Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Elérhető iPadekre a DaVinci Resolve
[link]Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
CharlieDrop
veterán
-
Semin
senior tag
válasz kakuk.tamas #42203 üzenetére
Eddig nem ismertem ezt a progit
Miben tud többet, vagy miben jobb ez mint a LumaFusion?[ Szerkesztve ]
-
zioncsabi
tag
válasz kchris78 #42199 üzenetére
Ez a suly dolog volt az egyik, ami miatt szo szerint heteket gondolkoztam, hogy MB Air vagy iPad Air legyen. A masik, hogy mennyre tud laptop lenni.
Aztan rajottem, hogy nekem nem kell a laptop, ami igazabol egy valasz is a kerdesedre. Nem dolgozok vele. Ez igazabol egy szorakozast kielegito gep, amit tanulashoz es teljesen altalanos dolgokhoz vettem. Szoval en nem hasznalok ceruzat (talan akkor fogok venni egy third party cerkat, ha majd sokat hasznalom a Luma Fusion-t). Es en is utalom a kepernyot tapogatni, amikor billentyuzettel hasznalom. Viszont szamomra nem zavaro a potty az egermutato helyett. Nem kell annyira preciznek lennem semelyik feladatomban, szoval ez a szamomra indiferens. Viszont a tapipad gesztusait nagyon hasznalom. Az hianyozna, ha nem lenne.
-
kakuk.tamas
addikt
Nagyon nem egy Luma kategória. Ezt a progit Mac-en szokták használni filmstúdiók, reklámcégek.
Ezzel tényleg mindent is lehet szerkeszteni/állítani.Csodálkozom, hogy csak ennyibe kerül. Én havidíjasra csináltam volna.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zioncsabi #42208 üzenetére
Ez a lumafusion nektek bejött? Szerintem állati nehézkesen használható, nekem nagyon nagy csalódás volt. Nem tartom magam fogalmatlannak, annak idején dolgoztam pc-n a virtualdubbal (aki ismeri, az tudja milyen egy nehezen kezelhető program), de ez a lumafusion ahhoz képest is csalódás nekem.
-
zioncsabi
tag
válasz lugosi #42209 üzenetére
3x vagy 4x hasznaltam, mindig tobb honap kulombsrggel. Eloszor mindig csak neztem, mint hal a szatyorban, aztan rakerestem egy random youtube tutorialra (15 perc max). Onnantol kezdve tok konnyeden ment a munkamenet.
Szoval igen, nehezkes eloszor, azutan amikor kezen vagy fogva csak egy picit is, akkor a helyere kerul a logika es szepen tudsz vel dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
Hali, Jézuska hoz egy ipadet a családba. Nekem és a feleségemnek már van egy-egy iphone. Szeretném, hogy a képeink amiket a telefonokkal csinálunk az ipaden is fent legyen. Ezt lehet úgy hogy veszek icloud tarhelyet és megosztom az asszonnyal és az ipad re magától feltölti a képeket? Az ipad is az én accountomon van. Illetve olyat lehet, hogy az egyik telefonról törölje a képeket mert nincs elég hely, de neten keresztül mégis lássa a fotók között a képeket? Illetve windowsos pc-n keresztül tudok feltölteni képet az icloudra, és az is automatikusan mehjelenjen a telefon okom és az ipaden is? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
válasz CharlieDrop #42213 üzenetére
Annyi hely azért van, és egyébként hogy tudom megnézni hogy a fotók mappa mennyit foglal? Nem tudom melyik tarhelyet vegyem.
-
merqree
őstag
válasz kislaci #42212 üzenetére
A feleségemmel közös, megosztott tárhelyünk van, de nem látjuk egymás fényképeit, mert mind a kettőnknek külön-külön van appleID.
És szerintem e miatt, mármint a két külön ID miatt nem lesz meg az iPaden. Én legalábbis nem látom azokat a képeket, amiket a feleségem csinál. -
kakuk.tamas
addikt
válasz kislaci #42212 üzenetére
A fotók alkalmazáson belül, ha hoztok létre egy megosztott albumot és oda másoljátok a képeket, akkor az minden eszközön látni fogjátok öket.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
merqree
őstag
válasz CharlieDrop #42218 üzenetére
De, egy családban vagyunk.
Ennek ellenére nem látjuk egymás fényképeit. -
Semin
senior tag
válasz CharlieDrop #42218 üzenetére
A családon belül is megmarad a privacy vagyis mindenki csak a saját képeit látja. Ahogy feljebb már elhangzott a családi megosztás a megoldás erre a problémára. Már
elméletileg- be lehet úgy állítani, hogy a fotózás pillanatában megosztott lesz. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz zioncsabi #42210 üzenetére
Próbálkozok majd akkor, de ilyen fél nap youtubenézés után nem tudtam rájönni benne, hogy ha a videó elé beteszek egy feliratot, akkor annak a színét, hátterét hogyan lehet szabadon változtatni. Pedig biztos lehet. Illetve, a kimentek formátumot is sikertelenül állítgatom néha. De lehet, hogy csak nem kompatibilis a logikámmal a progi.
