Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
az első pár találat, ha keres az ember, rögtön az (alja) dzsunka boltok, abból is (ha az ár a mérvadó) kerülni kell azokat, melyek csak szállítással dolgoznak, kapcsolatfelvételi lehetőségként egy nyamvadt e-mail címet adnak meg. (röhej, h mégis sokan vásárolnak ott) pl. [link] érdekesség róla, együtt nem működő retek [link] székhely szolgáltatós, és a többi jó eséllyel szürkeimportos meg újracsomagolós.
-
g@bo
nagyúr
urak,
az air5 vehető, vagy minőségi problémás cucc??
melegedés, gyenge üzemidő, horpadó hátlap...
-
g@bo
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Manapság fiúknál is divat a rózsaszín, amúgy új dimenziók nyílnak majd meg
neolux nincs?
en itt egy lila iPad air 5 öt néztem úgy egy hónapja 200 ért… nesze lila, most 300 -
g@bo
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
ha megveszed pl media, nem bontod ki.... 30 napig visszaviheted... mire megjelenik az ipad 10th gen, és elkerülheted a megjelenés utáni pofátlan áremelést, a 9 esnél.
ha a 10 es aránytalanul drága lenne. -
g@bo
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
"pár napja láttam a mediában, és jó áron is volt."
vettem, vidéken volt 1 1 darab.... 199000. bár lehet az 5 jobb lett volna, de aggaszt a vékony alu. de korrekt a első...
-
g@bo
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Jogos, szerintem bekapcsolt wi fi mellett van lokáció, amúgy nincs.
Amúgy nem eladó a tablet ?
-
g@bo
nagyúr
urak, akkor ma lesz infó arról, mint takar pl, az ipad 10th gen?

időben mikor lesz a show? este 8?
-
g@bo
nagyúr
urak, ipad air 4 a kicsit stabilabb váz miatt, ipad air 5 (görbülés lehetőségét is szem előtt tartva) vagy kivárni a sima ipad 10. gent?
ipad 4 5 nagyjából 1 árban, 235e...
ipad air 4 nagyon kifutó.
-
g@bo
nagyúr
urak
az air 5 vehető, vagy problémás tablet? (hajlik, törik, hátul picit nyuva a kijelző feszül..) a 4 es változat már alig kapható..
-
g@bo
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
nem nyúlsz mellé. nagyobb üzletekben is kifogható 130k ért, 2 év garanciával.
-
g@bo
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
[link] ipad9. pont. air 3 már csak használtan, vagy itt ott drágán, elfekvőben van.
air 3 előnye, a laminált és a kissé nagyobb kijelző (kisebb káva) és a bt5, aztán annyi is.
ipad 9 130k, bolti garival (nem himihumi ph nepper), és happy az élet. -
g@bo
nagyúr
urak
ipad mini 6 mennyire felejtős (v sem) az ipad 9 el szemben?
amúgy vehető, vagy a jelly effekt durván gázos?

-
g@bo
nagyúr
válasz
üzenetére
S mégegy, bármelyik gépet veszed, akkor nézd meg minimum az árukereső ajánlatait (mert a ph “nepperei” gond nélkül adják itt a termékeket 1 év fogd és vidd gyári garanciával bolti áron,) - ahol egy iPad 9 re is 2 évet kapsz, és számlát.
Internetes dzsunka cégek árai nem mérvadóak (mm és szintje) a túl olcsó helyek, mint itt is, 1 év kötelező és gyári garanciát adnak mindenre. -
g@bo
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
urak
ipad air 4 vagy ipad 9?
általános felhasználásra, semmi meló, pár farmozós játék és tartalomfogyasztás.
-
g@bo
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ne legyen puha. Pōndōrōdik vetemedik nyúlik, borzalom.
a műanyag ad egy tartàst.
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
En vmi Spigent vettem. Az első nem lett jó, ami szilikonhàtlapos volt, ez ami van merev műanyag, jó helyen a kivágásokkal. Sztem nem kell fólia, jò ez a lehajtós fedlap. Igaz, èn egyben meg egy 11” case logic tatyóba beleteszem.
-
g@bo
nagyúr
üdv urak
ipad air 4 2020 eddig kikapcsolt, és be is ha a mágneses tok lapját fel/lehajtottam, ezt a tulajdonságát megunta, vajh miért?
-
g@bo
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
"a rekordközeli ft-árfolyam"
arra várhatsz h ez jobb lesz. a folyamatos leértékelés az irány.
-
g@bo
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
sorry, tablet volt.
gen1 gen2 a töltő csati változott, nem?
-
g@bo
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem a miatt nem megy?
-
g@bo
nagyúr
használ valaki logitech m350 [link] egeret az ájpedjéhez? ha igen, milyen a tapasztalat.
-
g@bo
nagyúr
urak
az usb-c valóban gázos, lötyög, vacakabb megoldás mint a lightning?
sokan várták, olvasva, sokan szidják is..
-
g@bo
nagyúr
urak
Apple iPad Air 4 tablet, 10,9" most 230k lenne,
egy ipad 7 (wifi 32gb) lenne az áldozat amit lecserélnék, szerintetek megéri, ad annyi pluszt az air?
-
g@bo
nagyúr
urak
miként kell az ipadot (jelen, 7 2019) alaphelyzetbe állítani, icloud zárat és a teljes tartalmat törölni?
-
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én 2 hete.... vettem az iPad 7 2019 32gb modellt 120k ért, androidról váltottam, nagyon nem bàntam meg. Az ios hamar megszokható, szuper, nekem a 32gb elèg (kevès jatek, inkább tartalom fogyasztàs) az A10 nem korlàtoz, bár a jobbat is elviseltem volna. Ha újra tabletek vennek, iPad lenne. Hja, a kijelző felbontàs paràdès, no nem laminàlt.
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Elvileg csak az a10 vs a12 a difi, mondjuk így combosabb proci jobb üzemidő mellett jól hangzik, de mekkora felàrral...
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Inkább a melegedés a probléma, ha az mérsékelten jelentkezők, nincs akkora gond.
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
5w lassú, de éjszaka van ideje töltődni, ezzel kitolva az akku élettartamát, én igy spekulálok
-
g@bo
nagyúr
urak, hogy tudok androidról játékállást/mentést ipadra áthozni, a rendszert már élesítettem.
szóval a google play eltárolja a régebbi adatait az embernek, ilyen az ipad rendszerében is van, csak ugye bukta a régi.

még csak 2 napja nyúzom a (ipad 7. gen 2019 32gb wifi) de nagyon bejön, aki váltani akar androidos csodákról, az bátran tegye.
egy kérdés, használja a gyári töltőt, vagy vegyek kisebbet, ami lassabban tölt, kímélvén az akkut?
-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Leírtad miért olcsóbb
ipad mellé ne vegyünk mar kínai sutyi cuccot... -
g@bo
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Érdemes megnézni a
Sandisk iXpand 16gb usb 3.0 + lightning pendrive -ját. ( cca 9e )
Persze van nagyobb is.
-
g@bo
nagyúr
urak
Apple iPad (7.gen) 32GB 10,2" 2019 Wi-Fi Space Grey 110 ropiért vállalható (jobb lenne a 64 gb de az már nagyon drága, nem tudom a 32 mennyire gáz) vagy most akciós a Apple iPad mini 5 Tablet, 64GB, Wi-Fi, Asztroszürke 140e lenne, emagos.
mit javasoltok?
-
g@bo
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
hehe...
a 2 gb ram és a 32 gb háttér nem gáz? ios ide vagy oda, inkább ez mint android?
-
g@bo
nagyúr
urak
a Apple iPad 6 (2018) tablet, 9.7" 32 Gb mennyire éri meg a 97000 pénzt, mire számíthatok, csalódás tekintetében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
neolux nincs?

ipad mellé ne vegyünk mar kínai sutyi cuccot...