Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Abban kernem a segitsegeteket, hogy mi a folyamata diakkedvezmenyes apple store vasarlasnak? Mikor es hol kell bemutatni a diakot az online vasarlas soran? A helyzet az, hogy Ausztriaba rendelnek a baratomhoz ugy, hogy nekem van csak magyar diakom. Ez mukodne? Ha nem, akkor van nemet baratom, aki rendel maganak, es majd elkuldi postan, de jo lenne, ha tudnam neki mondani, hogy mi a folyamata a proceduranak.
Koszonom elore is a tapasztalat megosztast,
Fulmi -
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan helyet, ahol Mo-n lehet kapni Ipad Air Sim kártya tálcát? Sajnos valahova elkevertem, és nem tudom igy belerakni a sim kártyámat.
Koszonettel,
Fulmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest