Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolnarZolee
tag
válasz
moleculez
üzenetére
... az appstore-t, vagy az iPad1-et?
Sok jó dologra tudom még használni, viszont van egy kedvenc alkalmazás (songbook+), amit nagyon szeretnék "visszakapni". Megvettem egy frissebb ipadre is, de az a régebbi verzió sokkal jobban tetszik, sokkal jobban használható számomra. -
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Csak félve kérdezem, hogy használ még valaki rajtam kívül iPad1-et? Ha igen, sikerül-e csatlakozni az appstore-hoz?
-
MolnarZolee
tag
válasz
ittakary
üzenetére
Egy fél évvel ezelőtti biztonsági mentést állítottam vissza a jelenlegi ID-vel , de az iCloud a régi, azóta törölt ID-vel bejelentkezve "jött vissza". Kb az 5. visszaállítási (teljes ios 10.3.4 ) módszer bejött a 3utools-al. Végül arra jutottam , hogy nem próbálkozom azzal a bizonyos app-al. :) Androidon az ilyesmit pikk-pakk megoldom, de vannak dolgok, amik iPad-en jobban működnek. :)
-
MolnarZolee
tag
Közben addig-addig kísérletezgettem, hogy sikerült egy olyan régi backup-ot visszaállítanom, amin az iCloud egy azóta törölt ID-val volt bejelentkezve :( ! Kijelentkezni természetesen nem lehet. Visszaállítani sem az itunes sem a 3utools nem tudja, jelenleg recovery módban megállt a cucc.

-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Új vagyok ios téren, ezért nézzétek el nekem , ha esetleg hülyeségeket kérdezek! Van egy 1. és egy 4. generációs iPad-em. Az 1en használtam egy appot (emiatt vettem) amit most az istenért nem tudok letölteni. Az appstoreban ott van a purchased cuccok közt, nemrég még rendben felajánlotta a legutolsó kompatibilis verziót , de már nem. A 4.en ugyanezzel az ID-vel viszont működik. "Természetesen" csak ennél az appnál van gond, ha meg akarom nyitni a storeban az app részleteit, akkor nem tud csatlakozni az appstorehoz. Mi okozhatja ezt?
A kérdésem 2. része:
egy másik ipad1-ről át tudom-e vinni az alkalmazást az enyémre? A 3utools tud-e backupot csinálni nem jailbreakelt eszközön is?
Előre is köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest