Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Ennél: http://www.needrom.com/mobile/mt6582-inew-v3e-kitkat-update/ a legelső letöltés az pontosan egy gyárilag 4.4.2-vel küldött telefonról készített mentés volt, csak a feltöltő egy akkora troll, hogy az nem igaz. Egyfelől az eredeti infót felülírta és nem kiegészítette és feltett még 100 különböző értelmetlen baromságot, mindezt az "official" taggel, hogy véletlenül se lehessen tudni, hogy mi micsoda. Ráadásul még vietnámi is szerencsétlen én annyira tud angolul, mint egy pillangó szenet bányászni.
A probléma csak annyi ezzel is mint a többivel, hogy a korábbi 6 kijelző driver helyett csak kettő van benne így pl az én telefonommal nem működik. Well done inew....
(#5928) muhaha01 válasza janek69 (#5927) üzenetére
Ha a menüből elérhető OTA frissítésre gondolsz, akkor az szerintem elfelejtheted...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest