Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Aréna pláza Icentre: a nagy pro kint volt

-
hszilard666
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Szerintem igen. Ma behúzódtam az istyle mammutba mert a blahán fáztam, és kint voltak már az új imacek és a 12.9 es pro is. Vagyis csak következtettem a pro évjáratára, de már a fehér keyboard-dal
vannak displayen, szóval szerintem az új volt az.Hát igen. Az állandó fogyasztási kényszerért én a kapitalizmust hibáztatom. Én is észrevettem magamon hogy kényszerből vettem dolgokat, amik aztán nem tettek boldoggá. Iskolapélda erre a 2019 es 16” TB os pro-m, amit imádtam. 20p ig. Utána meg nyomásnak éreztem hogy semmi hasznosat nem csinálok vele, csak filmet nézek. Viszont nagyon jó érzés volt eladni!

Véleményem szerint a mértéktelen fogyasztás társadalmi probléma, és kellene ezzel kezdenünk valamit.
-
HardRic
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Én is így voltam, úgyhogy 0% THM OTP részlet lett belőle 😀 Szerintem egy Airrel is ellennék, főleg hogy ez a 120Hz ilyen motion blur mellett kb semmit nem ér, de na. Nem nyugodnék tudva, hogy van jobb xd
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest