Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimaj
aktív tag
válasz
Warter
üzenetére
Egy kicsit visszaemlékezve az történt ,hogy egy játékban alkalmazáson belül vásároltam Telenor havi számlázásra ,elköltöttem a havi korlátot ,aztán szerettem volna még vásárolni ,de azt már nem engedte mert megtelt a limit .és azóta ha bármilyen programot le szeretnék frissíteni nem engedi mert azt írja erősítsem meg a fizetésem .de mégis hogy tudnám ezt kitörölni hogy ne kérje hogy az utolsó tételt megvásároljam amit szerettem volna ?nagyon idegesítő és több olyan fontos Program van amit szeretnék le frissíteni ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Honor Magic V2 - origami
- VGA kibeszélő offtopik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BMW topik
- PayPal
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs