Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én kikapcsolt állapotban szoktam a portreplikátorra rakni és levenni a T40-esem, de szerintem így se lesz semmi baja, monitorkábelt, hangkábelt egyébként is minden gond nélkül lehet ki-be dugogatni működés közben.
EasyEject Utility nevű program azt hiszem ahol ezeket be lehet állítani.T40-be bele lehet rakni egy 1.7ghz-es M735 Dothan procit az 1.5ghz-es M705 Banias helyére?
-
BFeco
aktív tag
"...Okay, it seems that disabling the "Intel Smart 2D Display Technology" (whatever that is) setting at the power feature tab for the graphics driver "solves" the problem. I only hope this is a software/driver issue and not caused by an underlying hardware problem..."
Ismerős T500 gépén is előjött ez a jelenség (XP-n). "Intel Smart 2D Display Technology" tiltása megoldotta.
itt Crow ua. problémájaFecó
-
marcitp
őstag
Szia!
És ha valamivel megkergeted a VGA-t nem csinálja? Azt lenne jó tudni, hogy szoftveres, vagy hardveres hiba. Ha tápról meg jól megy... akkor inkább hardver, nem? Másik akku? Lehet, nem elég a szufla?
Az is érdekes, hogy a tálcádat már nem érinti a csíkosodás, ha jól láttam. -
evone
őstag
Én ilyen grafikai hibakrol WinXP alatt hallottam ezeknel a gepeknel, talan valaki panaszkodott is az elozo topicban, lenyeg hogy Vista alatt nem csinalja. Sajnos az XP már nem ezekre a gepekre van. De lehet hogy hulyeseg. Csak szerintem lehet ez igy. Viszont ha kiprobalnad Vistaval vagy Win7el es ha ott is csinalna, akkkor sztem vidd szervizbe.
Ugy emlekszem ez olyan gep volt aminek lehetett valtogatni a videokartyat, hogy ATi-t hasznaljon vagy Intelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Netflix
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A14-11M 14" FHD+ IPS Snapdragon X126100 Qualcomm Adreno X1-45 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest