- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenki.
A következőt tapasztaltam. Nagyon nagyon felidegesített!
Hihetetlen mérges vagyok!!!! :@ Ugye egy darabig a gyári képernyővédő fólia volt a telefonomon. Azt írták Gorilla glass 2 üveg vagy mi a képernyő, meg volt aki írta hogy fólia nélkül használja és semmi baja a képernyőnek. Én is leszedtem a fóliát, egy hétig volt a telefon fólia nélkül. Azért szedtem le mert kicsit karcos volt a fólia, és gondoltam ha karcálló akkor leveszem... A képernyő alján pár apró karcot észrevettem, úgyhogy úgy döntöttem, felrakom a fóliát (persze nem teljes sikerrel Grrr :@
) Hogy egy porszem se menjen alá, letöröltem a képernyőt egy portörlő ronggyal, de 1-2 szösz mindig rákerült. Porszívóval leszedtem a szöszöket, de hozzzáért a porszívó vége a képernyőhöz és BELEBA**OTT egy karcot!!!
Most ez mi a fene? Mielőtt leszedtem a gyári fóliát, kipróbáltam mennyire karcálló a képernyő, a felső hangszórónál kilátszódik kicsit a képernyő, nem védi a fólia, ott karcoltam tűvel olyan erősen, hogy hajlott a tű, és semmi baja nem lettt.. Most meg egy kib***ott műanyag megkarcolja???!!! Most mi ez? Elvileg ezt a képernyőt a fémnek meg a gyémántnak szabadna csak megkarcolnia. Na most akkor hogy is van ez? Nagyon nagyon ideges vagyok emberek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hihetetlen mérges vagyok!!!! :@ Ugye egy darabig a gyári képernyővédő fólia volt a telefonomon. Azt írták Gorilla glass 2 üveg vagy mi a képernyő, meg volt aki írta hogy fólia nélkül használja és semmi baja a képernyőnek. Én is leszedtem a fóliát, egy hétig volt a telefon fólia nélkül. Azért szedtem le mert kicsit karcos volt a fólia, és gondoltam ha karcálló akkor leveszem... A képernyő alján pár apró karcot észrevettem, úgyhogy úgy döntöttem, felrakom a fóliát (persze nem teljes sikerrel Grrr :@