Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Mint írtam sokáig használtam a Mini 2-t, most, h 10"-os Air 2-m van, továbbra is azt mondom h a 8"-os méret a Mini arányaival az egyik legjobb tablet méret. A 10" nekem kicsit már nagy, esetlen, a Mini-ben pont az ellenkezőjét szerettem. Kényelmes volt egy kézben, könnyedén lehetett mozgati bármerre. Szóval ideális a 8", nem beszélve arról h komoly felbontás társul hozzá.
Azon egyébként ne is aggódj, h böngészés közben scrollozásra, nagyítgatásra lesz szükség...Próbáld ki. Ha újabb iOS-szel nem rebootol folyton a böngésző és elenyésző a lagg - tetszik a böngészési élmény azért az árért én simán vállalnám a Mini 2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ulefone RugKing 4 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest