- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
junkpod #8183 üzenetére
Hát, mivel beállítani nem lehet (ugye mivel bugos az a menüpont, úgy, ahogy van), valahonnan le kell szednie az adatot, én pedig úgy tudom, hogy ezeket a szolgáltató küldi.
Egyébként nem jutottunk semmire (szinte), mert nekem Linux van a gépemen, kellett volna egy program hozzá, amit nem tudtunk telepíteni, viszont ha a pároméról akartuk, amin Windows van (jogtiszta), akkor meg vírusként ismerte fel azt, amit le kellett volna tölteni, így nem töltötte le.
Most gyári visszaállításokat csináltam, töröltem mindent, így érdekes módon lehúzta a dátumot, szóval most működik... de kérdés, meddig? Szóval mindenképp meg kell csinálni a rootolást, frissítést. Megpróbálom bevinni egy szervizbe.
A képernyője is elvált alul, lötyög, azt is vissza kell ragasztani, most duck tape-pel van
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest