Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
-
milkabrams
őstag
válasz F.B.I. #33398 üzenetére
Sziasztok!
Az új iPad pro érkezésekor van rá esély, hogy a régi, tehát 2020-as ára csökken?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
moleculez
veterán
válasz F.B.I. #33394 üzenetére
A sima 9-es az ősszel jön majd, most a Pro-k meg talán Mini jön. Ha nem fontos annyira, várd meg, de szvsz nagy különbség nem lesz. Amire használnád arra a 8 is bőven elég. Legutóbb az volt a pletyka, hogy az iPad Air 3 designt kapja meg a sima iPad vonal, ami teljesen elképzelhető.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
F.B.I.
veterán
Üdv ismét!
Még dilemmával küzdök, május elejéig el kellene dönteni, hogy iPad 8, vagy várjam meg az iPad 9-et, mert sokkal jobb lesz és a 8 ára még lentebb esik?Amire használnám, youtube, netflix, hbogo és napi 3-4 óra Marvel Strike Force.
Megvennétek most az iPad 8-at és ha sokkal jobb lesz a 9, akkor vagy 30% buktával eladni vagy annyira nagy ugrás nem lesz a 9 a fenti feladatokra erőben? Hang nem érdekel, játék némán megy a többi bt fülessel.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
milkabrams
őstag
Vagy 2 évig telefont nem akarok cserélni, laptoppal csak használt üzleti, így máshol nem tudom kihasználni a kedvezményeim, így lenne a legolcsóbb. Remélhetőleg nem tart sokáig a készlethiány.
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Kaba
veterán
válasz milkabrams #33386 üzenetére
Nem lenne célszerűbb az Air 4-et máshol vásárolni,ott ahol olcsóbb mint a Telekomnál és raktáron is van.A kedvezményedet meg felhasználhatod más eszköz vásárlására.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz benyo513 #33379 üzenetére
Nekem ez a stylus nagyon bevállt, írni is, rajzolni is (működik rendesen a palm resistance) : [link]
Ráadásul a spanyoloktól egy hét alatt itt volt még januárban De lehet, hogy csak 5 nap voltBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
milkabrams
őstag
-
moleculez
veterán
válasz milkabrams #33384 üzenetére
Volt 2018-as Prom, nagyon jó cucc de az is a régi design. Air 4 az nagyon el lett találva
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz moleculez #33383 üzenetére
Akkor megvárom az air 4-et, 2018-as pro csak elméletben van a telekomnál, rendelni nem lehet.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
moleculez
veterán
válasz milkabrams #33382 üzenetére
Az Air4 ég és föld a 8-hoz képest. Mivel fontos Neked a külső adattároló, ezért mindenképp az Air 4 ajánlott, mivel type-c csatis, míg a sima 8 az lightning. Teljesítményben is sokkal jobb A14 vs A12, több RAM. Az Air 4 64 GB-rol indul, a 8 az 32 ről, ami ma már nagyon csirke, ha használni is akarod.
Ja és ugye az újabb design ami szebb.
Van itthon 1-1 iPad 7 a gyerekeknek (szinte ugyanaz mint a 8, csak régebbi SoC), nekünk Air 4-ek.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Ágyból netezésre sok lappal, nagyobb pdf fájlok olvasásához, ha van megfelelő app Solid Edge fájlok megnyitásához, 3d játékokhoz keresek tabletet több évre, telekomtól venném meglévő előfizuhoz. Fontos, hogy keveset merüljön ha nem használom.
A fent említett szolgáltató kínálatában hasonló áron megy a 2018-as pro és a 2020-as air 4.
Melyiket ajánlanátok? Egyáltalán érdemes a jóval olcsóbb iPad 8 helyett venni ezeket?
Fontos, hogy kezeljék a külső adattárolókat, gondolom ezek adottak.
Az air 4 és iPad 8 jelenleg nincs készleten, valami ötlet, hogy mikor lesznek elérhetőek?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
benyo513
tag
Sziasztok!
Mely pénztárcabarát stylust/érintőceruzát tudnátok ajánlani? Amire használnám az kotta írása (StaffPad alkalmazással) és néha munkahelyen jegyzetelésreKülföldi rendelés is játszik.
-
moleculez
veterán
Van az Books appnál jobb ebook olvasó, érdemes keresni másikat?
Leginkább PDF-ket olvasok, és bár a gyári teszi a dolgát, kíváncsi vagyok másnak mik a tapasztalatai?
Pl tök jó lenne egy olyan, aminek van widgetje, ahova adott könyveket tudok rakni.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Divinity
őstag
-
Dzseno
tag
Sziasztok!
Szinkronizáltam az ipad6-omat a iphone-ommal. Napközben az asszony rakott fel egy appot a tabra és már látom h a telefonon is sorban áll installra.Be lehet úgy állítani, hogy az alkalmazásokat ne szinkronizálja csak a fotokat leveleket stb?
