- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
-
16800 - 16701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
-
D4ni
őstag
Tud esetleg valaki a 2017-esre valami tokot? Sima háthapra gondoltam, de nem igazán találtam normális, akár bőr, műbőr hátlapot .
-
tybsen
addikt
Köszi, akkor 1440. Sajnos a MM-ban nem volt lehetőség megnézni, mert csak a böngészőben volt YouTube, ott pedig max 720 és elég rossz volt a videó felbontása. Ez a 264 ppi zavart be, hogy akkor ez most hogy van (mert androidon vagy hd vagy full hd tabletek vannak jellemzően).
Garancia és hol vegyem témához: mindenkinek köszi. Pont ezért zavaros nekem is ez a dolog, de akkor MM a legjobb ezzel a két évvel illetve az árral.
-
ittakary
nagyúr
HIVATALOS viszonteladótól vedd!
Media Markt tökéletes, közéjük tartozik, és még akciós is, ne is gondolkozz tovább, tenyerelj rá a vásárlásra!
Ha a saját nevedre kéred akkor ~2 év garit kapsz rá! (+1 év szavatosság)
-
D4ni
őstag
Igen, csak hozzá tette tök mindegy hogy hol veszi. Szerintem viszont nem mindegy,hogy 1 avagy 2 év van hozzá.
Noxy: ez eddig rendben, viszont a listában látható az istyle , esetleg még a speedshop aki hivatalos . Ezért írtam amit írtam .
-
adise
őstag
-
Noxy
veterán
Nem vagyok jogász meg nem azért veszek ilyeneket, hogy gariba cserélgesem.
Nem írtam baromságot, mert csak a hivatalos Apple forgalmazóknál van szavatosság. A GSM meg egyéb boltokban CSAK 1ÉV APPLE GARANCIÁT KAPSZ. -
D4ni
őstag
-
Noxy
veterán
És főleg htomi85: király, hogy eszrevettetek, hogy 4 kérdést tettem fel, es lenyegeben egyre sem sikerult valaszolnotok.
nem azt kerdeztem, hogy az uj iPad kijelzője szar-e, hanem, hogy érdemben rosszabb-e az air2 kijelzojetol. Egy nem is elég lett volna, és elkerülitek ezt a stílust, en pedig felfogom a dolgot.
A többi kérdésem még mindig él.Mondjuk ha a Google-t kérdezed már többet tudnál.
keyboard for iPad, BT mouse for iPad, stb.. -
adise
őstag
Igen a hivatalos helyről. Abdul GSM boltja nem az. Arra az vonatkozik amit ír.
Mielőtt baromságot írsz légyszíves olvass utána, mire válaszolsz -
D4ni
őstag
Mielőtt baromságot írsz légyszíves olvass utána magyar törvényeknek, ebből rájöhettél volna hogy két év szavatosság jár minden magyarországi termékre.
-
D4ni
őstag
-
Noxy
veterán
Sziasztok,
32 GB Wifi 2017-es szurke ipad-et szeretnék venni. Egy ar-osszehasonlito oldal talalati listajat neztem meg.
Szeretnem ha komplikaciomentes lenne a dolog es ha barmi van garancia-ugyben, akkor ne kelljen problemazni. Vagy ha pl. ez a porszem a kijelzo alatt dolog van, amit mar mashol is hallottam, akkor vissza lehet vinni, gond nelkul cserelik, stb.
Van valamilyen tapasztalat, hogy honnan erdemes a leginkabb ujonnan, normalis garanciaval, stresszmentesen vasarolni?
Nagyon koszi ha van tipp!
Tök mind1 hol veszed.
A lényeg az, hogy bontatlan, és aktíválatlan legyen.
Erre kapsz 1 év Apple garanciát, amit a világon bármelyik APR-ben érvényesíthetsz.
Különböző boltok prémium meg egyéb garancia kiterjesztése csak parasztvakítás. -
Alex91
félisten
És főleg htomi85: király, hogy eszrevettetek, hogy 4 kérdést tettem fel, es lenyegeben egyre sem sikerult valaszolnotok.
nem azt kerdeztem, hogy az uj iPad kijelzője szar-e, hanem, hogy érdemben rosszabb-e az air2 kijelzojetol. Egy nem is elég lett volna, és elkerülitek ezt a stílust, en pedig felfogom a dolgot.
A többi kérdésem még mindig él.BT bill. siman, egeret nem kezel.
-
Ádám16
addikt
A többi kérdésem még mindig él. -
tybsen
addikt
Szuper, köszi. Akkor ilyen szempontból jobban megéri mert külföldön csak 1 év van.
Azt megkérdezhetem még tőletek, hogy a 2017 es iPad felbontása YouTube tartalmak lejátszásakor 1080p? Vagy ez hogy van?
-
D4ni
őstag
-
tybsen
addikt
-
zsolti04
csendes tag
Ezt nem feltételezném egy szervízről, ennyire nem vagyok bizalmatlan.
Tudom, hogy sok módja van a recovery módból való kiszedésnek, de ezek szerint nem használt egyik se. Gondolom egy szervízben tudják mit kell tenni.
Az elmondottak szerint a vezérlő chip hibája miatt nem tud feltelepülni az új OS, a régi meg már nem indul el...
Persze még teszek néhány próbát. A kérdés, hogy tényleg nem lehet szerelni vagy lehet, csak olyan drága, hogy nem éri meg.
szerk.: Süvi köszi a tippet!
-
Alex91
félisten
-
tybsen
addikt
-
D4ni
őstag
Sziasztok,
32 GB Wifi 2017-es szurke ipad-et szeretnék venni. Egy ar-osszehasonlito oldal talalati listajat neztem meg.
Szeretnem ha komplikaciomentes lenne a dolog es ha barmi van garancia-ugyben, akkor ne kelljen problemazni. Vagy ha pl. ez a porszem a kijelzo alatt dolog van, amit mar mashol is hallottam, akkor vissza lehet vinni, gond nelkul cserelik, stb.
Van valamilyen tapasztalat, hogy honnan erdemes a leginkabb ujonnan, normalis garanciaval, stresszmentesen vasarolni?
ISTYLE , mindenképp .
-
Alex91
félisten
Sziasztok,
Nagyobb boltok, sufni GSM-et kerülném...
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
-
htomi85
tag
Abban az esetben, ha Apple Care-rel szeretném bővíteni az új készüléket, számít, honnan vettem a telefont, és ez csak az iStlye/iCenter-nél tehető meg?
Továbbá: a 2017 iPad van vásárlási tervben. Sokáig akarom nyúzni, fontos a minél további iOS támogatottság, ami jobban is megy jobb procin, ezért egy iPad Air2-vel nálam nyert. Viszont nem tudom, mennyivel gázabb a kijelző az Air2-höz képest, kirakva egymás mellett nem láttam már őket. Ti mit mondtok?
Apropó, keyboard csatlakoztatható valahogyan a készülékhez? iOS kezel BT egeret?Igen, az Apple híres arról hogy gáz kijelzővel szokott kiadni termékeket.
-
D4ni
őstag
-
chatran
őstag
-
Atlantisz48
őstag
-
Jano_023
őstag
Üdv!
Kikapcsoltam a szinkronizálást, az Ipadon, a PC-n pedig be. Viszont a számítógépen még mindig csak azokat a képeket látom, amiket megosztottam, vagy épp velem osztották meg.

Nem tudom, hogy használsz e valamilyen felhő vagy backup szolgáltatást,de az iCloud 50GB 299tt/hó ami nem rossz. Így a hely hiány is megoldódik.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Kikapcsoltam a szinkronizálást, az Ipadon, a PC-n pedig be. Viszont a számítógépen még mindig csak azokat a képeket látom, amiket megosztottam, vagy épp velem osztották meg.

-
Ádám16
addikt
Abban az esetben, ha Apple Care-rel szeretném bővíteni az új készüléket, számít, honnan vettem a telefont, és ez csak az iStlye/iCenter-nél tehető meg?
Továbbá: a 2017 iPad van vásárlási tervben. Sokáig akarom nyúzni, fontos a minél további iOS támogatottság, ami jobban is megy jobb procin, ezért egy iPad Air2-vel nálam nyert. Viszont nem tudom, mennyivel gázabb a kijelző az Air2-höz képest, kirakva egymás mellett nem láttam már őket. Ti mit mondtok?
Apropó, keyboard csatlakoztatható valahogyan a készülékhez? iOS kezel BT egeret? -
ittakary
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, abban, hogy egy kicsit jobban átlássam ezt az icloud adatmentés/szinkronizálás-t.
Van nekem egy Ipad Air 1-et, 32Gb-os. Körülbelül már 1 éve folyton küldő az üzenetet, hogy az icloud megtelt, és nem tudott biztonsági mentést csinálni a készülékről. Kb 4,5 GB kép van az icloud-ban, a többi mentés alkalmazások-tól.
Amit nem értek, az az, hogy melyik képeket töltötte fel nekem az icloudba?
Azokat, amelyeket, megosztottam más xyz@icloud.com címmel?
Vagy amelyeket, én készítettem az Ipaddel?A másik dolog, hogy hogy tudom lementeni, a képeket az Ipad-ről a PC-re? Sajnos az a megoldás, hogy rákötöm a gépre, és akkor a képeket le tudom tölteni, nem működik, mert nem jelenik meg a fotó mappa.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
Telepítsd fel az iCloud-ot gépre is és az lementi a képeket
az iPaden pedig kapcsold ki a Fotóalbumot a biztonsági mentésből
-
Atlantisz48
őstag
Üdv Mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, abban, hogy egy kicsit jobban átlássam ezt az icloud adatmentés/szinkronizálás-t.
Van nekem egy Ipad Air 1-et, 32Gb-os. Körülbelül már 1 éve folyton küldő az üzenetet, hogy az icloud megtelt, és nem tudott biztonsági mentést csinálni a készülékről. Kb 4,5 GB kép van az icloud-ban, a többi mentés alkalmazások-tól.
Amit nem értek, az az, hogy melyik képeket töltötte fel nekem az icloudba?
Azokat, amelyeket, megosztottam más xyz@icloud.com címmel?
Vagy amelyeket, én készítettem az Ipaddel?A másik dolog, hogy hogy tudom lementeni, a képeket az Ipad-ről a PC-re? Sajnos az a megoldás, hogy rákötöm a gépre, és akkor a képeket le tudom tölteni, nem működik, mert nem jelenik meg a fotó mappa.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
-
tibyke75
csendes tag
-
adise
őstag
Sziasztok!
2,5 éve vásárolt iPad Air 2 készülékem felmondta a szolgálatot

Frissítés után recovery módban ragadt, ahonnan nem sikerült "kihozni". A frissítés/gyári visszaállítás iTunes-on ismeretlen hibával mindig megszakadt.
Szervízbe adtam, ahonnan azzal a rossz hírrel jött vissza, hogy az alaplapon lévő vezérlő chip hibásodott meg és nem lehet javítani.
Most ez eléggé elkeserített.
Lehet bármilyen remény a javításra, olyan, hogy alaplapcsere lehetséges? Van hozzá alkatrész?üdv!
Milyen szerviz volt ez? Azert en ketelkednek, hogy azt kaptad e vissza es nem most soztak e rad egy szart. Recovery kiszedesnek megannyi modja talalhato a googleben is.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!

Frissítés után recovery módban ragadt, ahonnan nem sikerült "kihozni". A frissítés/gyári visszaállítás iTunes-on ismeretlen hibával mindig megszakadt.
Szervízbe adtam, ahonnan azzal a rossz hírrel jött vissza, hogy az alaplapon lévő vezérlő chip hibásodott meg és nem lehet javítani.
Lehet bármilyen remény a javításra, olyan, hogy alaplapcsere lehetséges? Van hozzá alkatrész?üdv!
Ez egy komolyabb cégnek tűnik.
-
zsolti04
csendes tag
Sziasztok!

-
Create.
addikt
Én pontosan így csinálom😀
Engem az érdekelne, hogy youtobe-hoz van-e jól működő reklám blokkoló? Nálam az adblock nem blockkolja. Illetve van rá mód, hogy a felbontás minősége következő klippre ugorva ne módosuljon magától?
-
Chereiose
addikt
Használható, de kérdés megéri-e az a minimális árkülönbséget az Air2-höz képest. Legutóbb amikor néztem az árakat (~fél éve) 20k-val voltak nagyjából olcsóbbak az Airek használtan, annyi ártöbbletet pedig szerintem mindenképp megér az Air2. Főleg a 2x annyi RAM, illetve a split screen multitasking nagy előnyök szerintem az Air2 javára.
Igen mondjuk sok air2-őt látni 80k körül, az air1 meg sokszor 70K körül mozog, úgy hogy inkább Air2 fele maradok.
-
D4ni
őstag
Ezt max úgy tudod megoldani ha az oldalsó multitask felületet megnyitod, és onnan hallgatod. Immáron kivették azt a funkciót,hogy az alsó eszköztárból el tudod indItani a zenét. Sajnos...
-
ittakary
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
Használható, de kérdés megéri-e az a minimális árkülönbséget az Air2-höz képest. Legutóbb amikor néztem az árakat (~fél éve) 20k-val voltak nagyjából olcsóbbak az Airek használtan, annyi ártöbbletet pedig szerintem mindenképp megér az Air2. Főleg a 2x annyi RAM, illetve a split screen multitasking nagy előnyök szerintem az Air2 javára.
-
Chereiose
addikt
Első generációs Ipad Air használható még IOS 10 alatt?
Néha ki lehet fogni egyet-egyet jó áron, aztán elgondolkodtatott most 
-
chatran
őstag
Air2 Ios 10.3-on, hol tudom beállítani, ha youtube-on Safariban hallgatok valamit és nyitok egy új lapot, akkor ne szakadjon meg a youtube hangja?
Korábban úgy rémlik ez működött. -
Süvi
őstag
keresni én is tudok. Nekem konkrétan működő kell. Ázsia center teli van ilyennel pl, de kipróbálva már meg sem mukkan. Azért megnézem ezt is.Süvi
Köszi. FlashAir kényelmes megoldás lenne pedig. Nem sok kép, kb 40-50db.Csak azért kérdeztem, mert a kínai nem a leggyorsabb, de ilyen mennyiségű képhez bőven jó, nem szabad többért venni.
-
d.tiborz
aktív tag
-
Noxy
veterán
keresni én is tudok. Nekem konkrétan működő kell. Ázsia center teli van ilyennel pl, de kipróbálva már meg sem mukkan. Azért megnézem ezt is.Süvi
Köszi. FlashAir kényelmes megoldás lenne pedig. Nem sok kép, kb 40-50db.Na csak azért mertem ezt írni, mert az előző linken uez a típus működik a hsz szerint.
Lehet hogy én is veszek egyet a Pana.. kamerámhoz. -
vadászcsiga
félisten
Köszi. FlashAir kényelmes megoldás lenne pedig. Nem sok kép, kb 40-50db. -
Süvi
őstag
SD kellene. Fotózás után a kész képeket szeretném megnézni nagyban.
Szia!
A következő a tökéletes(en jó és drága) megoldás..
Természetesen lemásolták a kínaiak, nekem ilyen van.
Milyen mennyiségű kép mozgatásra lenne szükség?Érdekes lehet még a FlashAir
Egyszer mát majdnem vettem ebből a megbízható boltból, de állítólag nagyon eszi a fényképező aksiját. -
Noxy
veterán
SD kellene. Fotózás után a kész képeket szeretném megnézni nagyban.
Uaz a gyártó amit előttem linkeltek, de ez csak SD kártya olvasó.
http://m.ebay.co.uk/itm/381899072464?_mwBanner=1(Kb félperc volt rákeresni az eBay-n.)

-
univerzita
addikt
-
vadászcsiga
félisten
-
Jano_023
őstag
Hali, meg tudom nézni valahol az ipaden, hogy mennyi adatot használtam? Nem találok ilyen beállítást. Köszi
-
vadászcsiga
félisten
Tud valaki eBay linket működő utángyártott Lightning–SD kártyaolvasóhoz?
-
Jano_023
őstag
Ja, igen értem. Köszi,de ez csak e-mailre jó. A Facebook,chat, stbvel mit lehet csinálni? Amúgy fura most reggel néztem hogy fordítva működik. Ha a tabon nézek meg egy értesítést lesz pl Facebookon akkor az a telefonon már nem jelenik meg.
-
blakey
titán
-
Jano_023
őstag
-
adise
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e hogy azok az emailek vagy notifikációk amiket az androidos telefonon már megnéztem az ipad minin ne jelenjenek meg ha később azt használom. Pl., melóban nálam a telefon megnézem a napközben érkezett leveleket, üzeneteket és mikor haza, megyek otthon ezeket már ne mutassa az ipad. Erre van valami megoldás?
imap
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e hogy azok az emailek vagy notifikációk amiket az androidos telefonon már megnéztem az ipad minin ne jelenjenek meg ha később azt használom. Pl., melóban nálam a telefon megnézem a napközben érkezett leveleket, üzeneteket és mikor haza, megyek otthon ezeket már ne mutassa az ipad. Erre van valami megoldás?
-
Chereiose
addikt
Most utána olvasgattam. Valóban a kijelző gyengébb, bár volt nekem Air 1-em és semmi bajom nem volt vele, szóval szerintem jobban megéri már az új főleg a proci és az akku miatt. Illetve a 2. generációs Touch ID van benne, ami sokat számít, nekem nagyon lassú volt már az első generációs. Viszont árilag fura a helyzet, mert olyan nagyon sok Air 2 nincs is fent hardverapron sem, az újból meg nincs is még használt szinte, bontatlanokat láttam 112K-ért. Az air 2-ért meg nem tudom mennyit érdemes kiadni használtan tekintve az újnak az árát, talán 80K-t érhetnek

-
Ragnar95
félisten
SoC és akku erősebb, mint az Air2-ben, kijelző minimálisan gyengébb, illetve kicsit vastagabb és nehezebb, mivel az Air házát kapta meg.
-
Chereiose
addikt
Erről az új 2017-es Ipadről mit kell tudni? Miért lett ennyivel olcsóbb mint az Air 2? Miben gyengébb/erősebb, mint az előd? Néztem aprón egész korrekt áron van (110K körül), lehet jobban megérné mint egy használt Air 2 80-90k-ért

-
Ragnar95
félisten
Jól tudom, hogy GPS is csak a wifi+cellularosban van?

Pontosan.
-
urbanjozsi
senior tag
-
Ragnar95
félisten
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Autós navigálásra alkalmas lenne még egy iPad mini 1(wifi+cellular).
Erdélybe mennénk, és hát offline térkép nem nagyon van.....
Gondoltam befektetek akkor egy cellular-os minibe, és online elnavigálnék ott,
ahol mondjuk az IGO már nem ismerős...
Te tudod, de online nem kell éppen celluláros. Offline viszont már igen. (iGo, Sygic, Here, GoogleMaps Offline, stb..)

-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Autós navigálásra alkalmas lenne még egy iPad mini 1(wifi+cellular).
Erdélybe mennénk, és hát offline térkép nem nagyon van.....
Gondoltam befektetek akkor egy cellular-os minibe, és online elnavigálnék ott,
ahol mondjuk az IGO már nem ismerős...
-
Petya25
őstag
Free e-book readert angol-magyar fordítóval tud valaki?
-
Süvi
őstag
App-ok esetében amit én néztem 349 Ft/EUR

Eddig kellett volna megvennem 9,9 EUR-ért, de így 3490 Ft-ért

-
Alex91
félisten
Az iTunes store-ban a filmeknel a forintra valtassal csokkentekm az arak! Egy viszonylag friss film 4 000 Ft-ert veheto meg, 1 000 Ft-ert kolcsonozheto. Regebbi filmek 2 300 Ft, es 800 Ft...
-
Alex91
félisten
Valakinek van még itt az új 2017-es iPad? Nektek rendesen működik az automatikus fényerő? Nálam a fényerőt normálisan felveszi, pl ha felkapcsolom a villanyt, vagy ha nappal kimegyek az udvarra, de fordítva már nem megy. Ha lekapcsolom a villanyt, vagy ha bemegyek a lakásba, akkor vagy kézzel kell visszavennem a fényerőt, vagy csinálni kell egy képernyő lezárást, feloldást.
A leirtak alapjan szoftveres gondra gondolok, remeljuk majd javitjak...
-
D4ni
őstag
Valakinek van még itt az új 2017-es iPad? Nektek rendesen működik az automatikus fényerő? Nálam a fényerőt normálisan felveszi, pl ha felkapcsolom a villanyt, vagy ha nappal kimegyek az udvarra, de fordítva már nem megy. Ha lekapcsolom a villanyt, vagy ha bemegyek a lakásba, akkor vagy kézzel kell visszavennem a fényerőt, vagy csinálni kell egy képernyő lezárást, feloldást.
Tegnap mintha nekem is ez lett volna, de nem 100%. Ma figyelem és megírom a tapasztalatokat.
-
bopeti98
őstag
-
bigsee
addikt
-
Alex91
félisten
-
bigsee
addikt
-
Alex91
félisten
-
bigsee
addikt
-
Alex91
félisten
-
bigsee
addikt
-
Jano_023
őstag
-
shteer
titán
-
Jano_023
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
Letöltöd iTunes -al gépre majd iFunbox -al a ipa-file felteszed.( De lehet hogy máshogy lesz méretezve mint telefonon)
Minek ehhez iFunbox? Appstore-ból is letölthető az iPhone verzió. Mondjuk elég vacak. A Padgram viszont jó.
-
Jano_023
őstag
-
univerzita
addikt
-
shteer
titán
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, instagramot hogy tudok a tabletra varázsolni? Köszönöm a segítséget.
-
Create.
addikt
Sziasztok, vettem végül egy dongle anycast-et viszont a kép microlaggol, a hang viszont nem. Van valakinek tapasztalata, esetleg én nem állítok be valamit jól?
-
adise
őstag
-
D4ni
őstag
Szevasztok! Érdeklődnék, aki vásárolt az új ipadból (5gen) annak is van por a kijelző és az érintő között? Nekem konkrétan egy fehér pötty, por vagy nem is tudom mi van ott.. Eléggé megöli az új készülék varázsát..
-
silentkiller
senior tag
Mit ajánlatotok, milyen alkalmazást ha iPad-en szeretném használni az Instagramot és szeretném is letölteni a fotókat/videókat? Manapság a Padview-t használom de egyre több benne a reklám.
-
zolikaDB
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok
Van valami oldal, ahol meg lehet nézni a típusokat, megjelenéseket, stb? Már annyi fajta van, követni se tudom. Nézem,hogy van iPad 3 meg Air, melyik mikor, hol van a másikhoz képest, mi az első retinás, stb...van valami táblázat ahol a legrégebbitől jelölve van a legújabb és a tulajdonságok is ott vannak?
Alex91, r3dsnake: Köszi.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van valami oldal, ahol meg lehet nézni a típusokat, megjelenéseket, stb? Már annyi fajta van, követni se tudom. Nézem,hogy van iPad 3 meg Air, melyik mikor, hol van a másikhoz képest, mi az első retinás, stb...van valami táblázat ahol a legrégebbitől jelölve van a legújabb és a tulajdonságok is ott vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
16800 - 16701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Diablo IV
- Windows 11
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Crypto Trade
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 1TB IPS 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

keresni én is tudok. Nekem konkrétan működő kell. Ázsia center teli van ilyennel pl, de kipróbálva már meg sem mukkan. Azért megnézem ezt is.