- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
komolyan negyed óráig molyoltam ipaden, aztán feladtam... a cél egyébként annyi lett volna, hogy egy részt leszedni telefonon data tárhelyről (user-pass) és rádugva egy olyan gépen ahol nincs net (net megosztás nem lehet), rámásolva egy külső vinyóra lett volna a cél... aztán feladtam és leszedtem inkább az androidos szaromon egy kattintás volt, mert ott van save as a böngészőben, LOL. Meg kell szoknom, hogy az ilyen roppant bonyolult fiiicsörök mint pl. az összes task bezárása egy gombnyomásra* meg save as funkció nincsenek *tudom, tartsam nyomva a bekapcs gombot, meg utána tartsam nyomva kikapcs helyett a főgombot x mp-ig...
Amúgy minden ok!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- Makulátlan Microsoft Surface Pro 11 32/1TB eladó sok extrával!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!