Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Ááá. Itt már megmondták, hogy kivezették.

-
Jano_023
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nem a mini 4ben 2gb van.
Lehet hogy meg kell várni az 5öt és akkor venni olcsón négyet. ☺️ -
Jano_023
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Szóval az esemény júniusban lesz? Akkor azt megvárom.
Más: mire lehet számítani a ipad mini 4 hardvere meddig lesz még elég alap dolgokhoz? Meddig fog frissítéstket kapni? -
Jano_023
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi, ezt nem olvastam még. Akkor ha idén mutatják be, ha bejön amit jósol akkor november?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Jelenleg egy ipad air 2 tulajdonosa vagyok, vagyis részben. Párom lóg rajta folyamatosan és gondoltam veszek magamnak egy másikat. A kérdésem azokhoz szól akik ipad mini 4 használnak. A hardvere mennyire elavult? Ipad air 2 höz képest modjuk, ha valakinek lenne mind a kettő és tudna egy véleményt mondani az lenne a legjobb. Köszönöm.
Kicsit más, olvastam hogy boncolgatva lett hogy lesz e mini 5, szokott erről a szèriárol bármi is kiszivárogni? Vagy egyszerűen csak megjelenik? Köszi
-
Joshi
titán
válasz
blakey
üzenetére
Céges béren kívüli juttatásból van, és ott fehéren-feketén Air 2 szerepelt. Átvételkor nem tájékoztattak hogy ez tulajdonképpen nem egy Air 2 hanem egy 2017-es sima IPad. De linkeltem is a képet. Én nem is néztem a dobozát, kibontottam és használatba vettem, a modellszámból nem derül ki hogy az nem Air 2 ha csak utána nem nézek. De miért is néztem volna utána? Soha nem volt Apple cuccom, különösebben nem is azért vettem mert be vagyok remegve érte.
ui.: hozzáteszem hogy nekem ez is bőven jó, csak ugye megrendeltem a Swees tokot ami ugye Air 2-höz való. Na mind1, 5€ nem vág földhöz.
-
blakey
titán
-
Joshi
titán
válasz
shteer
üzenetére
Amennyit használni fogom lehet megérné eladni neked 50k-ért.

(#16573) Noxy: "Figyi, nem kell a boltokat járni, elég ha a guglit ismered."
Ezt nem tudom mire írtad, ha arra gondolsz hogy a googleban minden infó ott van akkor se értem.
Nekem minden Ájped ugyan olyan, simán mondhatja valaki hogy ez már pedig egy Air 2. -
Joshi
titán
Sziasztok. Hogy tudom megnézni az IPad-em pontos típusát? Én úgy tudtam hogy Air 2-sem van, de a rendelt tok nem jó hozzá, viszont az Antutu nem írja ki hogy mi a pontos modell. A dobozon csak annyi van hogy MP2H2HC/A IPad Wi-Fi 128GB Space Gray tehát sehol egy Air szó, akkor most ez milyen IPad?
A dobozon lévő típusszám alapján sima Ipad.Egyáltalán ez a jobb vagy az Air 2? Az Antutu 6.2-ben 129445 pontot ért el.
-
-
Alex91
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Alex91
üzenetére
pont dolgozni (is) jó nekem. elfér a nagyobb zsebemben is, nem feltűnő ha kézben tartom, válltáskában is elfér kényelmesen. ha nagy méret kell akkor laptopot viszek, annak van billzete is. otthon meg ágyban jó netezni, filmet nézni, játszani is esténként. a nagyobb már nem lenne ilyen kényelmes "viselet".
hát igen, kinek mi a jobb....de én nem tudom elképzelni hogy ne lenne célközönsége.
-
Djuree
félisten
válasz
Alex91
üzenetére
hogyne lenne sikeres? többen veszik mint a nagyot. az én ismerettségi körömben van 5 mini, 1 nagy. és gondolom nem nálam van ez csak így. sokkal használhatóbb a kicsi. én nagyon nem örülnék ha kivezetnék. páromnak 1-ese van nekem 3-as, ha majd jön az 5-ös cserélek és páromnak adom a 3-ast.
-
Alex91
félisten
válasz
sharp4
üzenetére
Nézd, a 2017-es iPad alig gyorsabb, mint az Air2, de jelentosen olcsobban adja. A Mini eseten meg csak a 128 GB-osat arulja, majd annyiert, mint a nagyobb iPad-et. Szoval en nem gondolom, hogy barmt is csinalna Mini fronton a kozeljovoben. Mert teljesítményt nem adna, keves vevonek olcsositani se eri meg... Amig veszik, adja a jelenlegit, majd bezarja a boltot!
-
dorika87
őstag
Látom beszélgettetek az új iPad (2017) gsm boltos árairól. Nem olvastam el mindent, ezért nem tudom, hogy volt-e róla szó, de Partner GSM-nél 107ezer a készülék.
-
Djuree
félisten
ipad mini 5 lesz? mit lehet tudni?
-
Djuree
félisten
válasz
LilProphet90
üzenetére
csak azért kérdem mert van mini 1 meg 3 a családban és azoknak a tokjai kompatibilisek egymással, teljesen.
a mini 4 nagyobb mint a mini 3? mert ebayen a tokoknál mindent írnak, onnan nem tudom eldönteni. -
-
Djuree
félisten
srácok az ipad mini 4 tok jó a mini 1-hez? egyforma a méretük?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
silentkiller
üzenetére
Én is leszedtem, köszi a tippet.
-
domerator
veterán
válasz
silentkiller
üzenetére
Ezzel nekem is megy

A sima Documents appal ( a kek D betus) probaltam, az istennek se ment, ehh...Most mar minden oke, koszi a segitseget!!!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Nekem már olyan szinten van az aku, hogy wifi nélkül, egymagában merül 11-16% egy nap. Régebb ez 0 volt. Bár "remélhetőleg" szoftver a ludas.
Azért ez kicsit gáz szerintem, főleg, hogy mennyi idős cucc és mennyit volt használva. Meg, hogy az apple nem a kínai bergyartok szintjét hozza állítólag - főleg, nem olyan áron.
(Én vettem személyesen hivatlos Apple üzletből 2015 augusztusaban, utóbbi egy évében keveset van használva)Mini 2
-
domerator
veterán
válasz
silentkiller
üzenetére
Ezen én is meglepődtem most, de nekem nem megy a mentes... a leírás szerint sem. Pró kell hozza? Én i7-en probaltam
-
silentkiller
senior tag
válasz
silentkiller
üzenetére
Köszönöm a visszajelzéseket, végül is megtaláltam a legegyszerűbb megoldást: Documents app-on keresztül akár videó/MP4 vagy akár MP3-ban is le lehet fizikálisan menteni az eszközre bármilyen Youtube tartalmat! Rég óta használom a Documents-et, nem is gondoltam volna, hogy ilyet is "tud"!
-
Váltott itt már valaki Air2-ről iPad 2017-re? Ha igen, mi a tapasztalat?
Az imént linkelt 110-es ár elgondolkoztat, hogy esetleg lecserélem. 2 éves múlt az Air2, az akku 10 órát bír csak nálam, újonnan kb. 12-t tudott. Mennyiért érdemes meghirdetni (16 GB, csak wifi)? Thx!
-
Petya25
őstag
Lehet láma kérdés de hogy lehet YouTube-ot háttérben futtatni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Create.
üzenetére
Amennyiben bontatlan készülék, igen. Csomó GSM bolt csinálja, hogy drágábban adja az olyan készülékeket magyar nyelvű/gyári garis csomagban, mint az elvben nem magyart/bolti garist, ami amúgy gyárilag tud magyarul/világgarancia van rá.
Pár éve voltak GSM boltok, amik német nyelvűként hirdettek olcsóbban iPhone-t, miközben iOS4 óta tud magyarul a rendszer. -
adise
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
a fizetos részébe van a letöltés. de felrakod és kb legtöbbször ingyen adják a pro verziot in app purchaseként
-
bopeti98
őstag
Köszönöm a válaszokat!

Van rajta 1-2 vásárolt app, meg a felhőbe elég sok feltöltött kép, bár utóbbiak Google Drive-on is fent vannak.
A beállított e-mail-re nem kaptam semmit, és kifejezetten azt írta ki, hogy az iPhone készülékemre küldték a kódot, de mindegy, akkor holnap felhívom őket hátha meg tudják oldani. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Nem pont ide tartozik a kérdésem, de megfelelőbb topikot nem találtam.
Van egy Apple ID-m amit még 2012-ben hoztam létre, mert volt akkor egy iPhone-om. Ezt már vagy 3 éve eladtam, azóta nem használtam a fiókot. Most viszont egy iPad miatt újra szeretnék belépni, a jelszót tudtam is, de állandóan kéri hogy válaszoljak a biztonsági kérdésre, amire persze fogalmam sincs hogy mi lehet a válasz, ha pedig rámegyek az elfelejtett biztonsági kérdésre akkor küld egy kódot a 3 éve eladott iPhone készülékemre.
Szerintetek van valami esély hogy ide belépjek, vagy egyszerűbb ha csinálok egy új Apple ID-t? -
adise
őstag
válasz
silentkiller
üzenetére
playerxtreme
-
Alex91
félisten
válasz
silentkiller
üzenetére
Beirod a Google-ba, hogy youtubetomp3 online, azt megcsinalod bongeszobol...
-
válasz
silentkiller
üzenetére
nekem valami downloader appom van, amiben meg kell nyitni a youtube.com linket és letölti
majd leírom a nevét
-
silentkiller
senior tag
Mit használtok, melyik app-ot offline Youtube-ra? Nem találtam olyan programot iPad-re amivel le lehetne menteni akár a YT videót vagy YT videót zenei formátumban. Elképzelhető, hogy ez csak Android-on lehetséges?
-
_ocsisajt
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Semmi gond, idő volt mire megszoktam az egy gombot pl. Meg nagyon smooth a masina, tök fasza, hw az hasít mint állat*... hát semmi sem tökéletes

*viszont 10.3 meg 10.3.1 frissítés óta kaptam egy szép black screent, hálistennek a töltő rádugásával feléledt a gép... meg volt párszor befagyott az egyik appom amit sokat használok (CSR2)... 10.3 előtt nem volt semmi gondom. Remélem nem lesz ebből "rendszer"

-
_ocsisajt
őstag
komolyan negyed óráig molyoltam ipaden, aztán feladtam... a cél egyébként annyi lett volna, hogy egy részt leszedni telefonon data tárhelyről (user-pass) és rádugva egy olyan gépen ahol nincs net (net megosztás nem lehet), rámásolva egy külső vinyóra lett volna a cél... aztán feladtam és leszedtem inkább az androidos szaromon egy kattintás volt, mert ott van save as a böngészőben, LOL. Meg kell szoknom, hogy az ilyen roppant bonyolult fiiicsörök mint pl. az összes task bezárása egy gombnyomásra* meg save as funkció nincsenek
*tudom, tartsam nyomva a bekapcs gombot, meg utána tartsam nyomva kikapcs helyett a főgombot x mp-ig...Amúgy minden ok!

-
Noxy
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Ezért már ne kapj agyf***t.

E helyett inkább néz körül az AppStoreba, ahol jó pár videó letöltő App közül válogathatsz. (video downloader)
Én pld ezt használom az eszközeimen. Mentés után át tudja rakni a videót a fotók app-ba.
Soha nem is volt, meg valszeg nem is lesz egyik böngészőbe sem SAVE AS" funkció. -
_ocsisajt
őstag
ha már bénázás... Én tegnap kaptam agyf***t attól. hogy egy tárhelyről (mondjuk legyen data) le szerettem volna tölteni egy sorozatot... Most ténlyeg én vagyok a béna de sem safariban sem chromeban nincs "SAVE AS" funkció??? csak a linket tudom másolni meg ilyenek... ha rákattintok a videóra, akkor megnyitja és elkezdi streamelni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)