- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
Sziasztok!
Egy T410 és egy T410i miben különbözik?
Nézegetem a T410-eket és nagyon szívesen lecserélném egyre a T60am, tudtok valami kirívóan nagy hibájukról, ami miatt ne válasszam ezen gépek egyikét?
A T60-al maximálisan meg voltam/vagyok elégedve, csak lehet, hogy kellene a plusz kraft meg üzemidő meg felbontás meg... szal az új.
-
dabgergo
őstag
válasz
WildBoarTeam #9797 üzenetére
Köszi! És hova kell vinni? Gépen kívül ugye nem kell semmit vinni? Kb mennyi idő alatt csinálják meg?
-
WildBoarTeam
senior tag
Ha rákeresel bármelyik online árusító helyen, akkor 120k körül mozog...
ezek közül valamelyik lehet
Most az a kérdés, hogy mire akarod elsősorban használni.
- Sokat utazol, sok előadást tartasz? Mert akkor a kis méret és a touch is előnyös.
- Egyértelműen filmezni, játszani nem igazán lenne praktikus a 10"-os kijelző miatt.
- Irodai alkalmazásokhoz bőségesen elég a kapacitása (net, office, stb.).Bár most nem igazán vagyok benne biztos, hogy venni akarsz a "megvegyék" szó használata miatt...esetleg ennyiért akarod eladni? Mert akkor kalkuláld bele, hogy újonnan 120k, 1év bolti + 1év gyári garival....
-
scream
veterán
válasz
WildBoarTeam #9792 üzenetére
elnézést , csak elnyomtam ...S helyett T-t ...
szóval akkor érdemes-e ez az S10-3T 120k-ért ,hogy megvegyék ?
-
linusam
csendes tag
sziasztok
Van egy Lenovo SL400-as Thinkpad-om formáztam és patricionáltam a merevlemezt, értelemszerűen minden adatot törölt.Viszont a gyári Recovery cd-m csak Xp van
Valaki nem tudna kisegíteni egy Vista premiummal vagy Windows 7-el?
A garancia lejárt ezért nem tudok Vista Recovery cd-t kérni a szerviztől. -
dabgergo
őstag
Sziasztok! Van egy T61-em, kb 2 éves, szal még garanciális. Nincs semmi komolyabb baja, de a ventillátor mostanában vhogy elég hangos és a fedél talán kicsit nagyobb holtjátékkal rendelkezik mint a kezdeti időkben. Érdemes elvinni szervízbe ezek miatt addig amíg még garis? Vagy ezekkel tudok vmit itthon is kezdeni?
-
scream
veterán
Lenovo T10-3t -ről mi a vélemény ? Megér ~120k-t ?
-
Shadowfax
addikt
-
dbius
veterán
válasz
mcroberto #9783 üzenetére
No, megvan, köszönöm, már megy az OSD fényerő állításnál. Ha másnak is problémája lenne vele, akkor a megoldást a Lenovo honlapjáról letölthető vga driver jelenti. (Verziósám alapján Neked is az van feltelepítve)
Az intel oldaláról és a windows update-ről letölthető driverrel nem megy.
Bár a lenovo saját drivere régebbi, mint a másik kettő.
Viszont a caps lock, num lock osd jelzés továbbra sem megy, bár ez már tényleg nem zavar engem sem, mivel a kijelző alatti ledekről lehet látni az állapotukat.
Más jellegű kérdésem is lenne (ismét)
Külső, usb házban lévő lenovo dvd íróval kapcsolatban. Van hozzá egy külső tápegység. Ezt szükséges minden esetben használni, vagy elég az usb kábel a tápellátáshoz? Próbaképp megnéztem a külső táp nélkül, olvasni tudtam a lemezt, kapott elég feszt az usb-n keresztül is, írni viszont nem próbáltam a külső táp nélkül, nem mertem.
Találtam egy ilyen linket: [link]
E szerint:
"Does not require the supplied power adapter for normal operation when connected directly to a USB 2.0 port on ThinkPad X40/X41, X Series Tablet and X60 Series notebooks" Nekem nem ez a külső íróm van, hanem ennek az utódja (?) Az enyémnek a száma (FRU) 41N5630, de az enyémről nem találtam ilyen leírást.
Viszont nincs a felsorolásban az X200. Nem értem, mi különbség lehet a felsorolt típusok és az x200 usb tápellátása között.
Ti mit tennétek? Mert ha menne minden gond nélkül a külső tápellátás nélkül, akkor nem cuccolnám még azt is magammal.
-
omiki57
csendes tag
Sziasztok!
Kár, hogy nem hamarabb olvastam a hozzászólásokat. Nekem is van egy IBM T43-am és vettem hozzá egy Samsung 160 GB-os hdd-t. Mostmár látom, hogy nem kellett volna. Nekem a BIOS nem is látja az új hdd-t. Próbáltam egy 60 GB-os Toshibával, de azt sem látja F12 alatt. Így aztán nem tudok installálni op. rendszert rá. Ha lenne valakinek a továbblépéshez ötlete jó lenne.
Üdv: omiki -
dbius
veterán
válasz
mcroberto #9778 üzenetére
Köszönöm, ha nem boldogulnék továbbra sem, akkor megkereslek
Megnézem nekem milyen driver van fent. Annyit azért még megnéznél, hogy hotkey driverből melyik van fent neked? legújabb? [link] Nekem ez van fent. Video drivert nem tudom fejből - más gépről vagyok -.
Ahogy nézem a google-t rengeteg thinkpad tulajnak van problémája az osd kijelzéssel, típustól függetlenül. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a lenovo driverek és az intel driverek között nincs meg a megfelelő összhang, bár nekem a lenovo oldaláról leszedett vga driverrel sem volt jó, csak vista alatt.
Viszont találtam olyat - eddig nem tudtam, hogy van ilyen -, hogy be lehet állítani az osd kijelzés színeit, ill. időtartamát is. (vezérlőpult - képernyő - felbontás - speciális fül - majd ott osd kijelzés).
Ill osd-vel kapcsolatban még láttam, hogy van, akinek a caps lock, num lock állításánál is visszajelez osd-vel, nekem azt sem jelzi, csak a hangerőt, valamint a thinklight kapcsolását.
Volt olyan javaslat, hogy le kell szedni a hotkey drivert az interface driverrel együtt, majd újraindítást követően ezeket újratelepíteni [link]. Nekem így sem jelzi a fényerő állítást.
Még keresgélek, hátha találok valamit.
-
omiki57
csendes tag
Sziasztok!
Kár, hogy nem hamarabb olvastam a hozzászólásokat. Nekem is van egy IBM T43-am és vettem hozzá egy Samsung 160 GB-os hdd-t. Mostmár látom, hogy nem kellett volna. Nekem a BIOS nem is látja az új hdd-t. Próbáltam egy 60 GB-os Toshibával, de azt sem látja F12 alatt. Így aztán nem tudok installálni op. rendszert rá. Ha lenne valakinek a továbblépéshez ötlete jó lenne. -
hobo_blues
csendes tag
Sziasztok
Van nekem egy T500 as 2056Y39 es rajtszámú Thinkpadom
Azt szeretném kérdezni hogy az alábbi FRU [43Y6479 vagy 43R9153
] számokkal ellátott kártyák kompatibilisek -e a fenti géphezMég egy kérdésem lenne, gondolom más is észrevette, ha a billentyüzet bal oldalán vagy a nyilbillentyük környékén használom a gombokat, akkor hajlamos a meghajlásra ami egy koppanó hangot eredményez, lehete ezt fixálni mondjuk megfelelő vastagságu prespán lappal? [hőállóság miatt választanám a prespánt]
Üdv Hobo
-
dbius
veterán
válasz
mcroberto #9719 üzenetére
No, először felraktam windows update-tel az intel vga drivert, újraindítottam, de nem volt fényerő állításnál osd.
Ez után felraktam intel oldaláról a legújabb drivert, újraindítottam, de továbbra sincs osd kijelzés fényerő állítás esetén.
Ezután még megpróbáltam újratelepíteni az osd kijelzéshez tartozó lenovo drivert (hotkey vagy mi, nem jut eszembe a pontos név), de továbbra sincs fényerő állításnál osd visszajelzés, csak hangerő állításnál.
majd keresgélek a neten, hátha találok vmit erről.
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
szerintetek 115k mennyire reális egy T61-esért?
-
adnoctum18
senior tag
Már másodszor ébredt ma kékhalállal a hibernációból a T60.
Szomorú vagyok. Remélem ez nem lesz mindennapos.
-
lapa
veterán
válasz
Napfénysüti #9766 üzenetére
no azért ne jussunk el oda, mint pár külföldre szakadt hazánkfia, hogy 1-2 év távollét után törjük az anyanyelvet. benézted, megesik velem is nem egyszer.
látva milyen lavinát indítottál el szerintem egy darabig tuti nem ismétled meg, mert a sok maximalista thinkpadista grammatista megint rádszáll.
a teremburáját má'
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9766 üzenetére
чтo?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9760 üzenetére
engem ugyan nem sértettél meg, de a nyelvtan tanárodnak most jössz egy sörrel/rózsával
-
Warp
csendes tag
válasz
Alwares #9745 üzenetére
Szia!
Az Intel AMT-ről részletesebb például itt olvashatsz, lényegében az IT-részleg számára nyújt kényelmes távoli adminisztrálást a géppark felett.
Lehet távolról indítani/leállítani/újraindítani gépeket egy központi felületről, távoli (hálózati) os image-re bootoltatni, közben a konzolkimenet is át van irányítva, a rendszergazda úgy tudja például újratelepíteni a főnök laptopját, hogy fel sem áll az asztalától, bios-beállításokat is lehet távolról piszkálni, és mindezt egy központi felületről, áttekinthetően.
És szoftverfüggetlenül, hardverben van az egész, akkor is megy, ha az os-nem is bootol (vagy nincs is), elég, ha a gép be van dugva
a helyi hálóra.
Summa: te ezt otthon nem fogod használniA lopásvédelem (vagyis inkább lopott laptop kereső) szolgáltatás teljesen más, CompuTrace neven fut ha jol emlekszem, es a lenyege az, hogy az os-re telepul egy program, ami a hatterben kommunikal a kozpontal, es ha bejelentik, hogy elloptak a gepet, ip alapjan nagyjabol meg lehet hatarozni merre van, es visszaszerezheto a gep, vagy legalabb tavolrol torolni az adatokat/uzenetet megjeleniteni az esetleg gyanutlan uj tulajnak, hogy orgazda tetszik lenni
A plane az egeszben az, hogy a bios-ban levo komponens os-reinstall utan csendben ujra tudja telepiteni a programot.
Sajnos itthon nem elerheto a szolgaltatas. -
kraftxld
félisten
válasz
Alwares #9745 üzenetére
Az AMT-re pl a hálózaton keresztül rá tud csatlakozni egy System Center Configuration Manager 2007 R2, és a mérnökjóember pl bootolás elött át tudja venni az irányítást a gép felett, majd hibát tud javítani anélkül hogy a noti közelébe menne. Vállalatoknál jó ez igazán.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9746 üzenetére
"mozgasd meg hogy nem-e áll le"
neme: férfi/nő
-
adorjant
őstag
-
Gondwana
addikt
Szimpatikus hozzáállás Lenovoéktól, hogy T60-hoz még mindig jön ki új BIOS.
A másik, ami meglepett, hogy a Presentation Director csak nemrég lett T43-kompatibilis.
Aki próbált már pl. Acerhez, vagy FuSihoz alap XP drivereket összeszedni, az tudja igazán, hogy mennyivel jobb a Lenovo Support -
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9752 üzenetére
Hmm, hát akkor ez egyre érdekesebb, kérek egy type és egy serial számot, talán abból kiderül valami...
-
audi100td
nagyúr
Itt van egy nagyon szép R400-as, viszont renew programból való és nincs rá garancia. A Lenovo tényleg nem ad garit ezekre a gépekre? Gari nélkül ne merjem megvenni, vagy?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Felhívtam a szervizt, azt mondták világgarancia van rá, így bármelyik Lenovo szervizbe vihetem.
tomi.tomi: Hát ez így nem hangzik valami jól, jövő héten valószínűleg elviszik a D620-asomat, így eléggé sürgős lenne.
-
tomi.tomi
tag
válasz
audi100td #9747 üzenetére
Csak egy rövid megjegyzés: a kollégám tegnapelőtt vett egy T400-at Otisztól, a vásárlás előtt az általad említett gép is jelölt volt. A probléma annyi vele, hogy a tulaj Angliában él, és a gép nála van kint. Ettől a hirdetése még aktuális, csak nehéz megnézni/kipróbálni a vásárlás előtt...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Rendben, köszi.
Egyébként az R400 illetve R61(i) miben tér el a "T" sorozattól?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
audi100td #9744 üzenetére
Így képről nem tűnik komolynak. Szerintem működés közben mozgasd meg hogy nem-e áll le. Azonkíavül zsanérokat nézd meg, esetleg pixelhibát, USB portokat tesztelheted, vinyó állapotát, DVD íróst, ilyesmik... Ja meg nézd meg a BIOS-t nehogy kódolva legyen.
Ennyi gari van még rá: LWL
Angol lokalizációs speciális garanciával (ezt itthon nem biztos hogy ki tudod használni).
Gyárilag ilyen felszereltségű: Original Description -
Alwares
aktív tag
Sziasztok!
Nekem szép lassan egy éve T400-asom van és érdekelne hogy mi ez az Intel Active managment! Mert hallottam, hogy ebben van valami Bios szintű Anti-theft technika és érdekelne, hogy ez miként működik.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #9743 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ, képek vannak a repedésről, engem annyira nem zavar, mert elég jó áron van. Ha valami más is sérült volna, hogy lehet megállapítani, illetve mire kell még odafigyelni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
audi100td #9742 üzenetére
Anno én is T61-est néztem és szerettem volna de képbejött később a T400 és azt vettem. Nem bántam meg.
Ha jól tudom különben a burkolatuk szinte ugyanaz. Nem érzem azt hogy kispórolták volna belőle az anyagot, spt egész tisztességes sőlya is van (ezen meg is lepődtem azt hittem könnyebb gép).
Ha árban sincs sok különbség és a T400-ak még báven garanciásak szerintem egyértelműen jól jársz az újabb szériával.Repedést meg meg kell nézni vagy kérni róla egy normális képet és akkor eldőntheted hogy téged ez mennyire zavar esztétikailag. Azért vásárlásnál alaposan vizsgáld meg hogy valóban csak a burkolat sérült-e.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
T61-es vagy T400-as Thinkpad-et szeretnék venni, de nem igen tudok választani. A T400-ast eléggé lehúzzák ebben a videóban, azzal az indokkal, hogy kispórolták belőle az anyagot, ennek van valóságalapja? T61-essel az a gondom, hogy sok eseteben nem igen van már rá gyártói garancia, illetve nem sokkal olcsóbb a korszerűbb T400-hoz képest.
Itt van egy használt T400-as még kb. 2 év garival, de repedt az egyik sarka, ez mennyire problémás az esztétikai szempontoktól eltekintve?Még HP 6910p gondolkodom de jobban tetszenek a Thinkpad-ek, mondjuk gondolom ebben a topikban amúgy sem ajánlana senki HP-t.
-
bwoay
nagyúr
mindenki örül, hogy megoldódott a probléma, ennek ellenére kiszedtem a szappanoperát, meg pár olyan HSZ-t, ami ezek nélkül csak lógott volna. Egyébként Gondwana mondja jól: KOMMUNIKÁCIÓ! a tanulságot mindenki vonja le, ha van. és most vissza a szokásos mederbe. köszönöm!
-
válasz
Gabesz01 #9737 üzenetére
Ok, Gabesz01 telefonon felhívott, megbeszéltük a dolgokat, korrekt volt.
Az is igaz, hogy ijedtségemben először a jelszót kértem sms-ben, majd mikor azt írta, hogy a gép vadi új, nem tud ilyenről, megírtam, hogy akkor másnap visszaviszem.
Ezután telefonon mondtam, hogy legalább nézze meg, miről beszélek, és a többit már leírtam...
Megállapodtunk, hogy mivel nem eldönthető és bizonyítható egyértelműen, hogy hol is történt a jelszó beállítása, a kikódolás költségét elfelezzük.
Ez a megoldás számomra megfelelő, a fekete pont kérést visszavonom.
Sokat segítettek azok a hozzászólások, akik leírták, hogy már vettek gépet Gabesz-tól, és minden ok volt.
A tanulság, mindkettőnknek, hogy minden más mellett vásárláskor ezt is meg kell néznie az eladónak és a vevőnek is.
-
lapa
veterán
válasz
buherka #9732 üzenetére
értem amit írsz, de ezek nem jellemzőek a konkrét esetben. a miértek röviden:
-a sofór egyszerűen nem tudja használni a képernyőt, mert oldalra túl messze van, és túl meredek a betekintési szög. nem is ez volt a terv.
-nagyjából ugyanebből adódóan a sofőr szinte az élét látja a képernyőnek, pont az A oszlop előtt. holtteret nemigen csinál.
-ha most kiszámolnám a holtteret notival együtt, akkor még mindig minimális szám jönne ki. fogalmazzunk úgy, hogy ha a kiszámoltnál nagyobb holtterű autókat betiltanánk, akkor még mindig csak ez meg a csuklós ikarus maradna az utakon.
-természetesen nincs légzsák. az anyósülés előtti hely annyira nagy, hogy gyakorlatilag nem érem el a billentyűket. ha valaki egy baleset közben eléri a notit, akkor ott vagy a biztonsági öv szakadt szét, vagy emberünk. de mindkét esetben nagyobb gond a közvetlen a noti mögött figyelő szélvédő. meg az azonnali baleseti halál.
#9738: lájkolom.
-
válasz
buherka #9732 üzenetére
Várjunk csak, én először neki szóltam, hogy valami gond van, csak miután elutasított írtam a fórumra, és ezt neki is jeleztem előre. Nem érdekelte.
Szerintem is hozzáállás kérdése az egész. De ha úgy érzed be vagy csapva, szóváteszed, legalább azért, hogy mások tanuljanak belőle.
-
buherka
addikt
válasz
Benoe77 #9695 üzenetére
Amikor Gabesztől vettem az első gépet, akkor még azt sem tudta, hogy ki vagyok és még is belement hogy elhozza a munkahelyemre a notit.
Jól át is b@szhattam volna.Igaz hogy én használt lapit vettem tőle (pl. T43), de olyan makulátlan volt hogy még én is pislogtam.
Lehet, hogy ha nem irkáltál volna mindenféle negatív hozzászólást, akkor már rég közös nevezőre jutottatok volna.
Hozzáállás kérdése az egész.(#9707) lapa...azért ezt a csodálatos óriás GPS megoldást megkérdezem a baleseti helyszínelő cimborámtól, hogy mennyire legális. Mert azt tudom hogy a KÖHÉM rendelet szabályozza, hogy a szélvédőt szabadon kell hagyni hogy a holtteret csökkentsük. Pl. a hátsó szélvédőre sem szabad matricát ragasztani....ezért is büntetnek.
Nem kicsit balesetveszélyes lapival navigálni, főleg ha a sofőr egyedül van.
Gondolom légzsák sincs az anyós oldalon. Abba bele sem merek gondolni, hogy egy hirtelen fékezésnél az anyósülésen ülőnek vagy az arcát összevagdalja a kijelző, mert belefejel.
Navira ott van a a PNA, vagy a PDA...szerintem.
Ne vedd szurkálódásnak a dolgot. -
lapa
veterán
nekem anno volt egy olyan történetem, hogy új gépnél biosban klikkolgatás közben véletlenül beállítottam egy üres jelszót. nem tudom, hogy az x200 biosa ilyet elfogad-e, illetve, hogy pontosan milyen gombokat kell megnyomni, de úgy gondolom legalábbis lehetséges, hogy ez történt. új gép, kicsit szokatlan bios-navigációval, jelentős endorfin, mindentvégigkattintás, utána endorfin miatt semmirenememlékezés.
ezt csak azért merem így leírni, mert velem megesett. ha agyonlőttek volna is őszintén hittem volna, hogy a közelében nem jártam annak a beállításnak fél órával ezelőtt.
mondom, ez részemről sztori, nem ítélkezés a konkrét ügyben.
-
Sipi
addikt
válasz
Benoe77 #9725 üzenetére
Első találat. Lopás ellen tisztíccsa az orrod.
S
-
válasz
Benoe77 #9695 üzenetére
Szerencsére mcroberto segítségével sikerült megoldanom a problémát. így már végre egy teljes értékű notebook tulajdonosa vagyok.
Az érdeklődőknek mondom, hogy ezt a fajta BIOS jelszót, sem az elem kivételével, sem a BIOS frissítésével nem lehet kikódolni. Ha nem vettem volna észre időben, még ma is azt hinném, hogy egy teljes értékű notebook tulajdonosa vagyok.
Úgyhogy mindenki ellenőrizze le, nincs-e ilyen módon levédve a gépe.
Anyagi kár: 230km útiköltség és a kikódolás díja.
-
FSK
csendes tag
Ha garanciálisan alaplapot cserélek a laptopban (Thinkpad R400), akkor kaparhatom le a windows cimkéket a gép aljáról, mivel windows újratelepítés után (win7) nem fogadja el a produkt key-t.
-
SNor
tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy a venti elhalálozás - nyártól függetlenül - gyakoribb tünet lett? Régen mintha kevesebb ilyen probléma lett volna?
-
dbius
veterán
Ma kipróbáltam a navigálást az x200-al és IGO-val. Autóban használtam már pár navit, ahhoz tudom hasonlítani.
Egyedül ülve az autóban nem szabad erre a célra használni, mert rettentő balesetveszélyes, amikor az ember oldalra nézeget- még mielőtt megkérdezi valaki, nem okoztam és nem szenvedtem el ilyesmit közben
-.
Nálam nem tűnt túl halknak, de kézi fájl buherálással lehet erősíteni tovább a hangot igo-ban is egy darabig, ha valaki halknak találná max hangerőn is.
Nekem nem tűnt nagyon pontatlannak, kb. 5 méternyi lemaradást észleltem haladás közben a kereszteződéseknél. Volt olyan autós navi a kezem alatt, aminél a pontatlanság kb. 30-50 méter volt.
Ahhoz képest szuper.
Véleményem szerint jó dolog, teljes mértékben használható, főleg, ha van valaki az anyósülésen navigátor/narrátor pozícióban
Viszont ahogy korábban is említettem és mcroberto is megerősítette, a lenovo gps enablert el kell indítani előtte, a trackinget be kell kapcsolni, különben igo nem látja a gps-t a porton, hiába van beállítva pontosan.
Nálam a tracking bekapcsolása után viszonylag hamar pozícionálja magát a gps (max 1-2 perc.) Úgy vettem észre, hogy ha már pozícionálta magát, majd kikapcsolom a gps-t, ill. vissza anélkül, hogy a gép újra lett volna indítva (vagy kikapcsolva), akkor még ennyi idő sem kell a pozícionálásra, gondolom kevesebb adatot kell vadásszon.
Sikerült kikapcsolnom a PIN kód kérést is az access connectionban - elvileg, mivel nem ellenőriztem vissza, de a szoftver azt jelzi, hogy sikerült -.
wwan: voda simmel ma ismét kipróbáltam a hsdpa-t, access connectionban beállítva szépen csatlakozott, működött. másik sim kártyával továbbra sem tudtam kipróbálni, próbálok valakit keresni a környezetemben, akinek van más szolgáltatós mobilnete.
Más:
Az X200-al kapcsolatban. Én is Gabesz01-től vettem, kb. egy hete. Nekem minden rendben volt a biossal, nem volt benne semmilyen jelszó, amit megbeszéltünk üzletkötés előtt, azt betartotta.
A gép nem tűnik buheráltnak, heréltnek, az azonosítók mindenütt - láthatóan - rendben vannak, majd lenovo központot felhívom és megkérdezem őket serial alapján a géppel kapcsolatban.
Kérdésem is lenne: A gyárilag gépen lévő vista alatt volt osd kijelzés fényerő állítás esetén. Az általam telepített win7 prof alatt - tisztaszoftveres - viszont nincs. Hangerő állításnál van, de fényerő állításnál nincs.
Másnál is így van, vagy lennie kellene win7 alatt is? - elvileg újratelepítettem az osd-ért felelős drivert, de nem változott semmi -.
A lenovo update szoftvere egyedül a trackpoint drivert nem rakta fel magától, azt utólag nekem kellett kézzel telepítenem.
-
lapa
veterán
válasz
mcroberto #9701 üzenetére
az jó akkor, köszi hogy megosztottad. egyrészt inkább a mitfáhrernek lenne, hogy lássa a térképet nyaraláskor, másrészt ha hangosság kell van ilyen kazetta-imitátorom meg egy mono fejegység. azzal ki tudom hajtani az egyébként kissé zajos jármű szintén 1 db hangszóróját. tartani nem kell, rendes kocsiban minimum a TP konzol 1 2.
-
^Clown
addikt
válasz
abcukistván #9700 üzenetére
Ha van rá érvényes garancia, akkor cserélni fogják
Természetesen ingyen és bérmentve.
-
mcroberto
tag
Bocs hogy bele szólok.
Szintén X200 tulaj vagyok, eriKKson wwan és gps kombóval, [t-mobile sim] IGO PC.
Kipróbáltam a navit, de macerás vezetés közbe nézni, mégha tartja valaki akkor is.
Dokkoló nélkül halk egy autóban az x200 1db hangszorója. Egy régebbi B-s Corsám van. Nem sok minden hallottam halk zene és paraszt légkondi mellett. De navigál rendesen, szépen, és tényleg a trackinget elkell indítani előtte.Rrrr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged