzetelsz, hanem ezek ugye videók nézése (linkedinlearning) vagy éppen felelet választós/hangosan ismétlős (duolingo) lenne.
Olvasni meg attól függ mit, de egy jó ebook olvasó messe kényelmesebb szerintem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
papeti01 #43783 üzenetére
2 olyan kérdést tettél fel amire igazából ne várj jó választ.
Nekünk van itthon Mini meg sima iPad 9 is.
Páromnak vettem anno a simát a Mini 2 helyére, de nem bírta a súlyt megszokni, mindig ölben tartja (hasonlóan nehéz neki sokszor a 13Pro is a 13 mini után).
Így nekem lett az iPad 9, neki egy Mini5, ami ugyanaz méretben súlyban mint a Mini 2 ami volt.
Nekem Mini4 volt előtte. Szembetűnő változás méretben, súlyban de nem zavar. De persze hordozni is autóval viszem kb., amúgy a Mini kompaktabb jóval az tény, de szinte ugyanarra használjuk mindketten és nem problémás (eléggé hasonlókra mint Te akarod).
Így a kérdés szerintem az, hogy melyikből mire van pénzed, mennyi időre tervezed.
Szerintem menj be bármilyen üzletbe, MM és társai és nézd meg, hogy kell e neked annyira nagy éppen.
Elvárásaid közül egyedül a videó aminél talán érdekesebb a méret, bár sokan filmeznek 4-5" körüli kijelzőn is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest