Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Abban kernem a segitsegeteket, hogy mi a folyamata diakkedvezmenyes apple store vasarlasnak? Mikor es hol kell bemutatni a diakot az online vasarlas soran? A helyzet az, hogy Ausztriaba rendelnek a baratomhoz ugy, hogy nekem van csak magyar diakom. Ez mukodne? Ha nem, akkor van nemet baratom, aki rendel maganak, es majd elkuldi postan, de jo lenne, ha tudnam neki mondani, hogy mi a folyamata a proceduranak.
Koszonom elore is a tapasztalat megosztast,
Fulmi -
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan helyet, ahol Mo-n lehet kapni Ipad Air Sim kártya tálcát? Sajnos valahova elkevertem, és nem tudom igy belerakni a sim kártyámat.
Koszonettel,
Fulmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest