Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Látom beszélgettetek az új iPad (2017) gsm boltos árairól. Nem olvastam el mindent, ezért nem tudom, hogy volt-e róla szó, de Partner GSM-nél 107ezer a készülék.
-
dorika87
őstag
iPad-en vagy iPad Air 2 között gondolkodom. Elképzelhető, hogy az iPad tovább meg fogja kapni a frissítéseket, mivel friss 2017-es modell? Mert akkor inkább azt venném szerintem.
Átlagfelhasználóként mennyire észrevehető a kettő közti teljesítménybeli különbség? Illetve kijelzője melyiknek jobb? -
dorika87
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszönöm. Én is jobban hajlok a mini 4 felé, pont a kézben tartás miatt, mert javarészt úgy lenne használva.
Ha nincs számottevő különbség a Air 2 és mini 4 között, akkor csak azért nem veszek Air 2-t, mert jobb proci van benne, viszont kézben tartani meg alig fogom tudni a mérete miatt. -
dorika87
őstag
Sziasztok. iPad Air 2 és iPad mini 4 között vacilálok. Látom hasonló árban kaphatók viszont nekem bőven elég a 7.9colos kijelző. Nem szeretnék annál nagyobbat, mert néha még a mostani 7 colos tabletemet is nehéz tartani kézben hosszútávon.
Az Air 2 erősebb hardverben és tudásban a mini 4-hez képest?
Tehát megéri elgondolkodnom a nagyobb kijelző miatt? -
dorika87
őstag
válasz
üzenetére
Nem, ilyen lista tuti, hogy nincs. Soha nem kértek még tőlünk sem.
Meg aztán és ha valaki onnan jön Magyarországra...
Húgom úgy kapta a fényképezőt ajándékba, hogy sógornője aki kint lakik hozta neki Karácsonyra, és amikor haza utazott Amcsiba akkor meg azt nem vitte vissza, mert ide hozta. Ennyi erővel fordítva is megkérdezhetnék, hogy amit hoztál azt miért nem viszed vissza....
egész egyszerűen erre nem lehet szabályozást és ellenőrzést csinálni, mert lehetetlen nyomon követni.
Arról ne is beszéljünk, hogy ha egy 15fős csoport megy és pl. variálnak a csomagokkal, mert valakinek eléri a súlykorlátot a bőröndje a másiknak meg még sehol nincs akkor átpakolnak cuccokat ennek érdekében.
Szóval erre nincs semmi szabály.
Vehetsz te notebookot is és beleteszed egy laptoptáskába doboz nélkül. Lehet már hónapok óta kint vagy tönkrement a sajátod és vettél helyette egy másikat... és ez sehol nem érdekel senkit.Szóval ezt így simán meg lehet oldani, és még soha nem származott belőle baj (hozzáteszem tényleg csak 1db-ról van ilyenkor szó)
-
dorika87
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem hülyék, egyszerűen ez van, hogy ha valamit doboz nélkül szállítasz az életben nem fognak rájönni, hogy az a saját cuccod-e vagy kint vetted.
Teszem azt veszel egy okosórát USA-ban és doboz nélkül a karodon hazahozod. Az életben nem fog kiderülni, hogy az te ott vetted.
Vagy amikor húgomnak hozták ajándékba a fényképezőgépet. Ott volt a ruhák között a bőröndben, és miért ne lehetne az az utas saját gépe? Szóval ezeket nem tudják kideríteni, csak ha új bontatlan csomagolásút hozol, szóval az egyértelmű.Amúgy meg itthon ezek a gsm boltok akik árulják 115 körül nem vagyok benne biztos, hogy apple garival adják.
-
dorika87
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ha Apple garival 115ezerért van itthon akkor tényleg nem éri meg.
Amúgy meg ha doboz nincs simán haza lehet hozni. Párom vitte a MacBook Proját és az iPhone-ját is magával az útra és ugyanúgy haza is fogja hozni, hisz a sajátja és nem ott vette. Ha a táskába beletesz a noti mellé egy iPad-et, azt a vámosok nem fogják tudni, hogy új. Hoztak már így haza ismerősék karácsonyra ajándékokat doboz nélkül. -
dorika87
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
természetesen doboz nélkül lenne hazahozva. Így azt senki nem tudja, hogy saját-e vagy ott vettem.
-
dorika87
őstag
Ez nem szimpla közlés volt. Kérdeztem vásárlással kapcsolatban.(kérdőmondat volt) Ha azt itt nem lehet vagy nem szokás akkor elnézést érte mert nem tudtam.
Pusztán csak szerettem volna megtudni, hogy érdemes megvenni a fent említett áron, vagy nem? Esetleg Magyarországon is van bolt ahol megkapom ugyanennyiért?
Teljesen mindegy hány éve volt valaki külföldön, lehet tudott volna ajánlani egy olyan üzletet amit mi nem ismerünk vagy nem is hallottunk róla.
Azért van a fórum, hogy kérdezzünk, és ha valaki tud válaszol rá.
Ha nem tudtok akkor inkább nem kell visszaírni szerintem, mert így csak az ember van megbántva ezzel a hozzállással és stílussal.
Ettől függetlenül köszönöm a választ, de azt nem tudtam meg, hogy 370dollar körüli áron megéri-e a mini 4 vagy sem? Mert ha valaki azt írja, hogy hagyjam a fenébe, mert itthon is megkapni ennyiért, akkor nem foglalkozunk a külföldi vásárlással. Tulajdonképpen csak ez lett volna a cél
-
dorika87
őstag
Olyan választ hátha valaki jártas a témában és ismer más jó boltot. De nem értem ezt miért kérdezed hisz leírtam a hozzászólásban, hogy attól kérdezem aki jártas ebben, van tapasztalata, esetleg már vásárolt kint és ismer jobb boltokat ahol érdemes még szétnézni.
-
dorika87
őstag
Sziasztok. iPad mini 4 32gb wifit szeretnénk vásárolni USA-ban személyesen. Egyelőre 3 üzletben néztük (Walmart, Bestbuy, Microcenter) és a WM-ben bizonyult a legkedvezőbb árunak ($371.80)
Aki jártas a témában esetleg tudna ajánlani más boltot ahol érdemes körülnézni, vásárolni? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(hisz saját célra kell, nem eladásra)