-
szasza87
tag
-
Ngtx
aktív tag
Üdv uraim!
Érdeklődnék, hogy iPad 5 2017 jelenlegi 15.7 ről érdemes-e frissíteni OS 16-ra?apple user
-
trobi28
addikt
Használ valaki M1/M2 iPad-et két monitorral kiterjesztve (nem tükrözve)?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Kapanyél
őstag
Sokat használom a Lumafusion-t, Final Cut-ot és Premiere-t is.
A Resolve $100-ért iPad-re egyáltalán nem éri meg a Luma tükrében.
Már van YT-on több összehasonlító videó is, nem írnám le külön, hogy nekem mi a jobb, mert ez egyéni.
Jelenleg nincsen jobb ár-érték arányú a Lumafusion-nél, ráadásul nem csak az ára miatt, hanem mert a tudása teljesen professzionális munkára is alkalmassá teszi.Alap vágásra, effektekre meg ott van az iMovie ingyen. Azzal is teljesen jó, igényes tartalmat lehet gyártani.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
mcdennis
tag
Sziasztok! Van lehetőségem Amerikából venni egy Ipad 9-et. Van valami különbség az amerikai és a magyar modell között?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz mcdennis #42228 üzenetére
Nincs.
De nyisd meg az apple amerikai és magyar oldalát, és hasonlítsd össze a dolgokat.
Ha celluratos, akkor max egy-két freki változás van a két variáns között.[ Szerkesztve ]
-
mcdennis
tag
válasz kakuk.tamas #42229 üzenetére
Köszi! A garancia az érvényes Magyarországon is ha jól olvastam? Illetve ha töltőt adnak hozzá, akkor az ameirkai dugalj-os lesz, ha jól sejtem.
-
félisten
-
kakuk.tamas
addikt
válasz PTomi92 #42232 üzenetére
Az M1-es procis tuti nem tud 3 kijelzőt, hiszen a Mac se tud.
Ha az M2-es Mac tud 3 kijelzőt normálisan, akkor az iPad is.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
PTomi92
aktív tag
válasz kakuk.tamas #42235 üzenetére
Igen tudom, biztos szegény M1 nem elég erős ehhez a taskhoz…
Az alábbi linken amúgy van szó Dual monitor setupról M1 Macbook esetén, de egyrészt nem világos, hogy itt is csak ugyanazt tükrözné a két monitorra, másrészt sajnos nincs Macbookom hogy kipróbáljam. Az Ipadtől elnézem, de nevetséges, hogy ilyet nem tud amúgy egy félmilliós notebook…
https://www.dell.com/support/kbdoc/hu-hu/000124312/dell-thunderbolt-dock-wd19tb-and-apple-usb-c-hosts -
kakuk.tamas
addikt
Ilyenkor már nem. Ha van iCloud mentés, visszaállítás után megmaradnak a dolgok.
PC-vel újra kell telepíteni.
-
zioncsabi
tag
Atkoltoztem egyik orszagbol a masikba.
Mar probaltam egy parszor, de eddig meg nem sikerult megvaltoztatnom az régió beallitast az accountomon. Meg mindig a regi cimemet es telszamomat hasznalja. Az orszagot meg nem is engedi, hogy valtoztathato legyen. Az a valtoztathato dolgokon kivul van. Felul vannak a dobozok, amikbe bele lehet irni az utcat, helyseget, stb… de az orszag, az ezek alatt van, dobozon kivul.
Van egy Mac Mini-m, egy iphone 11-em es egy ipad air 5-om. Egyiken sem sikerult megugranom ezt az akadalyt.
Ami fura dolgot meg eszrevettem, hogy a paying method, az paypal-on van, annak a szamlazasi orszagat viszont nem lehet megvaltoztatni. Lehet, hogy ez a baj? -
Šolaire
veterán
Sziasztok tanácsot kérnék. Jó ideje iPhone felhasználó vagyok és régóta szeretnék egy iPad-et is. Ahogy nézegettem az iPad 2021 és 2022 lenne megfelelő nekem, meg persze az ár is döntő tényező. Amire használnám youtube a szokásos közösségi oldalak böngészés néha kis játék pl Journey. Kérdésem az a két 64 gb-os modell között van 80 ezer forint különbség és nem tudom melyiket vegyem. Megéri az újjabb modell ezt az árkülönbséget? Vagy amire használnám bőven elég a tavalyi is? Köszönöm a választ.
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest