Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok.
A fájlok mappából hogyan tudok áthelyezni képeket vagy akár videókat a fotókhoz?
Kb két-három hete használok ipad-ot, de most kezdtem csak el jobban ismerkedni vele, és erre nem jöttem még rá ha egyáltalán lehetséges.
Köszi.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Lenne még egy kérdésem. Iphone képét ugye tudom tükrözni macbook-ra, ipad és macbook között is működik ugyanez. Iphone és ipad között ezt nem lehet?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
válasz sityupityu #39459 üzenetére
Srácok, erre valaki?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Sordoran #39643 üzenetére
Mint minden, ezek is folyamatosan drágulnak a mostani helyzetben. Én ilyet használok kettőt. Tavaly még 26 ezerért tudtam venni, most meg 38 ezertől indul, 26 ezerért még a 256 gigást sem lehet megkapni. Brutálisat emelkedett az ára szűk egy éven belül.
-
veterán
Ez mindig is így volt, ami nagyobb az gazdaságosabb. Ez pont olyan, hogy régebben is pl a külső házas és tápos vincseszterek mindig is jobb vétel voltak, mint a 2.5 colos usb-s vinyók amik viszont ugye mobilabbak.
Egy ipad-hoz vagy macbook-hoz nem fogok egy ilyet hurcolni, hanem olyat ami befér a zsebembe. Mondjuk ilyenből akár 4-5 is beférne a zsebembe.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Ear001 #39999 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet, de 100 emberből hányan cserélnek ki egy telefon akkut szerinted? Egyre több gyártó teszi lehetővé? Mit? Egy ragasztott Iphone-t vagy Samsungot ki fog otthon melegíteni, hogy kicserélje az akut? Utána azt szakszerűen kicserélni, pluszban úgy újraragasztani, hogy az vízálló is maradjon. Szerinted egy átlagfelhasználó nekiáll ennek, pláne ha esetleg sík hülye is hozzá meg nem is érdekli?
-
veterán
válasz Ear001 #40004 üzenetére
Mint mondtam, teljesen életszerű.
Az, hogy veszel hozzá egy javítókészletet azzal együtt még rutint nem vásárolsz egy ilyen művelethez. De hagyjuk nem vitázom, mindenkinek a szíve joga hogy mit csinál.Szerk: Azért megnéznék egy almás javítókészletet amit valóban ők adtak ki. Pláne annak tükrében, hogy még szervizek sem tudnak gyári alkatrészeket (pl akku) beszerezni ha azok nem hivatalosak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
"és ismerjük a lithium akkukat, mi történik velük ha nullára merülnek?"
Tudom, hogy ezzel vitát indítok, de miért mi történik? Ez nem a régi nikkel kadmiumos technika ahol valóban rögtön maradandóan károsodott. A lítium polimer akkuk adott helyzetekben (szerszámgépek, modellezés) meg rendszeresen nullára vannak merítve. Ami valójában ugye nem is nulla teljesen...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Van egy wifis air 4-em. Olvastam itt, hogy ebben nincs gps (nem is tudtam róla, bár nem is hiányzott). Akkor ez azt jeleni, hogy kikapcsolt állapotban a lokátor alkalmazás nem is tudja, hogy hol van pl egy iphone-al ellentétben?
-
veterán
Dehogy, tavasz környékén vettem, akkor volt még bőven mindenhol jó áron. Nagyon szeretem.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy most meg már szinte alig kapni vagy ha igen, akkor meg elég drágán. Mondjuk most pár napja láttam a mediában, és jó áron is volt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Apple Pencil 2 tollhoz miért van mindig odairva, hogy pro készülékekhez? Pl egy air-hez nem jó? Vagy csak a méretek és a tárolás miatt írják ezeket oda?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Üdv!
A napokban szóba hoztam az apple pencil 2 témát és nem véletlenül. Nagyon gondolkodom a megvételén. Viszont a nagy helyzet az, hogy rajzolni kb soha sem szoktam, de kézzel jegyzetelni papírra a mai napig annál inkább szeretek. Tehát így a papírt el tudnám felejteni. De nem tudom, hogy mennyire érné meg ötven ezret kidobni csak jegyzetelésre. Tudom, hogy az én pénztárcám a legjobb válaszadó arra, hogy vegyek-e vagy sem, de ti vennétek csak erre a célra?--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Pont úgy vagyok mint te. Mindenből szeretem a jót megvenni, még ha ki sem használom teljesen. Át kell még gondolnom. Ha veszek, akkor biztos hogy apple lesz. Ha meg elvetem, akkor inkább semmit sem veszek. Néztem én is az olcsóbb megoldásokat, de magamat ismerve ha egy olyat megvennék, akkor tuti, hogy onnantól állandóan rajzolni akarnék.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
válasz koncsik #40423 üzenetére
Én napokig gondolkodtam, hogy mit csináljak, megvegyem-e a pencil 2-t annak fényében, hogy nem rajzolok csak jegyzetelek. Itt 50 százalékban mondták, hogy ha van rá keret akkor inkább azt vegyem mint egy olcsóbb alternatívát. Mások meg azt mondták, hogy erre nem érdemes, erre jobb egy olcsóbb megoldás, ami persze valamiben elmarad az apple-től. Hosszas gondolkodás után és ismerve magam arra jutottam, hogy ha rajzolok ha nem, tuti hogy elkezdene idegesíteni a tudat hogy egy olyat vettem (igaz sokkal olcsóbban) ami nem ér fel tudásban az eredetivel, így végül is megvettem. Amúgy tényleg baromi jó.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Még a mai napig ajánlott telefon a 11. Ha a kamerát nem nézzük, akkor akinek 12 vagy 13 van, és nem egy megszállott vagy játék fanatikus stb, az tuti, hogy nem vesz észre kb semmi különbséget normál használat mellett. Még egy x is a mai napig egy tök jó telefon szerintem.
-
veterán
-
veterán
Üdv.
Pontosan mikor is jön ki az új os októberben?--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz lugosi #40695 üzenetére
"Például azok az alkalmazások, amik a külső fényképezőgéphez kapcsolódás közben Bluetooth-on átadják a pozíciót, és így geotageli a fényképezőgép az elkészült képeket. "
Pont ennyire tudja az ipad is mint amit leírtál. Pillanatnyi pozíciót át tud adni neki a telefon, de folyamatos megosztásra nem képes, mint ahogy írták is már.
-
veterán
Most nézem, hogy az air 4-et lehet még valahol venni, 280 környékén van az ára. Drágább mint az air 5. Nyár elején a 4-et 210 környékén vettem.
-
veterán
válasz kakuk.tamas #40716 üzenetére
Pusztán adattárolásra én egyébként sem használom ezeket az eszközöket. Ilyenből van négy darabom erre a célra.
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?