Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_

őstag

válasz Imy #10349 üzenetére

Én is azt tanácsolom, hogy mindenképp fogdosd meg őket, és az alapján dönts.

Döntő tényező lehet az, hogy inkább otthon szeretnéd-e használni, a kanapén ülve, vagy sokat utazol, buszon/vonaton használnád. Nyilván utazásnál előny a kisebb méret, míg otthon a nagyobb kijelző jön jól.
    Nekem először iPad 2 volt, de nehéznek, és túl nagynak találtam, főleg buszon volt kényelmetlen használni. Aztán váltottam iPad minire, és nagyon meg volt elégedve a méretével, főleg a súlyával.
    Mikor kijött az iPad Air, annak a súlya viszont beesett egy olyan határérték alá, ami már használhatóvá tette számomra buszon, vonaton, és a nagyobb kijelző is egyértelműen növelte az élményfaktort.
    Ez a határ viszont egyéni preferencia, barátnőmnek mini2 van, és semmi pénzért nem váltana Airre, neki még az is túl nehéz/nagy.

Másik döntő tényező az ár, véleményem szerint nem ér 30ezerrel többet az Air a mini2-nél, mert hardverre ugyanaz, retinás mindkettő, szerintem ennyi "spórolást" megér a kisebb kijelző, főleg, hogy bizonyos helyzetekben egyenesen előnyös.

Tudom, nehéz a döntés, én minden egyes telefon/tablet/notebook stb vásárláskor ugyanezen megyek át. :)

Új hozzászólás Aktív témák