Köszi -
tl-x
őstag
Sziasztok! Vettem egy Blackbird Magic egeret az iPadhez. Valaki használ ilyet? Nekem elég furcsa a scrollozás és a kattingatás vele.
-
Eliott
tag
Sziasztok! Jelenleg melyik az a korábbi Ipad modell, amin még gond nélkül megy a Facetime + Youtube + Netflix app? A lényeg, hogy ne böngészőből kelljen ezeket futtatni mondjuk még további 1-2 évig.
Szüleimnek szeretnénk egy ilyet beszerezni használtan, hogy főzőcske közben vagy az ágyban tudjanak rajta videózni és beszélgetni. Semmi másra nem lenne használva. A legolcsóbb, legkisebb tárhelyű kellene ebből is. Android kizárt. Köszönöm!
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
parandroid
félisten
válasz reflxx #33361 üzenetére
Airből úgysem valószínű, hogy lesz új modell. Inkább Pro, meg talán Mini. Aztán hogy mikor jönnek, meg hogy egyáltalán mikor lehet majd kapni, az megint más kérdés. Inkább csak az irány miatt lesz érdekes most ez az esemény.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Alex91
félisten
Siri mar elarulta: aprilis 20., Apple esemeny lesz...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
bostone
addikt
A 120fps-re nincs panasza a felhasználóknak, hogy vibrál vagy szellemképes a pro esetében?
-
Mattb
senior tag
Nagyon szemezek a 12.9-es Proval. Mac mini melle vennem macbook air helyett...
erdemes lehet varni az allitolag nemsokara megjeleno ipadekre?
meg vannak bennem ketelyek, foleg az excel miatt, de fentebb is irtam hogy nem kell komoly munkara ott sem. -
btudos
nagyúr
válasz IntelKiller7 #33341 üzenetére
Azt csak újabb iPad-del fogod tudni visszaszerezni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
telefonmágus
senior tag
válasz IntelKiller7 #33341 üzenetére
Na látod én nem használok ,ezért kevesebb a problémám
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
HARDVERAPRÓD
válasz IntelKiller7 #33336 üzenetére
Szia. Sajnos nem fogja engedni, legalábbis én sem találtam megoldást erre egy régebbi ipad-on és egy 4s iphone-on sem. Szerintem nem lehet megoldani, vagy max talán jailbreak megoldással, de most csak hangosan gondolkodtam, nem tudom, hogy ez a megoldás-e vagy sem. sorry
-
IntelKiller7
veterán
válasz telefonmágus #33338 üzenetére
Kösz a semmit.
Első sorban a gyári app működésének visszaszerzése lenne a cél.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
F.B.I.
veterán
Valaki esetleg használ itt Spigen Urban Case-t? Ha igen, milyen régen, mennyire van vele megelégedve?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
HoppMaster
aktív tag
Igen használjon Brave böngészőt és akkor weben megy fel a YT-ra és reklámok se fognak felugrálni.
-
telefonmágus
senior tag
Simán beütöd,hogy youtube.com azt kész
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok!
Van 1 iPad Minim amit odaadtam édesanyámnak.
Legutolsó frissítéssel(9.3.5 talán)
A YouTube talán tavaly kezdett el szórakozni. Megnyitás után 1 videót sem játszott le azzal az indokkal, hogy frissítés kell neki.
Akkor letöröltem és leszedtem a már megvásárolt appo közül. Mert közvetlen az Appstoreból sem engedte leszedni.Viszont a mai napon már az appok közül letöltve sem jó. Ugyan úgy frissítést kér.
Van valami megoldás, vagy mehet a levesbe?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
-
Jano_023
őstag
válasz F.B.I. #33322 üzenetére
Én úgy tudom hogy a digis net nem osztható hotspotban a szolgáltató tiltotta. Családban ban egy iPhone 7 amiben ilyen kártya van és nem lehet osztani.
Nosy: köszönöm. Próbálok keresni valami jó árban lévőt akkor.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Noxy
veterán
válasz Jano_023 #33331 üzenetére
Szóval olyan kell amin egy facetime Skype valamint megy rendesen.
Menni fog mind a 2.
Nekem AIR-van iOS 12.5.2-l. Megy a FT meg a Skype is.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Jano_023
őstag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek. Venni szeretnék egy ipadet valami régebbit nem túl drágán.
Kisbaba van a családban és a vidéki mamának kellene hogy többször lássa a gyereket. Szóval olyan kell amin egy facetime Skype valamint megy rendesen. Ipad mini 2 alkalmas lehet erre? Mit ajánlotok? Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Dzseno
tag
Sziasztok! ipad mini 3rol mi a vélemény? tudnék venni egyet használtan 50k ért tartozekkokkal...
-
moleculez
veterán
válasz Whynot? #33321 üzenetére
Az is egy megoldás, én csak letiltottam volna az accountot Nekem nagyon eltalálja. Underground technohoz nem rak mainstreamet, nem rak East coast rap után West coastot, meg ilyenek. Ügyes. Sztem nálad pont volt vmi glitch a rendszerben.
-
Whynot?
aktív tag
válasz moleculez #33294 üzenetére
Érdekes, hogy releváns dolgokat ajánl neked a youtube. Én akkor mondtam le az előfizetést, amikor nem tudtam vele megértetni, hogy ha kb 75-ször rányomtam arra, hogy az elsőként betett speedzone autós videó nem érdekel, akkor ne tegye be a következőt megint. Egy darabig nagyon szorgalmasan küzdöttem vele, visszaléptem, rányomtam, hogy nem érdekel, megindokoltam, majd elindítottam a következő videót. Hetekig küzdöttem vele. Játék közben háttérben zenét szerettem volna hallgatni, erre 5 percenként öreg skodát tuningoltak nekem. Lehet, hogy a speedzone fizet ezért a youtube-nak, de én nem fogok pénzért szponzorált videót nézni, mert pont azért fizetek, hogy CSAK azt nézhessem, ami érdekel. szóval most használok reklámblokkolót és nem idegesítem magam, ha bullshitet ajánl...
-
F.B.I.
veterán
Üdv urak, egy kis tapasztalati segítség kellene!
Jelenleg egy androidos 4G tabom van, DIGI SIM-el használom melóban, utazás közben, aminek bár ugyan kicsi a szolgáltató sebessége, de folyamatos YouTube 1080p, és online játék megvan vele.
iPad 8 32Gb wifi verzión gondolkodom és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy mennyire jól használható hotspot megosztásával a készülék?
Van aki használja néha így? Egy hónapban 8-10 nap kellene ezt megoldani, egy alap telefonról osztanám a tabnak a DIGI jelét, a többi otthon, wifin.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
w.miki
veterán
iPad Air 2 Wifi 32GB, ismerősömé, akik elfelejtették a számkódot, csak a régire emlékszik.
Hogyan tudná feloldani, igazolni magát?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos egy kisebb baleset érte az ipad pro-mat (2020 - 11'). Bepókhálósodott a kijelző. Egyébként működik minden funkció, de a kijelző szilánkosra tört.
Hol érdemes ezt javíttatni? A legtöbb helyen nem is találok kijelző csere árat, csak komplett cserét. Illetve nem világos az apple honlapján sem a javítás, ahol nem részletezik, hogy 194 ezerért mit csinálnak vele... adnak egy újat?
Minden segítséget köszönök előre is. -
consono
nagyúr
válasz SharpSA #33309 üzenetére
Vagy az is működik, hogy kijelölöd a cellát a képlettel, majd a "kitöltés" menüpontot választod ki a kontext menüből és lehúzod ameddig akarod.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
SharpSA
veterán
Beírod az első cellába a függvényt, CMD+C, majd kijelölöd az alatta levő cellákat, ahová másolni akarod és CMD+V.
Érdemes egymás mellé megnyitni a két ablakot vagy az egyiket az oldalról behúzható ablakba (Excel és Safari) és úgy másolni.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Mattb
senior tag
Tegnap megnéztem az iStyleban a 12.9-es prot. Próbálgattam, szerencsére volt rajta Excel is, ami nekem kell.
Abban kérnék valakit, aki használja ezt a Prot, hogy most a Demo Excel volt ennyire béna, vagy a teljes verzióban is létező dolgok ezek:- egy függvényt szerettem volna végighúzni az oszlopon, de nem lehetett, csak kijelölte az oszlopot de nem töltötte ki (gépen ugye csak két kattintás a jobb alsó sarkára a rublikának) egy egyszerű osztásról volt szó
-megnyitottam egy lapot az Excelbe, be írtam pár dolgot, át léptem Safari meg beállítások, vissza Excel és az Excel már újra is töltött. ennyire nem tudja RAM-ba tárolni, vagy ez szintén a Demo szoftver miatt van?Előre is köszi.
-
Semin
senior tag
Nagyjából :
- Van egy Apple TV4k - LG TV-vel + Sonos Playbase
- Homepod mini (hangvezérlés+Thread miatt)
- Tado smart Thermostat system (Fűtés+ Hűtés)
- Eve Room (Páratartalom levegőminőség)
- Eve Energy (okos csatlakozó)
- Egy Ajax biztonsági rendszer
- Jópár Nanoleaf Essentials A19 E27 + Light Strip.(Hangulat)Igen apple music, illeteve a feleségem imája a netrádiókat. (Sonos saját feature)
Az ébresztőm is egy playlist, az reggelente megadja az alapot[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest