Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isikamika
tag
Üdv
Annak idelyén én is sokat érdeklődtem,hogy milyen tokot vegyek, aztán maradtam a smart case-nél! Nézegettem én a covert is,de pont a tábla hátúlját ,ami szerintem sokkal jobban sérülhet nem védi,és még ráadásul karcolja is egy idő után az oldalát a mágneses felfogatás.
Egy kis szerencsével ki lehet fogni használt,de eredeti tokot! Én 5000ft ért vettem a sajátom,kitűnő állapotban. -
Szabikaa20
őstag
Nálam is legelöször nem lehetett és valami a banki adatokkal volt ha jól emléxem és aztán müködött!
Én ezeket a progikat használom:
Facebook
Chrom
Youtube
N-Player
VLC
Infuse
iMovie
iPhoto
iFiles
Documents by Raddle
Facetune
Instaflash
Photo vault
Mercury
My scans
Scanner pro
Smart bank otp
Google maps
Keresés
Shazam
Calculator
Google fordító
Adobe reader
App zapp pro
Samsung Smart View
Remote mouse
Smart glass
Battery doctor
Lumosity
Radio express
Speed test
Weather+
Plus500
Poker HD
Angry birds Go
CSR Racing
+a többi alap program ami benne van...
-
Xero
nagyúr
A hogyan rémesen egyszerű. Megnyitod a készüléken található App Store-t és a neked tetsző alkalmazást megveszed/telepíted.
A mit érdemes már fogas kérdés. Kinek mire kell. Én mondom, hogy nálam mik vannak fent a gyáriakon túl:
- Flipboard
- CNN
- USA Today
- Bloomberg
- Időkép
- YouTube
- Plex
- Facebook
- Twitter (ezt mondjuk nem nagyon nyitom meg, nem is értem minek a Tweetbot mellé, de legalább ingyenes)
- nPlayer
- Spotify
- Podcasts
- MindigTV
- TuneIn Radio
- VLCRemFree
- Shazam
- Remote
- Vimeo
- Twitch
- Dropbox
- Google Drive
- box
- Remote Mouse
- Chrome
- iFiles
- ServerAuditor
- VNC Viewer
- FastCode
- Diet Coda
- iPhoto
- Pages
- iTunes U
- iBooks
- Calculator X
- Converter
- Google Maps
- TopNotes
- MercuryPár játék.
Ezeken felül nagyon szemezek az OmniFocus-al és az OmniPlan 2-vel. Mac-en több Omnigroup softwaret használok nagy megelégedéssel.
-
Megnéztem:
- Ebben van mobilnet lehetőség, jól jöhet eladáskor is.
- Az, hogy milyen állapotú, nem derül ki se a leírásból, se a képről, meg kell nézni élőben alaposan, illetve kérni az eladót, hogy írja, fényképezze le.
- Ára jó (szerintem).
- iPad 3-at nem használtam (csak 2-t és 4-et eddig), ebben már "retina" kijelző van nagyobb és tényleg szép felbontással. Ugyanakkor csak kb. fél évig gyártották, majd leváltották a 4-esre, utóbbinak erősebb a processzora és talán az akksija is (nézz utána).Eddig nem 40-50 ezret akartál rászánni?

-
Jelenleg a 4. Ipadomat koptatom, ebből 3-at használtan vettem, egyet garanciálisan cseréltek, most jön az 5., az kivételesen új lesz, de lehet, hogy el is adom, es inkább veszek megint egy használtat, olcsóbban.
Amire én figyelek vásárláskor:
1. Ne legyen lopott, link
2. Ne legyen törött, vagy nagyon karcos, mert nehezebb eladni, a javításával meg többe kerül, mint ha szépet vettél volna.
3. Figyeld meg alaposan, hogy nincs-e elszineződve a képernyője, azaz más más a színárnyalat a képernyő két oldalán.
4. Jó lenne tudni, hogy mennyit bír az akksija, de ezt csak akkor tudod megnézni, ha nem frissen volt feltöltve, szóval ez egy kicsit lutri, de ilyen jellegű problémával meg nem szembesültem.Amit linkeltem hirdetést feljebb, azt én is megvenném ha nincs elszineződve a screen.
Nekem szűkösen, de elég a 16 Gb, a 32 kényelmesebb persze. Ha sok filmet akarsz rajta tarolni, akkor kell a nagyobb (en meg nem néztem filmet rajta, de egy hosszabb utazáskor jól jöhet). A mai világban nekem felesleges a 3G/4G, ha nagyon kell, akkor megosztom a telefonom mobiladatforgalmát.
Ezek az en szempontjaim voltak... -
50 ezerért már találsz iPad2-t is, csak keresgélni kell, pl. Aprod.hu-n,1-esnél lényegesen jobb.
Egyszerű Androidos tabot 3 napig próbáltam, nekem nem jött be (kb. 4 órát bír az akksi, míg IPad2-n simán 12 órát), telefonban pedig Androidra esküszöm.
iPadet használtan is el tudod majd adni normális áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest