- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Ennél: http://www.needrom.com/mobile/mt6582-inew-v3e-kitkat-update/ a legelső letöltés az pontosan egy gyárilag 4.4.2-vel küldött telefonról készített mentés volt, csak a feltöltő egy akkora troll, hogy az nem igaz. Egyfelől az eredeti infót felülírta és nem kiegészítette és feltett még 100 különböző értelmetlen baromságot, mindezt az "official" taggel, hogy véletlenül se lehessen tudni, hogy mi micsoda. Ráadásul még vietnámi is szerencsétlen én annyira tud angolul, mint egy pillangó szenet bányászni.
A probléma csak annyi ezzel is mint a többivel, hogy a korábbi 6 kijelző driver helyett csak kettő van benne így pl az én telefonommal nem működik. Well done inew....
(#5928) muhaha01 válasza janek69 (#5927) üzenetére
Ha a menüből elérhető OTA frissítésre gondolsz, akkor az szerintem elfelejtheted...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest