Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyon jól összefoglaltad
én nagyon apple ellenes voltam, de mióta megvan a mini 2-m (azaz két hete) megváltozott a véleményem, csodálkozom, hogy bírtam ki eddig nélküle. nekem személy szerint a 16 gb is elég, főleg olvasás miatt vettem ezt.ha már olvasás, használja még rajtam kívül valaki a kindle appot? van valami oka, hogy nem látja az amazon cloud drive-ba feltöltött dokumentumaimat, csak azokat amiket a kindle.com e-mailre küldök? ha ez így normális, akkor nem szóltam

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én nagyon apple ellenes voltam, de mióta megvan a mini 2-m (azaz két hete) megváltozott a véleményem, csodálkozom, hogy bírtam ki eddig nélküle. nekem személy szerint a 16 gb is elég, főleg olvasás miatt vettem ezt.