Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
Attis Radeon #8359 üzenetére
Üveg kijelzővédő:
[link] -
DittyCat
tag
válasz
laci laci #8248 üzenetére
A "szerviz" meg azért szerviz (normális esetben), hogy elvégezzék a munkát helyettem
! Én nem szoktam mókolni a cuccaimat, meg hát 8000 hozzászólás között nehéz kibogarászni a releváns infót. Megadtam a fórum linkjét és megmondtam, hogy itt mindent megtalálnak, gondoltam legalább azt tudják, mit kell keresni - én meg azt se. Jobb lett volna vajon, ha én álltam volna neki a dolognak? Hát, vágódeszka még lehetett volna a telefonból, csak annak meg kicsi
! Egy JÓ szerviz lehet, megcsinálta volna. Csak nem sikerült olyat találnom
!
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
Hát én nagyon pórul jártam. Mivel nem mertem nekiállni a frissítésnek, bevittem a telefonomat a körúton egy kisebb boltba, ahol a srác azt mondta, sima ügy, megcsinálja egy fél nap alatt. A fél napból 5 nap lett és az eredmény siralmas.
Ugye a date/time bug volt az, ami miatt a frissítést meg akartam csináltatni. Az Android az Android, gondoltam én kis naiv, egy frissítést rá tudnak tolni bármelyik szervizben. Ezen kívül a képernyő is elvált alul a telefontól, hát gondoltam, azt is megjavíttatom. Az eredmény?
5 nap alatt nem sikerült megfelelően lefrissíteni a telefont:
Az IMEI számot sikerült belőle kiütni, amit utána több nap volt valahogy visszavarázsolni.
4.4 helyett 4.2.2 Androidot raktak rá, ezt is nehezen. A 4.4 valamiért nem akart sikerülni.
Fura üzeneteket ír ki a telefon (facebook, viber akarja tudni a pozíciómat, miután ezt első blikkre elutasítottam, most már nem tudok rajta változtatni és folyton kiírogatja ezt).
A telenoros kártyámmal korábban nem jelentkezett a 2G/3G probléma, hát most már igen, így a netem baromi lassú lett, mivel ha bekapcsolom a 3G-t, akkor nem tudok telefonálni...
A date/time bug megmaradt! Na szép...A kijelző visszaragasztásánál pedig elrepedt a telefon műanyag oldala, amit ártatlanul letagadtak, pedig hát máskor nem törhetett el. Ráadásul mindkét oldalon.
És még én éreztem magam rosszul, hogy órákig próbálkoztak a frissítéssel és emiatt túlórázott a srác. Egy magyar fiú szerelte, de a bolt araboké, akik közölték, hogy hát ők csak segíteni akartak nekem, de minek vettem én kínai telefont... Na ja. Én meg csak verem a fejem a falba, hogy miért bíztam egy pancserre? Nekem az fáj, hogy amikor látták, hogy nem megy, miért nem adták vissza, hogy bocs? Szerintem konkrétan jó játéknak tűnt még az elején, aztán már nem annyira. Félig elrontva meg hová vittem volna? Akkor már végig kellett csinálni...
Most úgy állok, hogy nem rossz, de az jó az nem ilyen. Működik, tudok telefonálni, lassan internetezni... És nagyon nézegetem a Samsungokat. De majdnem másfél évig bírta az INew és mindenki a csodájára járt és imádtam...
-
DittyCat
tag
válasz
nandozo #8190 üzenetére
Nagyon szépen köszi ☺. Van Wine a gépen, de még sosem használtam. Nem vagyok haladó szinten, közel sem. Néha szerencsém van és sikerülnek dolgok, de az csak mázli ☺. De megmutatom a páromnal a linket, hátha tud vele mit kezdeni, köszönöm!
De lehet az is, hogy veszek inkább egy INew L1-est, gyönyörű az új modell ☺☺☺!
-
DittyCat
tag
válasz
kmarci25 #8188 üzenetére
Érdekes mód sima net, az volt (pl. Index) de a https már nem működött. Azt írta, hogy nem jó a dátum. De azt meg ugye a bug miatt nem tudtam beállítani. Gyári visszaállítást csináltam végül és sikerült megoldani. Gsm hálózat volt, hívni tudtam róla.
A rootolást sajnos nem sikerült megcsinálni. Pedig jó lenne, mert így elég bizonytalan a teló működése. Pláne, hogy az akksi sem az igazi már. Akarok is másikat rendelni hozzá.
Köszi a segítséget! Meg az infókat!
-
DittyCat
tag
válasz
junkpod #8183 üzenetére
Hát, mivel beállítani nem lehet (ugye mivel bugos az a menüpont, úgy, ahogy van), valahonnan le kell szednie az adatot, én pedig úgy tudom, hogy ezeket a szolgáltató küldi.
Egyébként nem jutottunk semmire (szinte), mert nekem Linux van a gépemen, kellett volna egy program hozzá, amit nem tudtunk telepíteni, viszont ha a pároméról akartuk, amin Windows van (jogtiszta), akkor meg vírusként ismerte fel azt, amit le kellett volna tölteni, így nem töltötte le.
Most gyári visszaállításokat csináltam, töröltem mindent, így érdekes módon lehúzta a dátumot, szóval most működik... de kérdés, meddig? Szóval mindenképp meg kell csinálni a rootolást, frissítést. Megpróbálom bevinni egy szervizbe.
A képernyője is elvált alul, lötyög, azt is vissza kell ragasztani, most duck tape-pel van
!
-
DittyCat
tag
válasz
soundman1 #8178 üzenetére
Nagyon szépen köszi, szuper, ezt megpróbálom (SZERK - megpróbáltam, se semmi...)
Amit írtál, azt én mind nagyon szívesen megtenném, csak hát gőzöm sincs, hogy kell. Én egy 36 éves nő vagyok, nem szoktam mókolgatni a telefonomat.
De van nekem egy párom, aki férfi, ráadásul programozó. Ha eleget rinyálok, megcsinálja nekem!
Van esetleg valami link vagy kisokos, ami leírja ennek a menetét? (Visszaolvasni próbáltam, de 8000 hozzászólásból meríteni, kihámozni a releváns infót, az kemény meló...) -
DittyCat
tag
Sziasztok!
Kicsit több, mint egy éves a telefonom. A date/time beállítás bugos rajta. Na, most elkövettem azt a hibát, hogy úgy vettem ki az akksit, hogy nem kapcsoltam ki előtte... Jelenleg az van, hogy ha bekapcsolom, akkor sima netkapcsolat van, de https már nincs. Egy sima weboldalt megnyit, de kapcsolódni sehová nem tudok, mert rossz a dátumbeállatás a telefonon (2013. január 1). Viszont ahhoz, hogy a dátumot letöltse, kapcsolódni kellene a szolgáltatóhoz (Telenor). Innentől patthelyzet, mivel a dátumot manuálisan a bug miatt beállítani nem tudom. Google Playről letölteni sem tudok semmit.
Ha volna valakinek ötlete a megoldásra, megköszönném. -
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
A rootolás meg ilyen mókolások távol állnak tőlem, még nem csináltam ilyesmit.
Viszont a 4.4-es Androidra szívesen frissítenék, ám így, nulla tapasztalattal nem tűnik nagyon jó lépésnek - nem akarom végleg hazavágni a telót.
Csaknem 7000 hozzászólást végigolvasni, az kemény meló lenne.
Több topikban láttam már, hogy egy összefoglalót írnak, amit a topik tetején elhelyeznek, meg lehet nyitni, el lehet olvasni, a felesleges kérdéseket elkerülendő.
Kérdés, hogy erről a frissítésről nem terveztek-e ilyesmit írni - honnan érdemes letölteni, mi a menete, mire kell vigyázni?
Esetleg, tudtok-e megbízható forrást linkelni?Köszönöm!
-
DittyCat
tag
Az eredeti, kínai böngészőt használtam. Első körben a csere valóban logikusnak tűnik (hogy nem jutott eszembe?!), mivel sz.gépen Firefoxom van, így arra. Mókolni nem nagyon szererném a telefont, mert félek, hogy elrontanám.
Köszönöm a gyors segítséget, remélem ez megoldja a problémát.
Egyébként imádom, szuper telefon. -
DittyCat
tag
Sziasztok!
Nekem is telenoros a kártyám és vissza is olvastam a Telenor problémát, de nálam egész más a gond. 3G-vel is működik a hívás, ezzel semmi probléma. Viszont az internet bajos. Vannak olyan honlapok, amiket megnyitva megzavarodik a rendszer és folyton azt írja ki, hogy az oldal nem válaszol, majd felajánl két opciót a várakozást és a bezárást. Ha csak pörgetem az oldalt lefelé, akkor tudom nézni tovább, de ezt az ablakot feldobja többször. Ezután nem lehet az adott oldalról más oldalra vagy kapcsolt oldalra navigálni. Egyetlen más oldal sem nyílik meg ezután, FB-ból sem, böngészőből sem, csak ha újraindítom a telefont. Gyakorlatilag leáll a net. Nem sikerült rájönnöm, miért csak egyes oldalak okozzák ezt illetve arra sem, melyek ezek és mi a közös bennük.
A build-szám 1.0.1, a kernel 3.4.5, a telefon 2014 februári. A sim-kártya kb. 2 éves.
Találkozott valaki ezzel a problémával? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm! -
DittyCat
tag
Most néztem tesóm Xperia SP-jét, azt kell mondanom, hogy semmivel sem jobb a hátlapja mint az iNew-mnak. Ugyanolyan vékony, átlátszó, meg nem is passzosabb.
-
DittyCat
tag
válasz
raulicio #880 üzenetére
Visszamentem, de nem vettem meg, mert 2 db matricát adott volna 3000 Ft-ért, úgyhogy konkrétan majdnem kiröhögtem. Így hát nem fog kiderülni
!
Mindenesetre köszönöm az infót és nem adom fel. Szeretnék a munkahelyi asztalomra egy ilyet és amikor bejövök, csak odateszem a telefont és le is némul (ha jól értettem, mire való
) !
El kell mondanom, hogy a telefon hasít, nem fagy szét, nem lassul be. Imádás van. A LED-et viszont még csak pirosan láttam villogni (üzenet esetén). Elég picinyke, tűhegyni kis LED. De legalább van.
-
DittyCat
tag
Lehet, hogy az évszázad legbutább kérdését sikerül feltennem: ha veszek egy Sony NFC-taget, az működni fog ezzel a telefonnal, ugye? Én úgy tippelném, hogy igen, de a mobilboltos pasasnak konkrétan fogalma sincs róla, így elbizonytalanodtam. Köszi és bocs az offért.
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #872 üzenetére
Hálásan köszönöm, az Időkép működik, úgyhogy ez lesz
!
Én biztos, hogy szívesen ajánlom bárkinek a kínai mobilokat, azokon belül is ezt a telefont, de ha nekem majd új kell egy idő múlva ismét, az biztos, hogy nem a hazai kínálatból fogok választani.
Szóba került már, hogy működik az arcfelismerés billentyűzárként?
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #869 üzenetére
Ahogy a 7éves unokahúgom fogalmazott: csodagyönyörű
!
A kijelző tűéles, a sebesség nagyon rendben van, mondtam is a páromnak, hogy szerelmes vagyok (a telefonba)
!
Letöltöttem egy Köpönyeg alkalmazást (hogy tudjam az időjárást) de nem működik. Csak pörög és kiírja, hogy N/A. Na most, ehhez GPS kéne, amit be is kapcsoltam, de nem változott semmi. Ötlet...?
-
DittyCat
tag
Megjött. Szerelmes vagyok! Ez egy csoda.
Oké, a hátlap elég vékonyka, a hozzá adott tok meg tényleg vicc kategória (van aki ezért fizet 10 dollárt???), kartonpapír vacak, de a telefon csodaszép. A kijelzője fényes, erős, tűéles.
Telenoros vagyok és MŰKÖDIK a 3G, plusz a telefonálás is, egyszerre! Féltem, hogy nem fog. Az internetbeállításoknál a 3G mellett beállítottam a hálózatmódot, hogy GSM/WCDMA - nem lehet, hogy ha itt csak a WCDMA van beállítva, akkor nem működik a GSM?
Imádom...
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #725 üzenetére
Nos, ha igény lesz rá, akkor bevállalom, majd meglátjuk
!
Egyelőre megkeresett SMS-ben egy német számról a DHL, hogy küldjem el az e-mail címem. a vámkezelési státusz délután óta nem frissült. Ha holnap nem is (persze reménykedem) - holnapután tuti meglesz.
Egyébként rendeltem Tinydeal-ről egy power bankot, szerintem szükség is lesz rá, ha merül a drága. Aztán reméljük, hogy jön valami bikább akksi
!
-
DittyCat
tag
válasz
Submarine #717 üzenetére
Köszönöm
! Majd írok róla. Tesztet is vállalnék (újságíró - is - vagyok), de nem nevezném magam műszaki zseninek. Sőt...
Egy kedves barátom megvette a vadiúj Iphone-t, majd 2 nap múlva leejtette és ripityára tört. Ebből kiindulva inkább megveszem a szilikontokot, ha bumszli is, ha nem is olyan elegáns. Oké, hogy használati tárgy, de azért ennyi törődés csak használhat neki
!
Egy kérdés a boldog tulajokhoz: csuklópántnak/nyakpántnak van helye?
-
DittyCat
tag
Én fehér telefont rendeltem, az inewmobile.com oldalról. Ott adnak hozzá egy ugyanilyen "flip" tokot fehérben. A fekete telefon még nincs raktáron, de már ott van a telefonok között - ahhoz pedig a fent linkelt fekete tokot adják majd ajiba. És természetesen rendelhető a tok fekete és fehér színben is, 10 dollár körüli áron.
Azt hiszem, a kínai üzletpolitikát még szokni kell. Én tanultam kultúraközi kommunikációt, ami alapján nagyjából tudtam, hogy nem számíthatok tőlük egyenes, "igen vagy nem" válaszokra. Nem azért, mert nem egyenesek, egyszerűen ők ilyenek, nem mondanak igent vagy nemet, szépítenek, terelik a témát. Tisztelettel, alázattal igyekeznek kiszolgálni, de meg sem hallják, hogy "én nem ilyen színben akartam". Megkaptad, ők odaadták, örülj neki és ne akadj fenn apróságokon. Ez egy ilyen kultúra
.
Frissült a vámkezelési státusz. A héten meglesz
!
-
DittyCat
tag
válasz
Sanyesz. #699 üzenetére
Most már ha eddig kibírtam, esküszöm, akkor is kibírom, ha csak pénteken jön
!
(Egyébként szoktam mást is rendelni Kínából, de DHL-lel még soha.)Én is Telenoros vagyok, kicsit most beparáztam, hogy nekem is gond lesz vele, de hátha nem! Közben rendeltem hozzá szilikontokot is, majd arról is írok, hogy milyen.
-
DittyCat
tag
A DHL-nél felgyorsultak az események. Tegnap este már Lipcsében volt a küldeményem, ma éjjel pedig már Budapesten. Tudja esetleg valaki, hogy mi történik most? Csak kiszállítják és helyben megmondják, mennyit fizetek, vagy esetleg megkeresnek előtte?
Köszi előre is!Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen telefonom lesz. Természetesen majd írok tapasztalatokat. Női szemmel
!
-
DittyCat
tag
válasz
Makkapakka #444 üzenetére
Ja, hogy erre még fizetni kell...? Hmmm... sebaj, akkor is megéri. Nagyon szép telefon (az árát meg úgyis szülinapi ajándékként kaptam).
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
Én az inewmobile.com-ról rendeltem. DHL-lel, gondoltam, akkor hamar itt lesz. A kis sárgák viszont 2 héttel a megrendelés után voltak képesek feladni, a mai napon. Egy héten belül elvileg érkeznie kell. Kicsit bánom, hogy kifizettem az extra gyors szállítást, miközben így is 3 hét mire megjön. Inkább rendeltem volna Tinydealről, már itt lenne... Na sebaj, a lényeg, hogy JÖN! Összesen volt 50ezer, a szállítási költséggel együtt. Nagyon várom, hogy megjöjjön. Közben bekrepált a 1,5 éves Huawei G300-am, mintha besértődött volna, amiért lecserélem. Egy ócska kölcsöntelefonnal várom az iNew-mat... mint a Messiást
!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest