Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nauri
csendes tag
Segitseget kerek, Bpen 1ik szervizes szetszedte, de rosszul, eltort harom csatlakozo 2db, ami plexivel kapcsolatos, 1 ami a kijelzovel kapcsolatos, ezek forrasztasa mi penz, marmint egy 16 gigas ipad4essel kapcsolatban? Erdemes e v inkabb venni Samsung tabot 38e Ftrt? Hol olcso, hol vallalnak el mas elrontasat? Letezik vhol arlista, mit mennyiert? Amiket kidob gugli, mind 2012es ar, meg hiaba irok, nincs valasz. Megeri e megcsinaltatni? Mert simes fajta, azért kerdelek benneteket? V eladni, ahogy van? mennyiért lehetne legfeljebb legalabb? Az uj plexi feher lett volna. kikeszulok. Help!
-
vtechun
veterán
na, köszi, akkor fel is teszem az első kérdésem:
hogy mi a fenét csináljak egy dlink di-524-es routerrel? az istennek se akar rá csatlakozni az ipad2-esem, a 4-essel még nem tudtam tesztelni. valakinek ötlet? ahogy nézegettem a kugliban, másoknak is volt ezzel gondja
amiket ott ötleteltek nem nagyon segített egyik sem
minden más csatlakozik flottul
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest