Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
aktív tag
B kategóriás jogosítvánnyal nem lehet vezetni, mert az alaptömege 3104 kiló.
Beleül négy megtermett ember és hopsz már 3500 kiló a tömeg.
C kategóriával mehet, de az valahogy hiányzik a háztartások többségéből, autós iskolától függően 300-400-500 ezerből megvan.
Extra pont, hogy C-s jogsival újabb "szakma" van a kezedben.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
boost
addikt
Itthon is volt élőben egy fél éve kiállítva, meg is lehetett tapizni. Nekem kéne.
-
Alusky
aktív tag
Elfogadnám, de használni nem tudnám érdemben semmire.
Majd ha zárt áruszállítót csinálnak az érdekelni fog. 15 évvel később használtan, kifizethető áron.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Jarod1
veterán
Na ezt pont ma láttam, ezen besírtok:
-
HThomas
őstag
válasz adlersson #10 üzenetére
Igen... európai szemmel nagy, de egyébként nem kimondottan. Azért kíváncsi leszek, hogy végül lesz-e Európában, esetleg itthon is, legalább egy-egy kósza példány...
Ugyan nem vezettem, de én a Chevrolet Silverado 3500 HD-tól döbbentem le, brutális darab, a mi Expedition-ünk kisautónak tűnt mellette, pedig hát az sem kifejezetten pici.
-
Csak olyan megmosolygtató, hogy "The Beast is here." címszóval promózzák, meg volt, aki feltolt rá egy egész szalmabálát, ilyesmi, de emlékszem, az USA-ban mikor először ültem egy RAM 2500-ba (ami még mindig nem a legnagyobb jószág volt, amivel találkoztam), az már távolról is egy hajónak tűnt, de a Cybertruck semmi ilyen hangulatot nem árasztott.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
HThomas
őstag
A jármű meglepően kicsinek tűnt
Egy heavy duty pickup mellett eltörpül
-
azbest
félisten
Ugyanezt mondta a média a model3-tól is 2018ban. Közben gyártási optimalizálás folyt.
Egy 3 napos szünet miatt a szenzáció, ami egy gyár melletti építékezés miatt történt. [link]
Majd 1-2 év múlva meglátjuk, hogy milliós szám lesz vagy pár tízezres. -
pcprojekts
csendes tag
Nem tobb ez egy feleslegesen draga uzleti fogasnal. Mondjuk annak legalabb ronda is
Üdv; Zsolt
-
aero.
veterán
New Jerseyben láttam még tavasszal, szerintem menő. Drabális és extrém, szépnek nem szép, de mindenképpen egyedi.
-
Gábor90!
csendes tag
nem hiszem, hogy pár gazdag félőrültön kívül a Cybertruck esetleg más érdeklődését is felkeltené
Igen, állítólag elég szarul megy üzletileg.
[Nem fogy a Cybertruck, unatkoznak a gyári munkások] -
ncc1701
veterán
Új Land Cruiser viszont nagyon állat lesz. Persze gondolom az ára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest