Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jófejsrác
    senior tag

Szerintem igen. Ma behúzódtam az istyle mammutba mert a blahán fáztam, és kint voltak már az új imacek és a 12.9 es pro is. Vagyis csak következtettem a pro évjáratára, de már a fehér keyboard-dal
    vannak displayen, szóval szerintem az új volt az.

Hát igen. Az állandó fogyasztási kényszerért én a kapitalizmust hibáztatom. Én is észrevettem magamon hogy kényszerből vettem dolgokat, amik aztán nem tettek boldoggá. Iskolapélda erre a 2019 es 16” TB os pro-m, amit imádtam. 20p ig. Utána meg nyomásnak éreztem hogy semmi hasznosat nem csinálok vele, csak filmet nézek. Viszont nagyon jó érzés volt eladni! :DDD

Véleményem szerint a mértéktelen fogyasztás társadalmi probléma, és kellene ezzel kezdenünk valamit.

Teljesen aterzem. Annyira akartam magamnak macbookot, hogy először vettem egy 2017es Airt - 2 hónap utam eladtam. Utána 2 év elteltével vettem egy 2018as Airt - na ő 1 hétig sem bírta . Egyszerűen az asztali pc , iPhone és iPad pro melle nekem haszontalan. Emellett viszont tok jó érzés volt leülni eléjük és csak úgy netezgetni. Szerencsére mindkét gépet vagy ugyanannyiért vagy picivel többért sikerült továbbadni.

Viszont a magic keyboardnak már érzem nem sokáig tudok ellenállni :B

Új hozzászólás Aktív témák