Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Mennyire "necces" ilyen boltbóó vásárolni?
Mire vigyázzak, hogy rendesen tudjam a garit érvényesíteni?
Köszönöm!
(sosem volt még almám semmiből, sorry)
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz vadászcsiga #15619 üzenetére
köszönöm!
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
Mi a véleményetek erről?
Vagy tudtok itthon (vagy ebay) boltot ami/akitől lehetne jó árban ilyen trifolderes covert venni?
Köszönöm
-
_ocsisajt
őstag
Elnézést ha már volt a kérdés, de hogy tudom a notificationöket visszanézni visszamenőleg?
Volt egy notif. rámentem, ok de most már üres a lista ha "lehúzom" a képrenyőttl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
ha már bénázás... Én tegnap kaptam agyf***t attól. hogy egy tárhelyről (mondjuk legyen data) le szerettem volna tölteni egy sorozatot... Most ténlyeg én vagyok a béna de sem safariban sem chromeban nincs "SAVE AS" funkció??? csak a linket tudom másolni meg ilyenek... ha rákattintok a videóra, akkor megnyitja és elkezdi streamelni...
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
komolyan negyed óráig molyoltam ipaden, aztán feladtam... a cél egyébként annyi lett volna, hogy egy részt leszedni telefonon data tárhelyről (user-pass) és rádugva egy olyan gépen ahol nincs net (net megosztás nem lehet), rámásolva egy külső vinyóra lett volna a cél... aztán feladtam és leszedtem inkább az androidos szaromon egy kattintás volt, mert ott van save as a böngészőben, LOL. Meg kell szoknom, hogy az ilyen roppant bonyolult fiiicsörök mint pl. az összes task bezárása egy gombnyomásra* meg save as funkció nincsenek *tudom, tartsam nyomva a bekapcs gombot, meg utána tartsam nyomva kikapcs helyett a főgombot x mp-ig...
Amúgy minden ok!
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz vadászcsiga #16507 üzenetére
Semmi gond, idő volt mire megszoktam az egy gombot pl. Meg nagyon smooth a masina, tök fasza, hw az hasít mint állat*... hát semmi sem tökéletes
*viszont 10.3 meg 10.3.1 frissítés óta kaptam egy szép black screent, hálistennek a töltő rádugásával feléledt a gép... meg volt párszor befagyott az egyik appom amit sokat használok (CSR2)... 10.3 előtt nem volt semmi gondom. Remélem nem lesz ebből "rendszer"
-
_ocsisajt
őstag
jókor jut eszembe a dolog, de hátha...
holnap késő este indulunk horvátba és arra gondoltam veszek valami (???? erre is kéne tipp, hogy honnan tudok holnap még ) gagyi tabtartót és használom a promat (9.7) navigációként. Mert sokkal jobb kilencheten mint ötheten Párommal már korábban próbáltam használni a tabit navira, de elvéreztem... Bénázott össze-vissza, meg inkább visszatértem a telefonomra (android, note3 samu). (tudom én vagyok a loser meg a kezdő ez biztos)Szoftver terén mit tudtok ajánlani? Nincs limitem hálistennek, viszem magammal a kis miniwifimet van netem végtelen (és használhatom ott is hálistennek) szal 4g lesz+gps.
Illetve tartó gyanánt holnapi átvételezéssel?
első körben tartótl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz Szabikaa20 #200 üzenetére
Sziasztok!
Legújabb érdekesség, hogy ha tölteni akarom a 2016-os 9.7-es Prómat, akkor nem tölt tovább random %-nál (nem töltődik felirat). Használom, merül, beletöltök és mondjuk 76%-nál (Legutóbb 72, azelőtt 8X stb.) abbahagyja, mondván, hogy ő már tuti feltöltötte. (?)
Valakinek ötlet?
Köszönöm szépen.
-
_ocsisajt
őstag
válasz mukibuci #20881 üzenetére
elvileg ez MFI-s, nem?
MD819ZM/A
2m utángyártott kábel.Eddig nem volt vele gond, most kezdett el vacakolni egy hete kb. Kábel nem kontaktos, mert ha mozgatom, akkor nem szakadozik meg a töltés.
szerk: eddigre értem, hogy tavaly vettem októberben.Nem piszkos, portot is kifújkáltam.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz mukibuci #20881 üzenetére
Egy kérdést, ha még szabad!
Nem akarom, hogy offnak tűnjön a kébeles vesződésem, de ezt még megkérdezném!
Nekem minyima kellene az 1.8 méter hosszúság.
Szerinted ez jó lesz akkor nekem?Erre gondoltam, registered mail küldéssel 10 dodó körül lenne. Árban nekem megfelel, kérdés, hogy "minőségre" és tényleg bemért rendes MFI-s termék!?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Szabikaa20 #200 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud valami jó módszert, hogy régebbi verziós appot hogy tudok telepíteni?
Androidon annyira egyszerű, de nekem most ios-en kellene.
Konkrétan 6.6-os Top eleven kellene...Köszönöm!
-
_ocsisajt
őstag
Ifunboxot használok. Már telepítettem más appot korabban JB nélkül is. De ezt a 6.6-os TE appot nem lelem sehol. Én balga, miért nem backupoltam korábban.
Btw: Rosszul fogalmaztam korábban, beugrott, hogy ifunnal csináltam már, de konkrétan nekem akkor olyan repo kellene ahol el vannak mentve az archiv appok ipái. :|
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Sztornó, sorry
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest