- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
Solymi81 #8176 üzenetére
Anno szétnéztem még ezen túl a Play-en, hogy mit lehet még feltenni. A linkelt közül a Camera alkalmazás nekem nem jött be, többet nem tudott, a gyári kézreállóbb volt.
A Dialer-t azért próbáltam mert JB és KitKat tárcsázója alatt sem működött a T9 üzemmód. Ezzel sem működött, más újat nem hozott, az új tárcsázó felület sem jött be nekem.
A Playről az Üzenetküldő-t próbáltam, tetszett, pár napig használtam, de nem tudta 2Simet használni, maradt a gyári Üzenetek progi. A Naptárt (5.2 van fenn) viszont mai napig használom örömmel.
Keresd meg a Play-en pl. Naptárt, kérd a Továbbiak tőle és válogass a legújabb google progikból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Amazon
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- HBO Max
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest