Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Rendben Uraim!
Köszönöm az infókat, akkor másfelé keresgélem az optimális megoldást...

-
-Solt-
veterán
Jártam ott, a wd live jöhetne szóba a wi-fi miatt, de fél éve nem kapni... Ezért közeledek az Apple tv felé.
-
-
-Solt-
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Köszönöm...

"Jóárasított" Full HD tartalmakat szeretnék lejátszani a régi (nem Smart) Panasonic plazmán. Jelenleg egy Panasonic DVD lejátszóba dugdosom a pendrivot, amit természetesen csak Fat32-re formázva ismer fel, így viszont a 4GB-nál nagyobb filmek kilőve...

Néztem médialejátszókat, de ami érne valamit, az aranyárban van, akkor inkább már Apple TV...
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Az kivitelezhető, hogy iPad-ről (Plex) Apple TV-n keresztül juttatom el a filmjeimet (MKV, AVI, stb) a TV-re?
-
-Solt-
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én elhiszem, csupán azt mondtam amit én tapasztaltam...
De, ha lesz időm, ezek után ránézek megint... 
(#74) Gadgetfan_: Jaj...

-
-Solt-
veterán
No akkor még egyszer... például az én alaplapom esetében iPad Air nem tölthető csak akkor, ha telepítem az Asus programját a PC-re. (nem kell semmilyen APP hozzá) Sőt, USB 2.0-ról így sem tölt...
Tehát, ha valakinek nem működik a töltés, akkor nézzen szét az alaplapja honlapján...
-
-Solt-
veterán
Business Net M díjcsomagom van, az sem lepne meg, ha ahhoz nem "járna" LTE...
Nekem csak az Asus külön programjával indult el a töltés, akkor is csak USB 3.0-ról...

(#60) Szabikaa20: Az USB 2.0 500 mA, az USB 3.0 900 mA-t tud, előfordulhat, hogy előbbi kevés az iPad-hez... ha jól emlékszem ez az Apple honlapján is fent van.
-
-Solt-
veterán
Ezek már megvoltak... holnap felhívom őket, de kezdenek már az agyamra menni... Ráadásul Voda után a 3G is katasztrófálisan gyenge...
Azért köszi...
Más:
Láttam valakinek gondja volt a töltéssel... PC-ről csak USB 3.0-n, az alaplapgyártó kiegészítő szoftverével lehet tölteni az iPad-et...
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
iPad Air, vagy iPad mini retina + Telekom mobilinternetet használ valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi