Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsm88
senior tag
Lehet én nem fogalmaztam egyértelműen, de az FBReader-t és a VLC-t tudtam telepíteni, de sok mindent nem. Vagy azt írja, hogy a készülékkel nem kompatibilis az app, vagy az ios verzíó alacsony.
A két fő dolog amire kell, az megvan. A többi jelenleg nem érdekes, de lehet később jó lenne. -
mcsm88
senior tag
válasz
btudos
üzenetére
De az appstore-ban az első app letöltéskor valamiért kért itunes regisztrációt.
Megoldottam úgy, hogy pc-n csináltam meg az itunes fiókot. Így már ment az ipad-ról az appstoreban a letöltés.
A szegényes kínálat annyira nem érdekes. Ios 9.3.5 van rajta, sok app nem települ, de csak filmet néznék rajta meg ebookot olvasnék. FBReader-t és VLC-t le tudtam így szedni, ezek meg bőven jók erre.Ios-en egyébként nincs lehetőség régebbi verziós appok letöltésére és telepítésére olyan módszerrel, mint androidon az apkmirrorr-al?
-
mcsm88
senior tag
Ez is ipad 2.
Az apple oldalán ez van írva:
"Bizonyos elavult hardvertermékek már nem használhatják az iTunes Store-t
Ha készüléke elavult, akkor előfordulhat, hogy az adott eszközön már nem használhatja az iTunes Store-t, még a szoftver frissítése esetén sem
Ellenőrizze, hogy készüléke elavultnak minősül-e."És az ellenőrző listában ott az Ipad2, hogy már világszinten elavultnak minősül.
Lehet neked azért van még srore-od, mert már a fiókod azelőtt megvolt, hogy ez a szabály be lett hozva. De nekem új fíókkal menne.
-
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Megkérdezem újra, hátha valaki tud segíteni.
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden. -
mcsm88
senior tag
Sziasztok
Van egy régebbi ipad, ami már nem használhatja az iTunes Store-t.
Hogy lehet megoldani, hogy appokat tudjak felrakni rá? Így csak azok az appok vannak, amik gyárilag fent vannak az Ipaden.,
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest