- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Ne haragudjatok tudom hogy off topik de ezt a topikot kovetem nap mint nap telefon teren es it' tudom hogy hozzaerto emberek tarsalognak. Szoval megerkezett a kis zopo zp980+ om. Frissitettem rajta frimewaret mert elofordult hogy nem erzekelte a digitizer az erintest. Nos elofordul az is hogy ha gepelek rajta akkor egy picit lassan dolgozza fel amit irok. Begepeli azt gond es akaas nelkul. De nem abban az idoben villan fel a betu a billentyuzeten amikor ra koppintok hanem egy toredekkel kesobb. Foleg ha felporognek az ujjaim. Valamint nagyon durvan melegszik. Nem tudom hogy a cpu, vagy pedig a sim korul valami. Arra fele tapasztalom. Fura ez egy 340$os uzlet utan. Van valami otletetek?
Most toltom eloszor. Hatha az akksi generalja a melegedest. Hatha par toltes utan megszun. Ketlem amugy..
Új hozzászólás Aktív témák
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest